Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας εχω την καρτα γραφικων asus nvidia gtx 1050 2 gb θα πρεπει να παω σε μια καλυτερη η μπορω και με αυτην  να παιζω τα καινουργια παιχνιδια πχ call of duty ας πουμε. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορείς και με αυτήν αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις?

ναι εχεις δικιο αλλα καποιος μου ειπε οτι η καρτα πρεπει να εχει τουλαχιστον μνημη 3 gb πχ οπως η 1060 ας πουμε. εσενα ποια ειναι η γνωμη σου?

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις σε ultra (στα περισσότερα καινούρια games θα είσαι στα med), εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο υπόλοιπος υπολογιστής σου όπως και η ανάλυση της οθόνης σου!

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις σε ultra (στα περισσότερα καινούρια games θα είσαι στα med), εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο υπόλοιπος υπολογιστής σου όπως και η ανάλυση της οθόνης σου!

εχω τον ιντελ ι7 7700 με ssd δισκο και η οθονη ειναι μια lg 1080 p

Δημοσ.

Το παιζει στανταρ... Πες του μπαρμπα σου να στο δωσει κιολας για να το δεις και με τα ιδια σου τα ματια! :-)

ΥΓ. Λογικα 8 gb ram θα εχεις σιγουρα τουλαχιστον...

Δημοσ.

μάλιστα...

7700 για 1080p και δεν δίνεις κάτι παραπάνω για 1060/6gb να παίζεις αξιοπρεπως για πολύ ακόμα παρα λες για 1050 σκέτη και 2 γιγα κιολας. Είναι σα να λέμε μάστορα έχω 600αλογα μοτερ να το βάλω με 4 ρεζερβες να τρέξει να μην χαλάω λάστιχο;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...