stelios9 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα θα ηθελα τη γνωμη σας εχω την καρτα γραφικων asus nvidia gtx 1050 2 gb θα πρεπει να παω σε μια καλυτερη η μπορω και με αυτην να παιζω τα καινουργια παιχνιδια πχ call of duty ας πουμε.
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Μπορείς και με αυτήν αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις?
stelios9 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Μπορείς και με αυτήν αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις? ναι εχεις δικιο αλλα καποιος μου ειπε οτι η καρτα πρεπει να εχει τουλαχιστον μνημη 3 gb πχ οπως η 1060 ας πουμε. εσενα ποια ειναι η γνωμη σου?
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις σε ultra (στα περισσότερα καινούρια games θα είσαι στα med), εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο υπόλοιπος υπολογιστής σου όπως και η ανάλυση της οθόνης σου!
stelios9 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν σε ενδιαφέρει να παίζεις σε ultra (στα περισσότερα καινούρια games θα είσαι στα med), εδώ βέβαια παίζει ρόλο και ο υπόλοιπος υπολογιστής σου όπως και η ανάλυση της οθόνης σου! εχω τον ιντελ ι7 7700 με ssd δισκο και η οθονη ειναι μια lg 1080 p
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το παιζει στανταρ... Πες του μπαρμπα σου να στο δωσει κιολας για να το δεις και με τα ιδια σου τα ματια! ΥΓ. Λογικα 8 gb ram θα εχεις σιγουρα τουλαχιστον...
Xristaras12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 μάλιστα... 7700 για 1080p και δεν δίνεις κάτι παραπάνω για 1060/6gb να παίζεις αξιοπρεπως για πολύ ακόμα παρα λες για 1050 σκέτη και 2 γιγα κιολας. Είναι σα να λέμε μάστορα έχω 600αλογα μοτερ να το βάλω με 4 ρεζερβες να τρέξει να μην χαλάω λάστιχο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα