demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Υπαρχει καποιος χαρτης με τις περιοχες ποθ παιρνουν VDSL η που προκειται να παρουν?
bill2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 σε αυτο το σιτε http://fttxgr.eu/map? επιλέγεςι επάνω δεξία τα κουτάκια
demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση !!! να κανω και λλη μια ερωτηση, γινετε το διπλα στενο απο το δικο μου να εχει δυνατοτητα VDSL και το δικο μου οχι??? σε αυτο το σιτε http://fttxgr.eu/map? επιλέγεςι επάνω δεξία τα κουτάκια
bill2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 μπορεί να συνδέονται σε άλλο καφάο Σε ολες της εταιρίες δεν έχεις διαθεσιμότητα;
demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 σε οτε και NOVA (εχω nova adsl τωρα μπορεί να συνδέονται σε άλλο καφάο Σε ολες της εταιρίες δεν έχεις διαθεσιμότητα; )
makfil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση !!! να κανω και λλη μια ερωτηση, γινετε το διπλα στενο απο το δικο μου να εχει δυνατοτητα VDSL και το δικο μου οχι??? Ο χάρτης ενημερώνεται από εθελοντές διαφόρων forums και είναι πιθανό να μην είναι ενημερωμένος στην περιοχή σου. Θεωρητικά, είναι δυνατόν να είναι σε διαφορετικό ΑΚ το ένα ΟΤ και διαφορετικό το διπλανό του αλλά στο χάρτη βλέπεις και τα όρια των ΑΚ και μπορείς να δεις αν είσαι σ' αυτή την περίπτωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σε ποια περιοχή μένεις?
demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ανω πατησια ,πλατεια παπαδιαμαντη Σε ποια περιοχή μένεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ανω πατησια ,πλατεια παπαδιαμαντη Λογικά ανήκεις στο A/K Αλυσίδας το οποίο έχει αναλάβει ο ΟΤΕ. Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα σε 50αρι πακέτο τότε λογικά έχουν ενεργοποιηθεί οι καινούριες υπαίθριες καμπίνες (ΚΑΦΑΟ) στην περιοχή. Είναι κι από τις πρώτες περιοχές που θα δώσει Vectoring (100αρι πακέτο).
demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Λογικά ανήκεις στο A/K Αλυσίδας το οποίο έχει αναλάβει ο ΟΤΕ. Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα σε 50αρι πακέτο τότε λογικά έχουν ενεργοποιηθεί οι καινούριες υπαίθριες καμπίνες (ΚΑΦΑΟ) στην περιοχή. Είναι κι από τις πρώτες περιοχές που θα δώσει Vectoring (100αρι πακέτο). αρα τους παιρνω τηλεφωνο και ρωταω παλι..οκ ευχαριστψ πολυ φιλε (μακαρι να νπει καμια 100αρα να τρελαθω )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές, νομίζω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε. Τώρα για το πότε ακριβώς θα δωθεί το 100αρι, άγνωστο... Να ρωτήσεις αν είναι 1000% σίγουρο ότι θα έχεις από τις καμπίνες κι όχι από το Α/Κ, για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές, νομίζω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε. Τώρα για το πότε ακριβώς θα δωθεί το 100αρι, άγνωστο... Να ρωτήσεις αν είναι 1000% σίγουρο ότι θα έχεις από τις καμπίνες κι όχι από το Α/Κ, για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. οκ αρα παω μονο σε καμπινα... μια χαζη ερωτησουλα το Α/Κ που το βλεπω συνεχεια τι ειναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αστικό Κέντρο, το κτήριο/χώρος που υπάρχουν τα DSLAM των παρόχων σε μια περιοχή. Στο link που δώθηκε πιο πάνω http://fttxgr.eu/map? το δικό σου είναι στο μπλε σημείο (DSLAM Αλυσιδα) κοντά στη Γαλατσίου.
demonisawake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αστικό Κέντρο, το κτήριο/χώρος που υπάρχουν τα DSLAM των παρόχων σε μια περιοχή. Στο link που δώθηκε πιο πάνω http://fttxgr.eu/map? το δικό σου είναι στο μπλε σημείο (DSLAM Αλυσιδα) κοντά στη Γαλατσίου. ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τπτ Επίσης για να είσαι σίγουρος ότι ανήκεις στην Αλυσίδα κι όχι στου Γαλατσίου, checkαρε διαθεσιμότητα στο site της Vodafone, αναφέρει συγκεκριμένο σε ποιο πέφτεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα