Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση !!! να κανω και λλη μια ερωτηση,

γινετε το διπλα στενο απο το δικο μου να εχει δυνατοτητα VDSL και το δικο μου οχι???

σε αυτο το σιτε http://fttxgr.eu/map?

επιλέγεςι επάνω δεξία τα κουτάκια 

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση !!! να κανω και λλη μια ερωτηση,

γινετε το διπλα στενο απο το δικο μου να εχει δυνατοτητα VDSL και το δικο μου οχι???

Ο χάρτης ενημερώνεται από εθελοντές διαφόρων forums και είναι πιθανό να μην είναι ενημερωμένος στην περιοχή σου.

Θεωρητικά, είναι δυνατόν να είναι σε διαφορετικό ΑΚ το ένα ΟΤ και διαφορετικό το διπλανό του αλλά στο χάρτη βλέπεις και τα όρια των ΑΚ και μπορείς να δεις αν είσαι σ' αυτή την περίπτωση.

• Super Moderators
Δημοσ.

ανω πατησια ,πλατεια παπαδιαμαντη

Λογικά ανήκεις στο A/K Αλυσίδας το οποίο έχει αναλάβει ο ΟΤΕ. Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα σε 50αρι πακέτο τότε λογικά έχουν ενεργοποιηθεί οι καινούριες υπαίθριες καμπίνες (ΚΑΦΑΟ) στην περιοχή. Είναι κι από τις πρώτες περιοχές που θα δώσει Vectoring (100αρι πακέτο).

Δημοσ.

Λογικά ανήκεις στο A/K Αλυσίδας το οποίο έχει αναλάβει ο ΟΤΕ. Αν σου βγάζει διαθεσιμότητα σε 50αρι πακέτο τότε λογικά έχουν ενεργοποιηθεί οι καινούριες υπαίθριες καμπίνες (ΚΑΦΑΟ) στην περιοχή. Είναι κι από τις πρώτες περιοχές που θα δώσει Vectoring (100αρι πακέτο).

αρα τους παιρνω τηλεφωνο και ρωταω παλι..οκ ευχαριστψ πολυ φιλε

(μακαρι να νπει καμια 100αρα να τρελαθω :-D  :-D )

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές, νομίζω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε. Τώρα για το πότε ακριβώς θα δωθεί το 100αρι, άγνωστο... :(

Να ρωτήσεις αν είναι 1000% σίγουρο ότι θα έχεις από τις καμπίνες κι όχι από το Α/Κ, για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

Δημοσ.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές, νομίζω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρουμε. Τώρα για το πότε ακριβώς θα δωθεί το 100αρι, άγνωστο... :(

Να ρωτήσεις αν είναι 1000% σίγουρο ότι θα έχεις από τις καμπίνες κι όχι από το Α/Κ, για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

οκ αρα παω μονο σε καμπινα...

μια χαζη ερωτησουλα το Α/Κ που το βλεπω συνεχεια τι ειναι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αστικό Κέντρο, το κτήριο/χώρος που υπάρχουν τα DSLAM των παρόχων σε μια περιοχή.

Στο link που δώθηκε πιο πάνω http://fttxgr.eu/map? το δικό σου είναι στο μπλε σημείο (DSLAM Αλυσιδα) κοντά στη Γαλατσίου.

Δημοσ.

Αστικό Κέντρο, το κτήριο/χώρος που υπάρχουν τα DSLAM των παρόχων σε μια περιοχή.

Στο link που δώθηκε πιο πάνω http://fttxgr.eu/map? το δικό σου είναι στο μπλε σημείο (DSLAM Αλυσιδα) κοντά στη Γαλατσίου.

ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες

• Super Moderators
Δημοσ.

Τπτ :)

Επίσης για να είσαι σίγουρος ότι ανήκεις στην Αλυσίδα κι όχι στου Γαλατσίου, checkαρε διαθεσιμότητα στο site της Vodafone, αναφέρει συγκεκριμένο σε ποιο πέφτεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...