Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια αποφασισα να το παρω το Vernee Mix 2 (ακουω και αποψεις οποιος θελει) ημουν αναμεσα σε Μιχ2 και στο elephone s8 αποφασησα αυτο σαν ποιο φτηνο,απλα θελω μια γνωμη εχει 3 μαγαζια που εχουν 1 χρονο εγγυηση απο ποιο απο τα 3 να το παρω ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο?Γλuτωνω απο κανενα το τελωνειο γτ λενε αν το παρεις απο αποθηκη ευρωπης δν πληρωνεις??Και μια γνωμη απο ποιο εμπειρο δν εχω ξανακανει ποτε αγορα απο εξω να περιμενω τν BLACK FRIDAY παιζει να πεσει και αλλο η τιμη?Γτ ακουω σε αυτο το μοντελο θα ανεβει και ειναι αυτη η τιμη μονο για 3000 κομματια οπως διαβασα ισχυει?Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-vernee-mix-2

post-412259-0-82211300-1510042679_thumb.jpeg

Δημοσ.

Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα πληρώσεις περιπου 50 € τελωνείο. Και φυσικά αν χρειαστεί να το αντικαταστήσουν θα ξαναπληρωσεις. Έχω πληρώσει φέτος 3 στα 3 απο Gearbest.Κατα τα αλλά το Gearbest είναι αξιόπιστο.Το χειροτερο είναι οτι θα περιμένεις 2 μηνες.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου

Η γνωμη μου,επειδη εχω δοκιμασει παρα μα παρα πολλα κινητα,μην αγορασεις καν κινεζικο.

Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις το galaxy s5 μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση με καλυτερη οθονη,καμερα και γενικα σε ολα.

Μην ξεγελιεσαι με τα 4gb ram. ;)

Με το τελωνειο+αγορα του κινητου,εφτασες τιμη galaxy s6 που σιγουρα δεν συγκρινεται. :-)

Καλοσκεψτο λιγο ακομα,γιατι mediatek επεξεργαστης=το 1/2 σε αποδοση απο τον επεξεργαστη της qualcomm snapdragon!

Αξιζει αραγε;

Ρε Κωστα δεν εισαι ευχαριστημενος με το s4 mini; :-)

Καλυτερα να παρεις με ενα 40αρη το δικο μου το lenovo,να σου μεινουν και μερικα φραγκα για τις γκομενες.

Εκτος αν περιμενεις να αγορασεις πρωτα την mediatek κινεζια, για να σου κατσουν. :-D

Δημοσ.

Καλησπεραα αν περιμενα να ριξω με το κινητο γκομενες θα ειχα iphone δεν ειμαι αυτης της λογικης απλα εδωσα το s4 σε εναν ξαδερφο.... 

Απλα ειδα απο αυτο το μαγαζι τα φερνουν απο ευρωπαικη αποθηκη και γλυτωνεις τελωνειο ισχυει?

https://www.report me for spam/vernee-mix-2-4gb-ram-64gb-rom-helio-p25-mtk6757cd-25ghz-octa-core-60-inch-tri-bezel-less-jdi-fhd-g-46784

Και εχω διαβασει στο gearbeast αν το βαλεις σε priority line κοστος 20€ δεν περναει τελωνειο και σε 20 μερες ειναι σπιτι σου ισχυει?

Δημοσ.

Aυτο με το priority line πρεπει να ισχυει!

Καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο σχετικα.

Τωρα γιατι επιμενεις για κινεζικο δεν το πολυκαταλαβα!

Δημοσ.

Γτ το samsung s6 edge που λες μεταχειρησμενο το βρισκω 250 και πανω... ενω αυτο με 160 χωρις τελωνειο το πηρα και με 1 χρονο εγγυηση και οχι ξεζουμησμενη μπαταρια...

Δημοσ.

galaxy s6 σκετο 180 ευρω αριστη κατασταση.Το πηρε ο γιος.

Σε τι ειναι καλυτερο το Vernee Mix 2;

Την μεταπωληση ενος κινεζικου την σκεφτηκες καθολου;

Οπως νομιζεις παντως.

Δεν θελω να επιβαλω με ζορι την γνωμη μου.

Δημοσ.

Ισως να μην ειναι σε πολλα αλλα δεν ξερεις τι χρηση του εχει κανει ο αλλος και δεν δινω ποτε τοσα λεφτα σε κατι δουλεμενο χωρις εγγυηση..

Δημοσ.

Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου.

Aφου πας για καινουργιο,γιατι οχι κατι σαν αυτο:xiaomi redmi note 4 (snapdragon 3gb/32gb)

Πιστευω να το βρεις πιο φθηνα απο τιμη σκρουτζ.

Δημοσ.

Το ειχα και αυτο αλλα δεν με καλυψε απο θεμα οθονης δεν ειχε τοσο ζωντανα χρωματα....και σαν καμερα τπτ το ιδιαιτερο..θεωρω μακραν καλυτερο αυτο και απο καμερα και απο σκορ στο antutu

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε!!Παιδια τι λετε μεταξυ Vernee Mix 2 vs Elephone s8 αξιζει η διαφορα των 50€ πανω του s8?Kαι με priority line δεν περναει τελωνειο ισχυει?Και μια γνωμη απο ποιο εμπειρο δν εχω ξανακανει ποτε αγορα απο εξω να περιμενω τν BLACK FRIDAY παιζει να πεσει και αλλο η τιμη?Γτ ακουω σε αυτο το μοντελο θα ανεβει και ειναι αυτη η τιμη μονο για 3000 κομματια οπως διαβασα ισχυει?Ευχαριστω ολους για την βοηθεια

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου.Κι'εγω σκεφτομαι να παραγγειλω το vernee mix 2.H οθονη των 6 ιντσων εκτος απο μεγαλη εχει ζωντανα χρωματα απ'οτι ειδα στα πρωτα reviews που κυκλοφορησαν στο youtube.Προσωπικα ψαχνω οθονη  πανω απο 5,5 ιντσες οποτε το samsung s5 που προτεινει ο φιλος παραπανω δεν με ικανοποιει γιατι το χρησιμοποιω και ως tablet το κινητο.Το μειονεκτημα του απ'οτι ειδα ειναι η μετρια πισω καμερα.Κατι βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube δε μου εχουν γεμισει το ματι πολυ θορυβο βλεπω ακομα και με καλο φωτισμο!Επισης η οθονη δεν καλυπτεπαι με gorila glass οποτε ειναι ευαισθητη σε γρατζουνιες αν δε βαλεις προστασια.Εγω θα περιμενω τα νεα xiaomi.To redmi 5 plus και το redmi note 5 που λογικα θα αποκαλυφθουν μεσα στο νοεμβριο.Οσο γαι το τελωνειο πριν 2 εβδομαδες παρηγγειλα ενα κινητο για την αδερφη μου το leeco le s3 και επελεξα priority line  με χρεωση 20 ευρω.Δεν εχει ερθει ακομα ελπιζω να μην εχω θεμα με το τελωνειο γιατι αλλιως ειναι τζαμπα τα 20 εξτρα ευρω που ηδη πληρωσα!

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε απο οτι διαβασα δεν θα εχεις θεμα λογικα σου παραθετω το αρθο να το δεις και μονος σου

https://www.pcsteps.gr/85848-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-tablet-gadget-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/

Και τα xiaomi που λες δν θα ειναι ποιο ακριβα απο το vernee mix 2 νομιζω πως ναι,,,Και εγω στην φαση την δικια σου ειμαι για αυτο!!Κοιταγα και για το elephone s8 τσεκαρε το και εσυ νομιζω εχει λιγο καλυτερη καμερα,, αλλα με το priority σου βγαινει 217€ πολλα για κινεζικο και ασημη σχετικα μαρκα τι λες?Αν και με προβληματιζει ο επεξεργαστης του τον ιδιο φοραγε και το s7 και ζεσταινοταν και ακουσα παραπονα δεν ξερω περιμενω review...

Το καλο με το mix2 ειναι οτι εχει σταθεροποητη στις φωτος και NFC,,,

Δημοσ.

Για το elephone s8 εχω ψαξει λιγο καποια πραγματα.Εχει πολυ καλη οθονη με αναλυση 2k αν δε κανω λαθος.helio x27 της mediatek για επεξεργαστη που σημαινει αρκετα δυνατο τηλεφωνο,τωρα αν ζεσταινεται δε ξερω αλλα σε κατι reviews δεν ειπε κανεις κατι τετοιο.Δεν εχει notification led για κλησεις,sms,email κτλ.Επισης ειναι καπως φαρδυ γιατι εχει αναλογια οθονης 16/9 και οχι 18/9 οπως το vernee και ισως να ειναι λιγο δυσχρηστο στο χερι.Και η τιμη ξεφευγει λιγο αλλα μπορει να πεσει μετα απο κανενα εξαμηνο.Για τα xiaomi δεν ξερω ακομα τιμες (πολλα ακουγονται) αλλα μαλλον θα παιζουν 150 με 200 ευρω αναλογα την εκδοση και ποσο αποθηκευτικο χωρο θα εχει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...