Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Asus p5kpl-vm δεν μου βγάζει επιλογή ahci.Απλά θα έχω χαμηλότερη ταχύτητα στον WD green 120gb που αγόρασα?Η μητρική έχει το τελευταίο update.Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση?

Δημοσ.

η παλιά μητρική σου δεν μπορεί να αξιοποιήσει σε όλο το εύρος την ταχύτητα του ssd.

παρόλα αυτά καλά έκανες και τον αγόρασες γιατί θα βοηθήσει να τρέχει ποιο γρήγορα το pc σου

Δημοσ.

Ηξερα ότι την ταχύτητα του ssd δεν μπορώ να την αξιολόγηση η μητρική ένεκα του sata2,αναρωτιόμουν όμως αν θα έχω πρόβλημα εφόσον δεν δίνει επιλογή για το ahci.Ευχαριστώ πάντως.Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ηξερα ότι την ταχύτητα του ssd δεν μπορώ να την αξιολόγηση η μητρική ένεκα του sata2,αναρωτιόμουν όμως αν θα έχω πρόβλημα εφόσον δεν δίνει επιλογή για το ahci.Ευχαριστώ πάντως.Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα.

Δεν θα πάρεις ούτε αυτά που θεωρητικά θα έδινε μαξ η SATA 2 .

Αλλά από το τίποτα καλύτερα. 

Πολλές μητρικές asus κυρίως P5K  κ.λ.π. δεν δίνουν επιλογή AHCI , έτσι επειδή της ASUS της κ@λ@σε ....

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως γραφει κατι σαν enhance ή αλλιως?

Πράγματι στο μενού IDE Configuration έχει υπομενου ATA/IDE Configuration με επιλογές disable, compatible και enhanced.Επιλεγμένο είναι το enhanced.Επίσης στο υπομενου Enhanced Mode Support On έχει πάλι τρεις επιλογές S-ATA+P-ATA,S-ATA και P-ATA.Επιλεγμένο ειναι το S-ATA

Δημοσ.

Ο δισκος γενικα ναναι συμβατος με παλιο μηχανημα .Ξερω μηχανημα που εχει στο βιος ahci ,δουλευει καλυτερα χωρις.

Τι εννοείς να είναι συμβατός?Δεν είναι όλοι?!Δεν τον έχω βάλει ακόμη και με τρομάζεις!

Δημοσ.

Τι εννοείς να είναι συμβατός?Δεν είναι όλοι?!Δεν τον έχω βάλει ακόμη και με τρομάζεις!

Δεν ξερεις πως θα δουλεψει καλυτερα .Δοκιμασε οτι εγραψαν ολοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...