Προς το περιεχόμενο

Antivirus

Agon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους. ποιο antivirus Προτεινετε για οικιακη χρηση ? διαβαζω οτι το kaspersky total security ειναι το πιο δυνατο. 

Δημοσ.

εξαρταται απο τον υπολογιστη που εχεις.. Αν σηκωνει λιγο βαρος , βαλε eset και iobit malware fighter pro 

Αν δε σηκωνει πολλα πολλα  , βαλε του avast και το iobit malware fighter pro. Σε καθε περιπτωση , ενα antivirus μαζι με ενα antimalware ειναι η καλυτερη λυση. Το συγκεκριμενο antimalware που λεω , το εχω δοκιμασει και αξιζει με το παραπανω..

Βαλε και ενα Link.png Site: τετοιο που δεν πιανει καθολου χωρο και εισαι αρχηγοπουλο.. :)

Δημοσ.

avast/avg λεει ο αλλος μακραν τα χειροτερα μακρυα.προτiμησε eset/bitdefender

χαχα ασε ρε μαστορα, κρατα την αποψη σου για την παρτη σου, μια χαρα detection rates εχουν στα tests

Δημοσ.

Μάλιστα το avast έχει μαζί με το bitdefender τα υψηλότερα detection rates από τα δωρεάν... Και το bitdefender είναι σπαστικό όταν δεν μπορεί να συνδεθεί στον server για να ξεκινήσει το protection... Εγώ το πάλεψα μέρες αλλά τίποτα... Οπότε έφαγε ξήλωμα κανονικά.

Δημοσ.

χαχα ασε ρε μαστορα, κρατα την αποψη σου για την παρτη σου, μια χαρα detection rates εχουν στα tests

οταν σου μπει ιος μην ερθεις στο ινσομνια να κλαιγεσαι ομως.

Δημοσ.

Προσωρινα μεχρι να δω τι θα κανω εβαλα το avast που ειναι free. ελπιζω να μην εχω θεματα στα καλα καθουμενα.  ελεγα να βαλω το kaspersky αλλα ειναι και ακριβο και δεν το βρισκω και σπασμενο :P

Δημοσ.

Προσωρινα μεχρι να δω τι θα κανω εβαλα το avast που ειναι free. ελπιζω να μην εχω θεματα στα καλα καθουμενα.  ελεγα να βαλω το kaspersky αλλα ειναι και ακριβο και δεν το βρισκω και σπασμενο :P

Καλησπέρα αγοράσε το από εδώ:http://barclays.kaspersky.com επίσης εκεί που σου λέει: Online Banking Membership ID* συμπλήρωσε 12 μηδενικά αυτά και δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μόνο για την Αγγλία προχώρα κανονικά στο checkout αυτα
Δημοσ.

Εγώ παλαιότερα χρησιμοποιούσα avast, το οποίο όσο πέρναγαν τα χρόνια ολοένα και χειροτέρευε-βάραινε.

Τα τελευταλαία 3-4 χρόνια χρησιμοποιώ το Panda Free Antivirus για το οποίο είχα διαβάσει καλές κριτικές όσον αφορά τα free.

Θα ήθελα ωστόσο να ακούσω γνώμες γιατί έχω την υποψία ότι θα πέσει πολύ κράξιμο... :D :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...