ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ατάκα που τη βλέπεις κατα κόρον σε θέματα με ακριβά αντικείμενα (κινητά, τάμπλετ, αυτοκίνητα, γενικώς οτιδήποτε είναι για πολύ λίγους σε τιμή) -καλά ρε πάνε καλά ;;; 1000 ευρώ για κινήτο;;;; - Κανείς δε σας υποχρέωσε να το πάρετε! Μα και εσύ με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ βρηκες να κανεις παρέα; 1
~mxls~ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ... Ενα άλλο κλασικό στο στρατό να λεει ο ένας ο παλιός τον άλλον νέο και ότι θα πήξει και θα περασει Καλά (ειρωνικά)... Ναι ρε φίλε. Πόσο σπαστικό.
tritonas00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οτι φταινε οι πολιτικοι, η κακια Γερμανια κλπ 2
nick_gr2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οτι έχει χαθει η σημασια της λεξης troll και ο καθενας τη χρησιμοποιει για αυτο που νομιζει οτι σημαινει 3
Pokemon640 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τα τόσα άρθρα που λένε για "ακτιβισμούς*", "ισότητα φύλων**", "Vegan***", "ανάπτυξη", "θρησκείες****" γρήγορες τοποθετήσεις με λίγη δόση χιούμορ, να μην είμαι κουραστικός : *=ΟΚ αλλά δεν με αφορά, ακολουθώ ISO για διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων και είμαι οικολογικός **=Με συγχωρείτε, είμαι ΟΥΓΚ, κοπανάω με το ρόπαλο και την φέρνω στο σπήλαιο. Μετά όλα κομπλέ. ***=Με συγχωρείτε (πάλι), είμαι ΟΥΓΚ, σαρκοφάγος. Τρώω και ανθρώπους αν μου τη δώσει. ****=Έχεις διαβάσει όλη τη βιβλίο και τα υπόλοιπα θρησκευτικά βιβλία ; εγώ το έχω κάνει, και δεν συμφωνώ κάπου. Η κάθε θρησκεία έχει τα δικά της πιστεύω. Το ανάπτυξη το αφήνω ασχολίαστο..
tzelen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Όταν πιάσει κρύο και αρχίζουν τα "δρόσισε!", "κάνει δροσιά, ε;" 1
McNerd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οτι έχει χαθει η σημασια της λεξης troll και ο καθενας τη χρησιμοποιει για αυτο που νομιζει οτι σημαινει Ετσι ειναι φίλε μου, κάποτε οι λέξεις είχαν νόημα. Πλέον έχει χαθεί η ουσία των πραγμάτων. Η επιφανειακότητα των λάικς έχει επικρατήσει έναντι των αξιών.
idomeneas7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ετσι ειναι φίλε μου, κάποτε οι λέξεις είχαν νόημα. Πλέον έχει χαθεί η ουσία των πραγμάτων. Η επιφανειακότητα των λάικς έχει επικρατήσει έναντι των αξιών. Aυτό, όπως και γενικότερα "το Χ δεν υπάρχει στις μέρες μας", "που βαδίζει η κοινωνία μας" κλπ.
theoritikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Όταν πιάσει κρύο και αρχίζουν τα "δρόσισε!", "κάνει δροσιά, ε;" Αυτοί που λένε αυτές τις ατάκες, το Καλοκαίρι γκρινιάζουν για την ζέστη αναπολώντας τον Χειμώνα. Όταν έρθει Χειμώνας όμως, οι ίδιοι γκρινιάζουν για το κρύο και την αλλαγή του καιρού...
Pokemon640 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αυτοί που λένε αυτές τις ατάκες, το Καλοκαίρι γκρινιάζουν για την ζέστη αναπολώντας τον Χειμώνα. Όταν έρθει Χειμώνας όμως, οι ίδιοι γκρινιάζουν για το κρύο και την αλλαγή του καιρού... Είναι Άφυλο. Έχει ορμονική διαταραχή, δεν το κατάλαβες ;
Hellaslover Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αυτο μου πε και μια κοπελα που ξερω. Μια φορα την ειδα να κουβαλαει μια κουτα με διαφορα πραγματα μεσα και της λεω προσεχε μη σηκωνεις βαρυ θα κανεις μυς και δε θα φευγουν μετα lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα