Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Τα καλυτερα μυαλα εχουν φυγει στο εξωτερικο", πισω εχουν μεινει τα μογγολα και οι καθυστερημενοι προφανως.

"Η βροχη ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σφυροκοπουσε επι ωρες". Κυριολεκτικα σφυροκοπουσε ο μαστροβροχης.

Και εκατομμυρια αλλα παρομοια. Αγαπαμε μαχιμη δημοσιογραφια.

• Like 4
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα που εχει σταματησει αλλα λεγοταν πολυ.

Με ενα νομο και ενα αρθρο...

Btw μπραβο στον ts ωραιο θεμα.

Υπερβολες του κιτρινου τυπου. Εμεις δεν ειπαμε ποτε τετοιο πραγμα.

Δημοσ.

Εδώ αγαπητέ κάνεις ένα μεγάλο λάθος.

Αγοράζεις ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο όχι μόνο για να σε μεταφέρει από το σημείο Α στο Β, αλλά και για καλύτερη ενεργητική ή παθητική ασφάλεια. Δηλαδή κρίνεται εν ολίγης η ζωή του οδηγού, της οικογενείας του και του υπόλοιπου κοσμάκη που τυχόν βρεθεί στο διάβα του…

Μην συγκρίνεις βούρτσα με τσατσάρα…

Φιλε εισαι σε αλλο φορουμ οταν ερθεις στο insomnia ξαναμιλαμε ...

• Like 7
Δημοσ.

Η φτώχεια θελει καλοπέραση

Το εχω Νο1. Περιμενω πως και πως να μεινω ταπι για να μπορεσω επιτελους να αγορασω σπιτι αυτοκινητο και να παω διακοπες.

΄Νο2. για μενα το  Εχει ο θεος (δε το σχολιαζω μη τυχων και μου δοσει)

και

Νο3 υγεια πανω απ ολα.  (μιλαμε το εχουε αφησει στη τυχη του το θεμα, κατι σαν τζοκερ, πως να εχει κανεις την υγεια του αν δεν εχει λεφτα για προλητικές εξετάσεις δεν το εχω καταλαβει ακομα)

Κανε υπομονή ... και με αυτο βγαζω σπυρακια. Με υπομονή δεν εχω δει ποτε να αλλαζει κατι, αν δε συνοδευται με προσπαθεια στο να αλλαξει κατι. Δηλαδη ολοκληρωμενο είναι καπως ετσι, κανε υπονομή στο να αγωνίζεσαι και θα ερθουν τα αποτελεσματα, και οχι κανε υπομονη μη κανεις τιποτα και κάποια στιγμή ως δια μαγιας θα αλλαξουν τα πραγματα??@#$

Γενικα καθε κλισε που σε κανει να μην παραδεχεσαι τη μιζερια σου και να δικαιολογεί την απραξία σου.

Γαμ@ τα θεματα ανοιξες φιλε. Θα πεσει γελιο. Γραφτε ολοι, δεν υπαρχει σωστο και λαθος εδω.

Δημοσ.

Η φτώχεια θελει καλοπέραση

Το εχω Νο1. Περιμενω πως και πως να μεινω ταπι για να μπορεσω επιτελους να αγορασω σπιτι αυτοκινητο και να παω διακοπες.

΄Νο2. για μενα το  Εχει ο θεος (δε το σχολιαζω μη τυχων και μου δοσει)

και

Νο3 υγεια πανω απ ολα.  (μιλαμε το εχουε αφησει στη τυχη του το θεμα, κατι σαν τζοκερ, πως να εχει κανεις την υγεια του αν δεν εχει λεφτα για προλητικές εξετάσεις δεν το εχω καταλαβει ακομα)

Κανε υπομονή ... και με αυτο βγαζω σπυρακια. Με υπομονή δεν εχω δει ποτε να αλλαζει κατι, αν δε συνοδευται με προσπαθεια στο να αλλαξει κατι. Δηλαδη ολοκληρωμενο είναι καπως ετσι, κανε υπονομή στο να αγωνίζεσαι και θα ερθουν τα αποτελεσματα, και οχι κανε υπομονη μη κανεις τιποτα και κάποια στιγμή ως δια μαγιας θα αλλαξουν τα πραγματα??@#$

Γενικα καθε κλισε που σε κανει να μην παραδεχεσαι τη μιζερια σου και να δικαιολογεί την απραξία σου.

Γαμ@ τα θεματα ανοιξες φιλε. Θα πεσει γελιο. Γραφτε ολοι, δεν υπαρχει σωστο και λαθος εδω.

Δικιο εχεις. Υπομονη.

Δημοσ.

Σπαστικά είναι ΟΛΑ τα κλισέ που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για όλες τις χρήσεις. Θα αλλάξουν ποτε τροπάρι αυτοί οι μπαγλαμάδες;

Δημοσ.

"δεν εχω θεμα με τους γκευ, αλλα καλο ειναι να μη κανουν spawn στο δεντρο μου, να μην συστηνονται οπως εκεινοι επιθυμουν, να κανουν οτι γενικοτερα κανουν μονο στο κρεβατι τους και οχι εξω στην πολιτεια, απο κει και περα εγω δεν εχω κανενα θεμα μαζι τους"

μιλαμε το εχουε αφησει στη τυχη του το θεμα, κατι σαν τζοκερ

α και μου την δινει ιδιατερα οταν ο κοσμος μετα απο ΤΟΣΟ καιρο πια, ακομα παραλληλιζει τη τυχη με το τζοκερ το οποιο και οι πετρες γνωριζουν πως ηταν 100% στημενο παρεάκι με το λόττο.

ΤΟΜΠΟΛΑ*. ΚΑΤΙ ΣΑ ΤΗ ΤΟΜΠΟΛΑ*.

Λετζιτ.

Δημοσ.

«Εγώ δεν θα κάτσω πολύ, έναν ποτό θα πιω.....»

Εγω το λεω αυτο συνεχεια lol (εκ των προτερων αλλοθι για να την κανω γρηγορα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...