Narayan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 πολύ σωστό. δηλαδή πειράζει να πεις ότι αυτό γουστάρεις , αυτό πήρες; λες και είναι ντροπή να το πεις και το κουκουλώνεις με το προσωπείο της δουλειάς. έχω πολλά φράγκα, γουστάρω να πάρω το πόρσε, το φερράρι και μπορώ να το πάρω. μπράβο σου , που μπορείς μακάρι να είχαν όλοι οι άνθρωποι τα λεφτά να το κάνουν. δεν είναι ντροπή. Ψιλο-οφτόπικ, αλλά επειδή με εκνευρίζει όταν μου συμβαίνει το αναφέρω. Βλέπει κάποιος γνωστός γνωστού κάτι δικό σου αξίας, π.χ. αυτοκίνητο, υπολογιστή κλπ. και κάνει ένα σχόλιο τύπου "ξέρεις πόσοι φτωχοί θα μπορούσαν να φάνε με τα χρήματα που στοιχίζει αυτό;". Βρε άει στο διάολο από δω, που πας να μου δημιουργήσεις τύψεις επειδή εργάστηκα και αγόρασα κάτι για μένα. Λες και τα χρήματά μου δεν τάϊσαν τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο που το έφτιαξε, στην μεταφορική που το μετέφερε και στο κατάστημα που μου το πούλησε. 7
~mxls~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 "Δεν είμαι ρατσιτής αλλά..." "Εγώ στην ηλικία σου..." 7
fotodv7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μνημόνια μέχρι να _________ (σβήσει ο ήλιος συνήθως). Το είχα ξεχάσει αυτό...
gdriver Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ατάκα που άκουγα παλιότερα και τώρα, φυσικά, αλλά σε μικρότερο βαθμό. « -έχεις κανονίσει την τρίτη (βάλτε οποιαδήποτε μέρα ) κάτι; - όχι! - πάμε για καφέ; - εεε, δεν ξέρω - τί δεν ξέρεις ; - μπορεί να κανονίσω κάτι άλλο μέχρι τότε» Πες ξεκάθαρα πως δε θέλεις να πας για καφέ με το συγκεκριμένο άτομο και άσε τα δεν ξέρω λες και παίζεις το τηλεπαιχνίδι του 20αευρου που δεν πρέπει να πεις όχι για ένα λεπτό. αμάν πια!
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δεν σχολιάζω το γεγονός ότι αγοράζει κάποιος iPhone αλλά πως το δικαιολογεί. Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις με το iPhone που δεν μπορείς με ένα άλλο κινητό των 300€; Αυτο δεν ειναι σχολιο δικο σου τι ειναι ?Κοινωνικη κριτικη ? Σε αυτο απαντησα .
nick_gr2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 « -έχεις κανονίσει την τρίτη (βάλτε οποιαδήποτε μέρα ) κάτι; - όχι! - πάμε για καφέ; - εεε, δεν ξέρω - τί δεν ξέρεις ; - μπορεί να κανονίσω κάτι άλλο μέχρι τότε» Αυτό δεν είναι και τόσο "κλισέ"... Ή δεν είσαι καλή παρέα ή έχεις αγενείς φίλους 1
De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό δεν είναι και τόσο "κλισέ"... Ή δεν είσαι καλή παρέα ή έχεις αγενείς μαλάκες φίλους 2
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Έχω παρατηρήσει κάποια κλισέ που μόλις τα βλέπω / διαβάζω θέλω να περάσω μέσα από την οθόνη και να αρχίσω τις σφαλιάρες. 1) "Το iPhone το πήρα γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς μου. Δε το θέλω για να μπαίνω Facebook και YouTube." Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις με το iPhone που δεν μπορείς με ένα άλλο κινητό των 300€; Προσωπικά το κινητό μου το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου για GPS, Google, email, φωτογραφίες. 2) Σχόλιο copy-paste Wikipedia κάτω από post αθλητικών σελίδων "Γαύρος μαρινάτος κλπ", "Μπουγάτσα με κρέμα κλπ". Ναι ρε φίλε. Ωραίο. Γέλασα όταν το είδα την πρώτη φορά. Μετά από 2 χρόνια έχει πάψει να είναι αστείο. 3) Σχόλιο τύπου "ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΣΥΝΕΛΗΝΝΕΣ!!!11ΕΝΑ" σε σελίδες που κοροϊδεύουν πατριώτες-εθνικιστές-κλπ κλπ. Το ίδιο και εδώ. Ήταν την πρώτη φορά αστείο. Πήρες like στο σχόλιο σου. Φτάνει όμως. Βρες κάτι άλλο τώρα! 4) Η ψευδαίσθηση ότι όλοι οι Έλληνες δουλεύουν σε γραφείο. Χιουμοριστικές εικόνες τύπου "Πως φεύγεις Παρασκευή μεσημέρι από το γραφείο", "Είπα στο αφεντικό στο γραφείο... κλπ"... Βέβαια ίσως είμαι κι εγώ ο περίεργος... 1) ξερω τουλαχιστον 2 ατομα που εχουν iphone επειδη τους υποχρεωσε η δουλεια τους ( και τους το καναν και δωρο) ο ενας μαλιστα δουλευει στην BMW
theoritikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Η πεποίθηση ότι πρέπει να δουλέψεις στο Δημόσιο, με το σκεπτικό του σίγουρου μισθού. Το γεγονός πως εν έτη 2017 υπάρχει κόσμος που θεωρεί το ecdl προσόν για να σε προσλάβουν. Το ίδιο ισχύει για επιχειρήσεις που το απαιτούν. "Δεν προσλαμβάνουμε κόσμο αλλά Στείλτε μας βιογραφικό". All time classic κλισέ, όπως το αμάξι που δεν ξεκινά στις ταινίες τρόμου. 3
bromiaris Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εγω παλι ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιοι ανθρωποι αγοραζουν ακριβα αυτοκινητα δλδ τι παραπανω κανουν απο αυτα που κανει ενα Lada ? Εγω προσωπικα το αμαξι μου το χρησιμοποιω για να παω απο το ενα σημειο Α σε ενα σημειο Β και για να μεταφερω τα ψωνια απο το σουπερμαρκετ . Μαλλον ειναι περιεργοι τυποι αυτοι με τα ακριβα αυτοκινητα. Εδώ αγαπητέ κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Αγοράζεις ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο όχι μόνο για να σε μεταφέρει από το σημείο Α στο Β, αλλά και για καλύτερη ενεργητική ή παθητική ασφάλεια. Δηλαδή κρίνεται εν ολίγης η ζωή του οδηγού, της οικογενείας του και του υπόλοιπου κοσμάκη που τυχόν βρεθεί στο διάβα του… Μην συγκρίνεις βούρτσα με τσατσάρα… 1
webparts Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Έχω παρατηρήσει κάποια κλισέ που μόλις τα βλέπω / διαβάζω θέλω να περάσω μέσα από την οθόνη και να αρχίσω τις σφαλιάρες. 1) "Το iPhone το πήρα γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς μου. Δε το θέλω για να μπαίνω Facebook και YouTube." Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις με το iPhone που δεν μπορείς με ένα άλλο κινητό των 300€; Προσωπικά το κινητό μου το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου για GPS, Google, email, φωτογραφίες. 2) Σχόλιο copy-paste Wikipedia κάτω από post αθλητικών σελίδων "Γαύρος μαρινάτος κλπ", "Μπουγάτσα με κρέμα κλπ". Ναι ρε φίλε. Ωραίο. Γέλασα όταν το είδα την πρώτη φορά. Μετά από 2 χρόνια έχει πάψει να είναι αστείο. 3) Σχόλιο τύπου "ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΣΥΝΕΛΗΝΝΕΣ!!!11ΕΝΑ" σε σελίδες που κοροϊδεύουν πατριώτες-εθνικιστές-κλπ κλπ. Το ίδιο και εδώ. Ήταν την πρώτη φορά αστείο. Πήρες like στο σχόλιο σου. Φτάνει όμως. Βρες κάτι άλλο τώρα! 4) Η ψευδαίσθηση ότι όλοι οι Έλληνες δουλεύουν σε γραφείο. Χιουμοριστικές εικόνες τύπου "Πως φεύγεις Παρασκευή μεσημέρι από το γραφείο", "Είπα στο αφεντικό στο γραφείο... κλπ"... Βέβαια ίσως είμαι κι εγώ ο περίεργος... Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος. Ευχομαι να κοψουν το ιντερνετ σε ατομα σαν εσενα,μπας και δεν κολλαει μετα. Αυτό δεν είναι και τόσο "κλισέ"... Ή δεν είσαι καλή παρέα ή έχεις αγενείς φίλους
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Έχω παρατηρήσει κάποια κλισέ που μόλις τα βλέπω / διαβάζω θέλω να περάσω μέσα από την οθόνη και να αρχίσω τις σφαλιάρες. 1) "Το iPhone το πήρα γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς μου. Δε το θέλω για να μπαίνω Facebook και YouTube." Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις με το iPhone που δεν μπορείς με ένα άλλο κινητό των 300€; Προσωπικά το κινητό μου το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου για GPS, Google, email, φωτογραφίες. 2) Σχόλιο copy-paste Wikipedia κάτω από post αθλητικών σελίδων "Γαύρος μαρινάτος κλπ", "Μπουγάτσα με κρέμα κλπ". Ναι ρε φίλε. Ωραίο. Γέλασα όταν το είδα την πρώτη φορά. Μετά από 2 χρόνια έχει πάψει να είναι αστείο. 3) Σχόλιο τύπου "ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΣΥΝΕΛΗΝΝΕΣ!!!11ΕΝΑ" σε σελίδες που κοροϊδεύουν πατριώτες-εθνικιστές-κλπ κλπ. Το ίδιο και εδώ. Ήταν την πρώτη φορά αστείο. Πήρες like στο σχόλιο σου. Φτάνει όμως. Βρες κάτι άλλο τώρα! 4) Η ψευδαίσθηση ότι όλοι οι Έλληνες δουλεύουν σε γραφείο. Χιουμοριστικές εικόνες τύπου "Πως φεύγεις Παρασκευή μεσημέρι από το γραφείο", "Είπα στο αφεντικό στο γραφείο... κλπ"... Βέβαια ίσως είμαι κι εγώ ο περίεργος... Με πηγες 10 χρονια πισω με αυτο το ποστ, οταν και ηταν της μοδας τετοια αρθρα-threads κλπ στο ιντερνετ. Ανοιξε και κανα thread με τους 10 τυπους γυναικων, 10 τυπους ταξιτζηδων, 10 τυπους οπαδων κλπ. 5
pontez2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 · «Μπράβο στον Παναθηναϊκό που έπαιξε σημερα τοσο καλά και μας έριξε 8 γκολ. Από έναν Ολυμπιακό (δεν είσαι Ολυμπιακός και το ξέρεις) · Το «φύγε στο εξωτερικό να σωθείς» (συνήθως το υποστηρίζουν άνθρωποι που δεν έχουν πάει ούτε για διακοπές έξω) · Το «δεν ασχολούμαι με τη πολιτική αλλά…»/δεν υποστηρίζω καμια ομάδα αλλά…. · «Δεν είναι καράφλα. Αραίωση είναι» (καράφλα είναι και πρέπει να το αποδεχτείς) · Όσοι γράφουν ακόμα Αμήν για να σωθεί το τάδε παιδάκι. · «Οι προηγούμενοι δεν ήταν καλοί αλλά με αυτούς εδώ ξεπεράστηκαν τα όρια. « · «Εδώ δε χωράν οπαδικά….» · Αύγουστος μήνας, 40 βαθμοί έξω και ακούς «άντε ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του», «καλό χειμώνα» · «Παραλάβαμε χάος»/»δε μας αρέσει να μας κουνάνε το δάχτυλο»/»δεσμευομαι προσωπικά ότι»/»θα μας κρινει ο ιστορικός του μέλλοντος» · «Χρειαζομαι λίγο χρόνο να σκεφτώ» · «Ο εγκέλαδος χτυπησε απροειδοποίητα φέρνοντας τον τρομο «(ναι έπρεπε να μας πάρει και τηλέφωνο πριν) · Με τιμές και κατάνυξη η υποδοχή της τάδε εικόνας (και διπλα μια γιαγιά τρωει πασατέμπο) · «Τι φάση;» (ημαρτον…τι είναι αυτό???τι ρωτάς?) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σαλος προκληθηκε... Βουλιαξαν οι παραλιες... Με αιμα βαφτηκε και αυτη η εξοδος των εκδρομεων... Κατασχεθηκαν τηλεφωνα και ηλεκτρονικοι υπολογιστες... Θα ηθελα να ασχοληθω με την παρουσιαση... Καταγγελει σκοτεινα κυκλωματα και ξεσπα μπροστα στην καμερα... Π ο υ ε ι ν α ι τ ο κ ρ α τ ο ς ?
ChimairaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Πάω να φέρω τα ποπ κορν (πω πολλά κλισέ τα λέω κι εγώ, πρέπει να κάνω ένα re-indexing στις φράσεις που λέω αυθόρμητα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα