drmanakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καληπσέρα στο forum , συνοπτικά : Σήμερα έβαλα τα HS , App store > download > Update . MBP 15 2010 i7 2,8 - 8 Ram - SSD Με τα Sierra πήγαινε σφαίρα ,ποτέ δεν είχα παράπονο , τώρα σεεεερνετε λες και το δουλεύω με 1GB Ram είναι . Οι ενδιξεις στο monitor είναι πολύ καλές είχα να δω 90% idle cpu πολύ καιρό , η Ram είναι 5/8 Μόλις ανοίγω εφαρμογή παθαίνει σοκ . Ξεκολλάει για λίγο και ξανα μανα , πχ. όταν είμαι σε μία συγκεκριμένη σελίδα η πρόγραμμα (word) και προσπαθώ να πάω κάπου αλλού εκεί lagαρει . Για να δώσω να καταλάβετε είναι σαν να έχω στα χέρια μου κερδισμένο tablet των 40ε και προσπαθώ να κάνω edit 4k . Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι ? ΥΓ. Έχω time machine τα sierra , γυρνάει η θέλει fresh install και μετα restore ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Κάνε ένα fresh install και ξεμπέρδεψες, ειδάλλως γύρνα πίσω στα sierra αν δε θες να στήσεις από την αρχή το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Yπάρχει τρόπος να γυρίσω στο sierra; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα