Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αναβαθμισμένο φωτάκι Xiaomi με διακόπτη on/off και 5 θέσεις φωτεινότητας. ΜΟΝΟ το μπλε.

Από το Gearbest

O κωδικός μπαίνει αφού πάτε στο cart. Στο checkout διαλέξτε Unregistered post.

€0.85 με κωδικό GBXM928 νομίζω πρέπει να είστε signed in για να δουλέψει. Δε δοκίμασα χωρίς.

• Like 16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημείωση : Ισχύει μόνο για ένα κομμάτι, +1,49 μεταφορικά NL post εάν το θέλετε registered. 

Βέβαια επιτρέπει και 2η παραγγελία, του ενός τεμαχίου. 

Επεξ/σία από lgre_p
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω ενα εδω και κανενα εξαμηνο αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι, στην ιδια τιμη με τον τιτλο, δεν θα επαιρνα δευτερο ουτε στο μισο ευρω αφου εχει σημαντικοτατο για πολλους προβλημα:

Οταν μειωνεις φωτεινοτητα η ισχυς του παραμενει σε πολυ υψηλα για την φωτεινοτητα επιπεδα. Εχει φορτιο εσωτερικο για να καταναλωνει ενεργεια ακομα και οταν το εχεις ρυθμισει χαμηλα σε φωτεινοτητα!! Ο λογος;; Για να δουλευει με το "χαζο" εντελως power bank της ιδιας εταιριας το οποιο αν δεν βλεπει μεγαλο σχετικα ρευμα εξοδου, σταματα την τροφοδοσια του και ετσι θα εσβηνε το λαμπακι, οπως σβηνουν πανω στα power bank της xiaomi και αλλα leds που ειναι χαμηλης καταναλωσης. Οποτε οσοι σκοπευετε να το δουλευετε σε χαμηλες σταθμες εχετε το υποψιν, αφου το αποτελεσμα ειναι και υπερθερμανση του σημειου του usb-μπουτον και αδειασμα χωρις λογο της μπαταριας αν το δουλευετε με power bank και μεγαλη καταναλωση σε χαμηλη σταθμη ειδικα, αν το εχετε μονιμα σε ενα τροφοδοτικο, τοση οση θα ειχαν  5-10-20 φωτακια usb  leds  χαμηλης φωτεινοτητας. 

Αυτα δεν θα τα μαθετε σε sites και καναλια που προμοταρουν την xiaomi και τα κινεζικα αυτα μαγαζια φυσικα!

ΥΓ, ενα μικροτερο θεμα του ειναι οτι το κουμπακι που εχει ειναι τοσο ασχημα σχεδιασμενο που συνεχως φευγει και χανεται. Πρεπει να εχετε το νου σας μην το χασετε λοιπον το μικρο πλαστικακι του μπουτον.

• Like 12
Δημοσ.

Εχει πολλα κομματια, αλλα με το promo code η τιμη ανεβαινει στα 3,78 και στο check out αν βαλεις Unregistered post επανερχεται στα 2,57 αρα μαλλον εχει ληξει η προσφορα

Δημοσ.

Εχω ενα εδω και κανενα εξαμηνο αγορασμενο απο το ιδιο μαγαζι, στην ιδια τιμη με τον τιτλο, δεν θα επαιρνα δευτερο ουτε στο μισο ευρω αφου εχει σημαντικοτατο για πολλους προβλημα:

Οταν μειωνεις φωτεινοτητα η ισχυς του παραμενει σε πολυ υψηλα για την φωτεινοτητα επιπεδα. Εχει φορτιο εσωτερικο για να καταναλωνει ενεργεια ακομα και οταν το εχεις ρυθμισει χαμηλα σε φωτεινοτητα!! Ο λογος;; Για να δουλευει με το "χαζο" εντελως power bank της ιδιας εταιριας το οποιο αν δεν βλεπει μεγαλο σχετικα ρευμα εξοδου, σταματα την τροφοδοσια του και ετσι θα εσβηνε το λαμπακι, οπως σβηνουν πανω στα power bank της xiaomi και αλλα leds που ειναι χαμηλης καταναλωσης. Οποτε οσοι σκοπευετε να το δουλευετε σε χαμηλες σταθμες εχετε το υποψιν, αφου το αποτελεσμα ειναι και υπερθερμανση του σημειου του usb-μπουτον και αδειασμα χωρις λογο της μπαταριας αν το δουλευετε με power bank και μεγαλη καταναλωση σε χαμηλη σταθμη ειδικα, αν το εχετε μονιμα σε ενα τροφοδοτικο, τοση οση θα ειχαν 5-10-20 φωτακια usb leds χαμηλης φωτεινοτητας.

Αυτα δεν θα τα μαθετε σε sites και καναλια που προμοταρουν την xiaomi και τα κινεζικα αυτα μαγαζια φυσικα!

ΥΓ, ενα μικροτερο θεμα του ειναι οτι το κουμπακι που εχει ειναι τοσο ασχημα σχεδιασμενο που συνεχως φευγει και χανεται. Πρεπει να εχετε το νου σας μην το χασετε λοιπον το μικρο πλαστικακι του μπουτον.

Δάσκαλε δε σε αμφισβητώ ποτέ,μήπως έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι; έχω και εγώ από την παλιά προσφορά σε ένα 5x usb charger και δεν έχω παρατηρήσει κάτι όσον αφορά την θερμοκρασία.

Πήρα 3 ακόμη προς αντικατάσταση λάμπας led , αφού εκείνα τα μικρά led των 0.09€ φέγγουν πολύ δυνατά και δεν ρυθμίζονται

Δημοσ.

Οταν μειωνεις φωτεινοτητα η ισχυς του παραμενει σε πολυ υψηλα για την φωτεινοτητα επιπεδα. Εχει φορτιο εσωτερικο για να καταναλωνει ενεργεια ακομα και οταν το εχεις ρυθμισει χαμηλα σε φωτεινοτητα!! Ο λογος;; Για να δουλευει με το "χαζο" εντελως power bank της ιδιας εταιριας το οποιο αν δεν βλεπει μεγαλο σχετικα ρευμα εξοδου, σταματα την τροφοδοσια του και ετσι θα εσβηνε το λαμπακι, οπως σβηνουν πανω στα power bank της xiaomi και αλλα leds που ειναι χαμηλης καταναλωσης. Οποτε οσοι σκοπευετε να το δουλευετε σε χαμηλες σταθμες εχετε το υποψιν, αφου το αποτελεσμα ειναι και υπερθερμανση του σημειου του usb-μπουτον και αδειασμα χωρις λογο της μπαταριας αν το δουλευετε με power bank και μεγαλη καταναλωση σε χαμηλη σταθμη ειδικα, αν το εχετε μονιμα σε ενα τροφοδοτικο, τοση οση θα ειχαν  5-10-20 φωτακια usb  leds  χαμηλης φωτεινοτητας. 

Το χρησιμοποιώ περίπου ένα μήνα για φωτιστικό γραφείου με το Xiaomi Power bank 2 των 20000mAh, στη δεύτερη ή τρίτη σκάλα. Δουλεύει απροβλημάτιστα, χωρίς υπερθέρμανση και η στάθμη στο Power bank έχει πέσει στη μέση μέχρι τώρα. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο ebay βλέπω άπειρα usb led lights στην ίδια τιμή.

κάποιο link από τα άπειρα xiaomi usb light enhanced edition που βρήκες στην ίδια τιμή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...