Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Ποιά η γνώμη σας για δωρεάν antivirus , malware κτλ;

Έβαλα το Avast και μετά από ένα μήνα μου λέει να πληρώσω....

Δημοσ.

ειναι καμια 12αρια antivirus σιγουρα στην αγορά, δοκίμαζε δωρεάν από ένα μήνα που δίνει το καθένα και θα έχεις όλο το χρόνο δωραιάν προστασία ! 

κανε μας και ενα review στο τέλος :-)

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το bitdefender free και το Malwarebytes και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ελαφριά και αποτελεσματικά.

Η καλύτερη προστασία βέβαια είναι η ασφαλής και προσεκτική περιήγηση στο Internet.

• Like 3
Δημοσ.

Σου λέει να πληρώσεις γιατί ενεργοποιήθηκε η πλήρη προστασία δοκιμαστικά για έναν μήνα. Μάλλον στο πρότεινε σε κάποια ενημέρωση και το δέχτηκες.

Δεν μπορείς να το γυρίσεις πάλι στη βασική προστασία; Αυτό το κάνουν σχεδόν όλα τα δωρεάν av (avg, avira, avast κτλ) και δεν είναι απαραίτητο να πληρώσεις. Κάπου πρέπει να έχει επιλογή για να μείνεις στη δωρεάν έκδοση.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Ποιά η γνώμη σας για δωραιάν antivirus , malware κτλ;

Έβαλα το Avast και μετά από ένα μήνα μου λέει να πληρώσω....

Μια πολύ καλή και δωρεάν πρόταση είναι το 360 Total Security.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω τα advance system care και IObit Malware.

Να τα βγάλω για να βάλω κάποια απο αυτά τα παραπάνω;

Το έβγαλα τελείως το Avast.Μου την έσπασε.

Δημοσ.

360 Internet security με btidifenter +avira engine

https://www.360totalsecurity.com/

https://www.360totalsecurity.com/en/features/360-total-security/

Για να καταλαβω ,προτεινεις να βαλει ολα αυτα μαζι ;...Αν ναι σε πιο συμπαν βαζουμε 4 και 5 antivirus μαζι ;

Αν προτεινεις ενα απ αυτα παω πασο.

Για τον ts προτεινω Bitdefender free.To καλυτερο και ελαφρυτερο .Σαν να μην υπαρχει ειναι. .Ετσι απλα.

Δημοσ.

Για να καταλάβεις το 360 Internet security εχει στις επιλογες του επιλογή να ενεργοποιήσεις το btidifenter η και avira engine

το εχω εγκαταστασει σε αρκετα μηχανήματα και δουλευει μια χαρα και είναι και free

Δημοσ.

Για να καταλάβεις το 360 Internet security εχει στις επιλογες του επιλογή να ενεργοποιήσεις το btidifenter η και avira engine

το εχω εγκαταστασει σε αρκετα μηχανήματα και δουλευει μια χαρα και είναι και free

Με φαινεται περιεργο  να ενεργοποιεις και αλλα antivirus μαζι.

Δημοσ.

Το 360 δε μου φαίνεται για antivirus. ποιο πολύ μοιάζει για τις αηδίες τύπου iobit και baidu που υποτίθεται ότι κάνουν ποιο γρήγορο το pc σου και το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις μια ακόμα χαζομάρα να σου πετάει συνέχεια μηνύματα για καθαρισμό και επιτάχυνση και να πετάει έξω διεργασίες που σε λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστούν πάλι.

Για μένα ένα av και το ccleaner (χωρίς την ενεργή προστασία του φυσικά) είναι υπέρ αρκετά. Όλα τα άλλα τα βρίσκω φρου φρου κι αρώματα.

Δημοσ.

Στο site τους λενε

360 Total Security offers your PC complete protection from Viruses, Trojans and other emerging threats.

Integrating award winning antivirus engines from 360 Cloud Scan Engine,360 QVMII AI Engine, Avira and Bitdefender to provide you with the ultimate in Virus detection and protection capabilities.

https://www.360totalsecurity.com/en/features/360-total-security/

Μπορει να είναι οντως αρωματα αλλα κανουν καλα την δουλεια τους !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...