link67 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι θελει να πει ο "ποιητης". Και για να το εξηγησω καλυτερα, το συστημα ειναι ενα λαπτοπ που εχει ssd & hdd, στο υπολογιστης μου ομως φαινεται μονο ο hdd! Δεν εχει σιγουρα m2 για τον ssd. Mπορει να καταλαβει καποιος? ssd & hdd.rtf
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό πρέπει να είναι ένα σύστημα που έχουν οι μητρικές με intel και το λένε intel rapid storage και είναι στην ουσία μια flash memory με υψηλές ταχύτητες που χρησιμοποιείται από το σύστημα σαν ram disk για γρήγορη cache. Εκτός αν ο δίσκος είναι hybrid αλλά το μοντέλο του toshiba που δείχνεις δεν εμφανίζει τέτοια δυνατότητα. Ποιο λάπτοπ είναι; Υ.Γ. screenshot σε rtf??? Κολπάκι... Αν θέλεις να ποστάρεις screen, μετά το prtscr πήγαινε στη σελίδα Snaggy και κάνε εκεί επικόλληση. Μετά πάρε το λινκ που σου δίνει (στο Saved as) ή πάτα τα δύο φυλλαράκια να το κάνει αντιγραφή μόνο του. Μετά στο μήνυμα πάτα το πράσινο τετράγωνο που λέει Εικόνα και κάνε εκεί επικόλληση το λινκ. 1
link67 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Αυτό πρέπει να είναι ένα σύστημα που έχουν οι μητρικές με intel και το λένε intel rapid storage και είναι στην ουσία μια flash memory με υψηλές ταχύτητες που χρησιμοποιείται από το σύστημα σαν ram disk για γρήγορη cache. Εκτός αν ο δίσκος είναι hybrid αλλά το μοντέλο του toshiba που δείχνεις δεν εμφανίζει τέτοια δυνατότητα. Ποιο λάπτοπ είναι; Υ.Γ. screenshot σε rtf??? Κολπάκι... Αν θέλεις να ποστάρεις screen, μετά το prtscr πήγαινε στη σελίδα Snaggy και κάνε εκεί επικόλληση. Μετά πάρε το λινκ που σου δίνει (στο Saved as) ή πάτα τα δύο φυλλαράκια να το κάνει αντιγραφή μόνο του. Μετά στο μήνυμα πάτα το πράσινο τετράγωνο που λέει Εικόνα και κάνε εκεί επικόλληση το λινκ. Ευχαριστώ κατά αρχήν για τις οδηγίες για το screenshot, δεν το ήξερα. Τώρα το λαπτοπ είναι ένα κινέζικο το deeq a7. Όχι ο δίσκος δεν είναι υβριδικός, τον ssd τον βλέπω με το easeus σαν ξεχωριστό δίσκο αλλά από κει και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τον έχει.
mcrae13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι αυτό που λέει ο φίλος από πάνω,είναι τεχνολογία της ιντελ και λέγεται Intel smart response technology. Στην ουσία χρησιμοποιείται ο hdd σαν κύριος δίσκος με την χωρητικότητά του σε συνεργασία με τον ssd.Καποια δεδομένα γράφονται και διαβάζονται από τον ssd ,και έτσι αυξάνονται οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής συνολικά. δες εδώ https://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/smart-response-technology.html
link67 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλα το easeus το δειχνει ετσι και αδειο?
mcrae13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Τι να σου πω,δεν το έχω κάνει ποτέ. Αν και φαίνεται unallocated..μήπως απλά δεν έχει γίνει format? Για δοκίμασε να κάνεις μια δημιουργία διαμερίσματος(partition) στο unallocated
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 ΟΚ, τώρα που μας είπες το μοντέλο το βρήκα στο gearbest-> https://www.gearbest.com/laptops/pp_324060.html?wid=21 Απ' ότι φαίνεται έχει όντως έναν ssd 32gb ο οποίος μάλλον είναι eMMC όπως τα κινητά. Το λειτουργικό το έβαλες εσύ ή το είχε προεγκατεστημένο; Στο gear αναφέρει ότι είναι dual με android και windows και μπορείς στα 32 να έχει/είχε το andoroid. Τι λέει από επιδόσεις και κατασκευή;
link67 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Η περιγραφή του Gearbest ειναι κλασική περιγραφή κινεζου, το λειτουργικό το έβαλα εγώ. Όσο αφορά το δίσκο τώρα, του έκανα μετατροπή σε mbr και μετά έκανα το διαμέρισμα του ntfs και ξαφνικά ο δίσκος φάνηκε κανονικά. Φαίνεται μια χαρά τώρα, θα δείξει.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς να βάλεις εκεί το λειτουργικό για να φορτώνει ποιο γρήγορα. Μόνο το λειτουργικό όμως και κανά δύο προγράμματα γιατί τα 32gb δε φτάνουν για κάτι άλλο. Και όλα τα αρχεία σου να τα πηγαίνεις στον hdd.
link67 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Θα το επιχειρήσω, αν και με το Ubuntu που το προσπάθησα δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω. Πάντως η ιδέα ότι θα γεμίσω ένα ssd μόνο με το λειτουργικό δεν με ενθουσιάζει.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τι άλλο μπορείς να κάνεις με έναν 32άρι ssd; 1
link67 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τι άλλο μπορείς να κάνεις με έναν 32άρι ssd; Το μόνο που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι να βάλω δύο τρία προγράμματα που ανοίγουν αρκετά γρήγορα θα έλεγα.
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Από λειτουργικότητα τι λέει ο Κινέζος; Τραβάει καλά για καθημερινή χρήση;
link67 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αν εξαιρέσεις ένα θέμα με τη μπαταρία που έχω κατά τα άλλα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, γύρω στα στα 120 ευρώ μου βγήκε, το είχε προσφορά. Για απλή χρήση ίντερνετ καμία ταινία και προγράμματα τύπου office είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα