fox_fox Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπερα! λοιπον εχω HyperX Fury 8GB DDR4-2133MHz dual channel. Mητρικη msi b150m mortar με 4 ram slot λετε να παρω αλλο 1 σετ Fury 4GB DDR4-2133MHz για να γινει 12gb ??? ομως θα ειναι single channel fuck αλλα αυτο που μετραει στα παιχνιδια ειναι τα gb ετσι δεν ειναι φοβαμαι να μην εχει ασυμβατότητες
cabdik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 αν παρεις ΣΕΤ 2χ2 θα ειναι DUAL Channel αν παρεις 1χ4gb, τοτε θα γινει Single Channel.
fox_fox Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 αν παρεις ΣΕΤ 2χ2 θα ειναι DUAL Channel αν παρεις 1χ4gb, τοτε θα γινει Single Channel. 2x2 4gb δεν εχω δει πουθενα μιλαω για ddr4 ram. Nαι το ξερω 1x4 οτι ειναι single channel απλως ηδη εχω 2x4 8gb dual channel κ στη μητρικη εχω αλλες δυο θεσεις οποτε σκεφτομαι να βαλω 4gb 1x4 κ δεν ξερω αν αξιζει να το κανω ετσι κ αν θα εχω προβλημα επειδη θα γινει single 12gb! δεν θελω να παρω 2χ4 γιατι κοστιζει σχεδον 100 ευρω στο skroutz wtf αλλα ουτε χρειαζεται 16gb ram για games Eρωτηση μου ειναι να αφησω οπως ειναι 8gb dual channel η να το κανω 12gb single channel?
tanasen01 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 2x2 4gb δεν εχω δει πουθενα μιλαω για ddr4 ram. Nαι το ξερω 1x4 οτι ειναι single channel απλως ηδη εχω 2x4 8gb dual channel κ στη μητρικη εχω αλλες δυο θεσεις οποτε σκεφτομαι να βαλω 4gb 1x4 κ δεν ξερω αν αξιζει να το κανω ετσι κ αν θα εχω προβλημα επειδη θα γινει single 12gb! δεν θελω να παρω 2χ4 γιατι κοστιζει σχεδον 100 ευρω στο skroutz wtf αλλα ουτε χρειαζεται 16gb ram για games Eρωτηση μου ειναι να αφησω οπως ειναι 8gb dual channel η να το κανω 12gb single channel? Παίζεις παιχνίδια τα οποία σου τρώνε και τα 8gb ram; Μπορείς να βάλεις αρχικά μια 4άρα ακόμα, αλλά έχε στο νου σου ότι θα παίζεις με μισό memory bandwidth με ό,τι αυτό συνεπάγεται, γύρω στο 5% χειρότερη απόδοση δηλαδή που δεν είναι πολύ. Αργότερα σε μερικούς μήνες μπορείς να πάρεις άλλη μια 4άρα ίδια και να ξαναπάς σε dual channel αν δε μείνεις ικανοποιημένος.
fox_fox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παίζεις παιχνίδια τα οποία σου τρώνε και τα 8gb ram; Μπορείς να βάλεις αρχικά μια 4άρα ακόμα, αλλά έχε στο νου σου ότι θα παίζεις με μισό memory bandwidth με ό,τι αυτό συνεπάγεται, γύρω στο 5% χειρότερη απόδοση δηλαδή που δεν είναι πολύ. Αργότερα σε μερικούς μήνες μπορείς να πάρεις άλλη μια 4άρα ίδια και να ξαναπάς σε dual channel αν δε μείνεις ικανοποιημένος. ευχαριστω για απαντηση! Ναι ρε φιλε για αυτο ακριβως εχω κολλησει! call of duty ww2! εχει stuttering επειδη εχω 8gb ram. Και διαβασα στο ιντερνετ οτι αν δεν εχεις πανω απο 8gb θα εχει stuttering. Aλλα σκεφτομαι κ για μελλον νομιζω θα βγουν και αλλα παιχνιδια που θα μου τρωει και τα 8gb ram. Θα επερνα 16 αλλα βλεπω κατι τιμες και γελαω.Καρτα γραφικων ειναι gtx 1060 6gb oc k cpu i5 6500 skylake.
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλά......το έχουν ξεφτιλισει το θέμα ram, τα COD......!!!
fox_fox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Καλά......το έχουν ξεφτιλισει το θέμα ram, τα COD......!!! ναι οντως! ειδα στο youtube pubg, forza horizon 3 οτι πεταει με 8gb κ με 12/16gb εχει 8-10fps παραπανω
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 πριν 1,5 χρονο περιπου, με το Infinity Warfare εβλεπα χρηση RAM 11+gb...!! και τα Farcry - ΒF4- Assassins Creed να θελουν την μιση μνημη να τρεξουν......!!! στο ιδιο συστημα ολα αυτα....!! δλδ...Ημαρτον..!!
fox_fox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 πριν 1,5 χρονο περιπου, με το Infinity Warfare εβλεπα χρηση RAM 11+gb...!! και τα Farcry - ΒF4- Assassins Creed να θελουν την μιση μνημη να τρεξουν......!!! στο ιδιο συστημα ολα αυτα....!! δλδ...Ημαρτον..!! αφου κανουν copy paste bad optimization επειδη βαριουνται μλκες. Να ea με engine frostbite πεταει! πχ bf1 120fps για πλακα κ να κολαει watch dogs με γραφικα wtf.
matzis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πάρε προς το παρόν 4gb κ αργότερα αλλά 4 αν κρίνεις ότι χρειάζεται, η απλά για την ικανοποίηση ότι έχεις 16, και θα είσαι οκ! Το dual vs single channel δεν κάνει τρελή διάφορα. Ούτως ή άλλως στα 2133 είσαι, οπότε μικρή διαφορά!
jimskeet2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασε να ριξεις λιγο την ποιοτητα απ τα shadows. Ειχα κ εγω stuttering με 7700k, 16gb ram κ gtx1080 και με το που κατεβασα την ποιοτητα των shadows εστρωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα