HALF EVIL Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Στις 3/2/2018 στις 9:41 ΠΜ, totalius είπε Σκέφτομαι να τη ξεκινήσω και εγω γιατι διαβάζω τα καλύτερα αλλα μου ειναι παντελώς αδιάφορο το θεμα της σειράς και τα άτομα με τα οποία ασχολείται . Θα δω τα δυο πρώτα και βλέπουμε . Είδα τις δύο σεζόν (λόγω συζύγου) , πολύ καλογυρισμένη, πολύ καλοί ηθοποιοί, ωραία μουσική επένδυση , ΑΛΛΑ , ισχύει και για μένα αυτό που έγραψες, αδιάφορο έως εξοργιστικό το θέμα ( η ζωή των κοπρόσκυλων ) . Αυτό που αποκομίζεις είναι η αναπαράσταση κάποιων ιστορικών γεγονότων με λεπτομέρειες. 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ξεκινησε η 3η σεζον στο Netflix οπου ειναι διαθεσιμα ολα τα επεισοδια . Συνεχιζει στο γνωστο υφος αλλα με αλλαγη ολοκληρου σχεδον του cast. 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 https://www.news.com.au/entertainment/tv/tv-shows/report-imelda-staunton-to-play-elizabeth-in-the-crown/news-story/cbd92f2f056014d668306a8797da8b56 The Crown: Imelda Staunton to Play Queen Elizabeth in Season 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 H κάργια από το Harry Potter, meh...
Fotis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Την τελειωσα και εγω ,οντως πολυ ποιοτικη .
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Eξαιρετικη και η 4η σεζον .Κυμανθηκε σε πολυ υψηλα standards οπως μας εχει συνηθισει η σειρα .
KilliK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 μονο εγω ειμαι αλλεργικος στις σειρες που δειχνουν το "δραμα" της ελιτ;
mary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, KilliK είπε μονο εγω ειμαι αλλεργικος στις σειρες που δειχνουν το "δραμα" της ελιτ; Ναι 😂 Πολύ καλή και η 4η σεζόν. Η ηθοποιός που παίζει την Νταϊάνα, ίδια με την αειμνηστη είναι...
Fotis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, mary είπε Ναι 😂 Πολύ καλή και η 4η σεζόν. Η ηθοποιός που παίζει την Νταϊάνα, ίδια με την αειμνηστη είναι... Ναι η ομοιοτητα ειναι εκπληκτικη .
xavier Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 το κομματι της νταιανας ηταν το πιο αδιαφορο της σειρας. γενικα οσο πιο πολυ πλησιαζει το παρον, τοσο μειωνεται το ενδιαφερον μου.
ElCha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, xavier είπε το κομματι της νταιανας ηταν το πιο αδιαφορο της σειρας. γενικα οσο πιο πολυ πλησιαζει το παρον, τοσο μειωνεται το ενδιαφερον μου. Ακόμη δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω όλη τη νέα σεζόν παρ'ολα αυτά στο θέμα της Νταϊάνα εμένα η αίσθηση που μου άφησε δεν είναι πολύ θετική...οκ η ηθοποιός μοιάζει εμφανισιακά αλλά νομίζω ότι την παρουσιάζουν λίγο πιο "χαζουλα" τουλάχιστον στην αρχή.. Ο ηθοποιός που κάνει όμως τον Κάρολο μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Backpacker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, ElCha είπε Ακόμη δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω όλη τη νέα σεζόν παρ'ολα αυτά στο θέμα της Νταϊάνα εμένα η αίσθηση που μου άφησε δεν είναι πολύ θετική...οκ η ηθοποιός μοιάζει εμφανισιακά αλλά νομίζω ότι την παρουσιάζουν λίγο πιο "χαζουλα" τουλάχιστον στην αρχή.. Ο ηθοποιός που κάνει όμως τον Κάρολο μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Εντάξει στην αρχή ειναι η Νταιάνα στα 18-20 ετη της προφανώς θα είναι αγαθιάρα. Εμένα πάντως μου θύμισε φατσικά πάρα πολύ την Τζόντι Φόστερ όταν ήταν νέα στις πρώτες τις ταινίες. Εδώ έπαιξε καλά...έπιασε πάρα πολύ και την φωνή της Νταιάνας. Κολμαν κλασσικά δύναμη. Ευχάριστη έκπληξη η Άντερσον που μετά το ρόλο της μιλφάρας στο Sex Education στάθηκε πάρα μα πάρα πολύ καλά και εδώ πέρα στον ρόλο της Θάτσερ. Τρομερή ομοιότητα στον τόνο και στο ρυθμό της φωνής. 1
AtiX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Η Anderson μετά το American Gods, The Fall και Sex Education έχει ανέβει επικίνδυνα στην εκτίμηση μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα