thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει θέμα για τη σειρά; Βγήκε το trailer για τη δεύτερη σεζόν 8 Δεκεμβρίου ξεκινάει https://www.youtube.com/watch?v=emxUMjZpxbQ&feature=youtu.be 2
thomasG4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πείτε εντυπωσεις. Σκέφτομαι να την ξεκινησω. Άριστες ερμηνείες, σκηνοθεσία και σενάριο. Η ηθοποιός που κάνει την Ελισάβετ είναι φανταστική στο ρόλο της. Και o John Lithgow (Winston Churchill) επίσης. Γενικά είναι απο τις σειρές διαμάντια του 2016. 2
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ περιμένω την έναρξη της 2ης σαιζόν, πολύ καλές ερμηνείες, ήταν ο λόγος που ξεκίνησα συνδρομή στο Netflix - και δεν το μετανοιωσα!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Τώρα μόλις σε άλλο νήμα είδα αυτό: Τo netflix οτι βγάζει ειναι ολα τα τα επεισόδια και ετσι θα ειναι και το συγκεκριμένο 13 επεισόδια θα βγούν ολα με το release Ισχύει και για το The Crown δλδ;!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς, για όλες τις σειρές παραγωγής Netflix. 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Πάντως έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ηθοποιοί που θα παίξουν τους βασικούς ρόλους στις επόμενες δύο σαιζόν (3η και 4η) - ή μόνο την Ελισάβετ; Δεν είμαι σίγουρη.
johnmayson Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Πολυ καλη σειρα.Τις επομενες μερες θα ξεκινησω και τη δευτερη σαιζον.
totalius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Σκέφτομαι να τη ξεκινήσω και εγω γιατι διαβάζω τα καλύτερα αλλα μου ειναι παντελώς αδιάφορο το θεμα της σειράς και τα άτομα με τα οποία ασχολείται . Θα δω τα δυο πρώτα και βλέπουμε . 1
johnmayson Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Εχω φτασει στο προτελευταιο επεισοδιο του δευτερου κυκλου πολυ καλος και ο δευτερος κυκλος.Κριμα που θα αλλαξουν τη πρωταγωνιστρια επειδη στο επομενο κυκλο θα πανε σε ποιο μεγαλη ηλικια τη βασιλισσα,
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Όποιος δεν είχε λόγο να δει τη σειρά μέχρι τώρα, νομίζω ότι θα αλλάξει γνώμη μετά από αυτή την είδηση. The Crown season 3 adds Charles Dance to cast https://www.digitalspy.com/tv/a25605617/the-crown-season-3-charles-dance/ 1
Musclemar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Από τις καλύτερες σείρες του Netflix!! Νομίζω ίσως και η πιο ακριβή τους παραγωγή. 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Ειδα και τις 2 σεζον εξαιρετικη παραγωγη και καλογυρισμενη .Πολυ καλες ερμηνειες και αφηγηση .Θα βγει και 3η σεζον πρεπει να πηγε πολυ καλα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα