bill987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μου γράφει server error, θα κάνω μια προσπάθεια αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmavro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάτησα το banner, μου έβγαλε πατήστε οκ κλπ κλπ, πάτησα, στη συλλογή μου έχει εμφανιστεί το Watch dogs, το πατάω για να το βάλω να κατεβαίνει, με πάει στη σελίδα του Watch Dogs 2 και μου λέει ''this game has not released yet..'' κλπ. Κάνω κάτι λάθος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dialteo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 και εμένα βγάζει ''this game has not released yet..'' κλπ. πφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acidsonicer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστούμε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εγώ πάτησα το banner, μου έβγαλε πατήστε οκ κλπ κλπ, πάτησα, στη συλλογή μου έχει εμφανιστεί το Watch dogs, το πατάω για να το βάλω να κατεβαίνει, με πάει στη σελίδα του Watch Dogs 2 και μου λέει ''this game has not released yet..'' κλπ. Κάνω κάτι λάθος; Το έκανα και claim και μέσω browser: Στο τέλος μου λέει ότι μπήκε στο account μου και ανοίγω το uplay. Πάλι τα ίδια, coming soon κλπ το παιχνίδι, αλλά το κατεβάζω πατώντας το preload. Λογικά έχει κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αφού το γράφει: απο 7 Νοεμβρίου ισχύει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ναι, το έγραψε και άλλο παλικάρι εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/345863-προσφορές-παιχνιδιών/?p=56069656 Όλα καλά.. Μή φωνάζεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Για τους επόμενους το τόνισα .... εσυ πάει δεν πιάνεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παίζει και να σκεφτόμουν πριν 2-3 μέρες να το πάρω τώρα που κάνει μερικά € και σήμερα το έδωσαν τσάμπα, απίστευτη σύμπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Βγάλανε και το Season Pass σε προσφορά στα 6 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τελικά το κατέβασε κανένας? Δοκίμασα το πρώι πατώντας στο "preload", μου έβγαλε επιλογή για φάκελο εγκατάστασης κλπ, και τέλος εμφανίστηκε ένα παράθυρο με την εικόνα του παιχνιδιού, ένα κουμπί "cancel" αριστερά και δεξιά το εικονίδιο με το logo του uplay, αλλά δεν κατέβαζε τίποτα. Με μια αναζήτηση είδα ότι θα είναι διαθέσιμο αργότερα. Δοκίμασα όμως και πριν λίγο και αυτή τη φορά το κουμπί είχε αλλάξει σε "download". To αποτέλεσμα όμως ως τώρα φαίνεται να είναι το ίδιο. Ελέγχοντας από τις ρυθμίσεις του uplay το "downloads" γράφει ότι δεν κατεβαίνει τίποτα, και δεν εμφανίζεται καμία μπάρα ή ποσοστό προόδου της λήψης/εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Το κατέβασα εγώ κανονικά και πήρα και το Season Pass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα