Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs εντελώς δωρεάν για PC (Uplay)

GameShopper.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ πάτησα το banner, μου έβγαλε πατήστε οκ κλπ κλπ, πάτησα, στη συλλογή μου έχει εμφανιστεί το Watch dogs, το πατάω για να το βάλω να κατεβαίνει, με πάει στη σελίδα του Watch Dogs 2 και μου λέει ''this game has not released yet..'' κλπ.

Κάνω κάτι λάθος;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάτησα το banner, μου έβγαλε πατήστε οκ κλπ κλπ, πάτησα, στη συλλογή μου έχει εμφανιστεί το Watch dogs, το πατάω για να το βάλω να κατεβαίνει, με πάει στη σελίδα του Watch Dogs 2 και μου λέει ''this game has not released yet..'' κλπ.

Κάνω κάτι λάθος;

Το έκανα και claim και μέσω browser:

post-182562-0-27517900-1509997832_thumb.png

Στο τέλος μου λέει ότι μπήκε στο account μου και ανοίγω το uplay. Πάλι τα ίδια, coming soon κλπ το παιχνίδι, αλλά το κατεβάζω πατώντας το preload. Λογικά έχει κολλήσει.

Τελικά το κατέβασε κανένας? Δοκίμασα το πρώι πατώντας στο "preload", μου έβγαλε επιλογή για φάκελο εγκατάστασης κλπ, και τέλος εμφανίστηκε ένα παράθυρο με την εικόνα του παιχνιδιού, ένα κουμπί "cancel" αριστερά και δεξιά το εικονίδιο με το logo του uplay, αλλά δεν κατέβαζε τίποτα. Με μια αναζήτηση είδα ότι θα είναι διαθέσιμο αργότερα.

Δοκίμασα όμως και πριν λίγο και αυτή τη φορά το κουμπί είχε αλλάξει σε "download". To αποτέλεσμα όμως ως τώρα φαίνεται να είναι το ίδιο. Ελέγχοντας από τις ρυθμίσεις του uplay το "downloads" γράφει ότι δεν κατεβαίνει τίποτα, και δεν εμφανίζεται καμία μπάρα ή ποσοστό προόδου της λήψης/εγκατάστασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...