Δημοφιλής ανάρτηση GameShopper.gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δωράκι το Watch Dogs μας κάνει η Ubisoft. https://freetrial.ubisoft.com/promotions/watch-dogs-1/8/ Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει και μέσω Uplay, με κλικ στο σχετικό μπάνερ, για όσους έχουν ήδη την εφαρμογή εγκατεστημένη. 59
lionheart75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ο server είναι unavailable, πέσανε όλοι με τα μούτρα!
webparts Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 There was an issue when communicating with our servers. Αναμονη λοιπον..
angelponiros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το πήρα αμέσως. Σε ένα λεπτό χωρίς κόπο. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ο server είναι unavailable, πέσανε όλοι με τα μούτρα! οτι πέφτει ξανασηκώνεται μετα απο λίγη ώρα υπομονή .. 4
hara75gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά, "server error", αύριο πάλι. Thanks ts anyway!
Metaksas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 μια ωρα προσπαθουσα να συνδεθω να το παρω και μετα πηρα χαμπαρι οτι το εχω και το εχω τερματησει!
nickelodeon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το είχα αγοράσει όταν είχε κυκλοφορήσει, με όλα τα προβλήματα που είχε, ακόμα δεν το έχω παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα