villasg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Vault13 είπε το dns γιατι το πειραζεις αν επιτρεπεται; Για να μπορω να "βλεπω" μεσω ενως build του kodi ταινιες σειρες κλπ απο φραγμενα sites
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 On 03/12/2021 at 22:41, villasg said: Ερωτηση το fritz 7530 δεν ειναι μονο για VOIP και οχι για απλες pstn γραμμες [AnnexA] ??? δες απο κατω σχολιο γιατι κατι μπερδευεις. On 09/12/2021 at 00:22, Vault13 said: Nαι voip only, ενα αλλο 75.. υποστηριζει και απλη γραμμη. 7590 νομιζω. το dns γιατι το πειραζεις αν επιτρεπεται; κατι εχετε μπερδεψει. το 7530 και 7590 ειναι adsl,vdsl modem router το οποιο υποστηριζει και VOIP τηλεφωνια. αν εχεις voip τηλεφωνια (cosmote,vodafone) μπορεις να την σεταρεις στο router.αν εχεις κανονιη τηλεφωνια τοτε παιρνεις την τηλεφωνια απο το spliter.η μονη διαφορα του 7590 ειναι οτι μπορεις την κανονικη τηλεφωνια(tdm) να την ριξεις στο ρουτερ για να κανεις καποια πραγματα παραπανω. δεν ειναι υποχρεωτικο ουτε χρειαζεται.και τωρα αν εχεις tdm την τηλεφωνια την παιρνεις απο το splitter. On 09/12/2021 at 15:38, villasg said: Για να μπορω να "βλεπω" μεσω ενως build του kodi ταινιες σειρες κλπ απο φραγμενα sites Μπορεις να αλλαξεις dns μονο στο Pc ή στην συσκευη
Vault13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι ειναι το tdm ξερω οτι αν δεν εχεις voip, δεν παιρνεις το 7530 που ΔΕΝ ΥΠοστηριζει διαχειριση κλησεων αναλογικης γραμμης, αλλα μονο τηλεφωνικη γραμμη μεσω spliter. Παιρνεις το 7590 και περνας κανονικα την γραμμη μεσα απο το fritz. την εχουν πατησει πολλοι. Αν νομιζετε οτι οσοι δεν εχουν voip μπορουν να παρουν το 7530 και να εχουν μειωμενη τηλεφωνικη λειτουργικοτητα, και να μην τους πειραζει, καπου κανετε λαθος. πχ δεν μπορεις να παρεις κληση απο το tablet. Ρωτηστε καποιον αλλον. Και ελατε να μου πειτε. Ευχαριστω Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Vault13 1
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Just now, Vault13 said: Δεν ξερω τι ειναι το tdm ξερω οτι αν δεν εχεις voip, δεν παιρνεις το 7530 που ΔΕΝ ΥΠοστηριζει διαχειριση κλησεων αλλα μονο τηλεφωνικη γραμμη μεσω spliter. Παιρνεις το 7590 και περνας κανονικα την γραμμη μεσα απο το fritz. την εχουν πατησει πολλοι. Αν νομιζεις οτι οσοι δεν εχουν voip μπορουν να παρουν το 7530 και να εχουν μειωμενη τηλεφωνικη λειτουργικοτητα, και να μην τους πειραζει, καπου κανετε λαθος. πχ δεν μπορεις να παρεις κληση απο το tablet. Ρωτηστε καποιον αλλον. κατι παλι μπερδευεις.αυτο που λες ισχυει οτι στο 7530 δεν μπορεις να περασεις την τηλεφωνια στο ρουτερ.αλλα ο φιλος μας εχει το zte 108 που ετσι και αλλιως δεν μπορει να περασει την τηλεφωνια μεσα απο το ρουτερ. για να δωσεις τα παραπανω λεφτα για το 7590 σημαινει οτι εν γνωση σου ξερεις οτι θα εκμεταλευτεις τα παραπανω χαρακτηριστικα που σου δινει. tdm ειναι η κανονικη τηλεφωνια. οποτε με το 7530 δεν εχεις μειωμενη τηλεφωνικη λειτουργικοτητα.εχεις την ιδια λειτουργικοτητα που ειχες και πριν με το router του παροχου και τιποτα λιγοτερο.αντιθετα με το 7590 εχεις ΠΑΡΑΠΑΝΩ λειτουργιες απο οτι εχεις με το ρουτερ του παροχου. δηλαδη το προβλημα το εχει καποιος που απο 7590 θα παει στο 7530 και οχι καποιος που θα παει απο το ρουτερ παροχου στο 7530. On 03/12/2021 at 22:41, villasg said: Ερωτηση το fritz 7530 δεν ειναι μονο για VOIP και οχι για απλες pstn γραμμες [AnnexA] ??? η adsl σου ειναι annex a ασχετα αν η τηλεφωνια ειναι tdm ή voip.
Vault13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, poulinos είπε αλλα ο φιλος μας εχει το zte 108 που ετσι και αλλιως δεν μπορει να περασει την τηλεφωνια μεσα απο το ρουτερ. Τι μας νοιαζει, ποιο μοντεμ εχει; Πληρωνει τα 130€ για να αναβαθμιστει, και θα λειτουργει σαν απλο adsl modem router, χωρις ΚΑΜΙΑ διαχειριση κλησεων. Η ολη μαγκια στο fritz αυτη ειναι. δεν αγοραζουμε το 7530 σε απλη γραμμη, αλλα το 7590 ή το 7490 (παλιοτερο μοντελο)μεταχειρισμενο. Αν δεν εχεις καθολου σταθερο τηλεφωνο, και εχεις μονο internet, ισως…) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από Vault13 1
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 5 minutes ago, Vault13 said: Τι μας νοιαζει, ποιο μοντεμ εχει; Πληρωνει τα 130€ για να αναβαθμιστει, και θα λειτουργει σαν απλο adsl modem router, χωρις ΚΑΜΙΑ διαχειριση κλησεων. Η ολη μαγκια στο fritz αυτη ειναι. δεν αγοραζουμε το 7530 σε απλη γραμμη, αλλα το 7590 ή το 7490 (παλιοτερο μοντελο)μεταχειρισμενο. Αν δεν εχεις καθολου σταθερο τηλεφωνο, και εχεις μονο internet, ισως…) οτι εσυ χρησιμοποιεις την δυνατοτητα του να συνδεσεις την tdm γραμμη και να την διαχειριστεις δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι. επισης αν καποιος παει και παρει το 7530 χωρις να μπει στον κοπο να διαβασει τι κανει και τι δεν κανει και παει με την λογικη οτι καποτε το χ μοντελο το ειχε αρα πρεπει να το εχει και αυτο τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. το 7530 ειναι κομμενη εκδοση σε πολλα πραγματα του 7590. οταν καποιος αγοραζει ενα Modem router ΠΡΕΠΕΙ να διαβασει τι αγοραζει. ειναι σαν να λες πηρα το 7530 και δεν ειχε bri και εγω ηθελα να κανω διαχείριση της bri. αμα ηταν το 7530 να ηταν 7590 τοτε δεν θα εβγαζαν το 7530.. επισης η fritz ειναι η μονη οσο ξερω που το κανει αυτο.οποτε οτι πληρωσες 130 δεν λεει τιποτα.δηλαδη αν πληρωσεις 300 για draytek θα πεις γιατι εδωσα 300 και δεν μπορω να κανω την tdm σε voip? οποτε το να λες δεν αγοραζουμε το 7530 σε απλη γραμμη δεν στεκει γιατι πολυ απλα αλλες οι αναγκες οι δικες μου αλλες οι αναγκες του διπλα.αυτος που θελει να εκμεταλευτει την εξτρα δυνατοτητα ξερει και ποιο μοντελο θα παρει. επισης οτι το 7590 εχει αυτην την δυνατοτητα δεν σημαινει οτι ξερουν ολοι να την χρησιμοποιουν οπως και οτι καποιος εχει το 7590 δεν σημαινει οτι χρησιμοποιει την bri. Οταν ξερεις τι θες ξερεις και τι αγοραζεις. δεν γινεται να λες στον αλλον παρε το 7590 που ειναι πολυ πιο ακριβο για κατι που μπορει να μην χρειαστει.με αυτην την λογικη να παρει το 6590 να εχει και Lte ΄να παρει και το 7590 ax να εχει και wifi 6 η αγορα παει με βαση τις αναγκες και τα χρηματα που θελει να δωσει καποιος. Καποιος που εχει πχ ενα zte 108 των 10 ευρω δεν σημαινει οτι θα παει να δωσει 200 και 300 να παρει 7590 και 7590 ax
ds12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα έχω και εγώ αυτό το ρούτερ το ZXHX H108N και θέλω να πάρω κάποιο άλλο modem router έχετε να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό;
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 43 minutes ago, ds12 said: Καλησπέρα έχω και εγώ αυτό το ρούτερ το ZXHX H108N και θέλω να πάρω κάποιο άλλο modem router έχετε να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό; σε φτηνα tp link. σε πιο ακριβα fritz.επισης η nova αν εισαι συνδρομητης εδινε με 20 ευρω το zte 288 που ειναι πολυ καλο για 20 ευρω
ds12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την βοήθεια. Και αυτό το ρούτερ που έχω το είχα αγοράσει από την nova δεν δίνει κάποιο δωρεάν. Τους είπα ότι θέλω να αγοράσω κάποιο άλλο αλλά δεν μου δίνουν άλλο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από ds12
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 10 minutes ago, ds12 said: Ευχαριστώ για την βοήθεια. Και αυτό το ρούτερ που έχω το είχα αγοράσει η nova δεν δίνει κάποιο δωρεάν. Τους είπα ότι θέλω να αγοράσω κάποιο άλλο αλλά δεν μου δίνουν άλλο. ζητα απο ενα nova shop το zte 288.λογικα πρεπει να στο δωσουν(πουλησουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα