alexpaok14 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας..Εχω ενα στερεωφονικο,του οποιου τα ηχεια θα ηθελα να συνδεσω στο λαπτοπ.Γινεται και αν ναι πως;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορούν να συνδεθούν τα ηχεία του stereo απευθείας στο laptop, χρειάζεται ενισχυτής για να παίξουν.
Feregorn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας..Εχω ενα στερεωφονικο,του οποιου τα ηχεια θα ηθελα να συνδεσω στο λαπτοπ.Γινεται και αν ναι πως; Παρόμοια κατάσταση με 2 ξύλινα ηχεία που μου ξέμειναν από παλιό stereo της AIWA την αντιμετώπισα ως εξής: 1) Αγόρασα καινούργια καλώδια ηχείων με μεγαλύτερη διάμετρο ~ κόστος 20 ευρώ 2) Πήρα ένα μικρό υβριδικό ολοκληρωμένο ενισχυτή με USB, AUX IN και Bluetooth ~ κόστος 200 ευρώ 3) Συνδέω το λάπτοπ μέσω bluetooth για ευκολία και όλα δουλεύουν μια χαρά! Εάν όμως το στερεοφωνικό σου δουλεύει ακόμα, τότε με ένα καλώδιο rca ή audio in θα μπορείς να μεταφέρεις μουσική από το λάπτοπ στο στερεοφωνικό και τα ηχεία κατά επέκταση πολύ πιο φθηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα