mixalisss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 γνωριζει κανεις καμια εταιρεια με προσφορες για εταιρικες γραμμες θελω να φυγω απο τη wind ειχε περασει πριν κανα 2 μηνες μια κοπελα απο vodafone μου δινε το red 1 με 45 ευρω το μηνα και 490 ευρω επιδοτηση σε καθε γραμμη ο βλαξ εχασα τη καρτα της εχει κανεις ακουσει κατι παρομοιο ευχαριστω
ziaba Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 εγώ για το ρεντ 1 πληρώνω 24€/ μήνα εδώ και χρονιά τώρα κοντεύει η ανανέωσή θα το κατεβάσω και άλλο ή θα απαιτήσω περισσότερα giga
mixalisss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 εγω στο ρεντ πληρωνα 32 και μου το ανεβασαν για αυτο εφυγα και πηγα wind τα τελευταια 2 χρονια με αυτη την επιδοτηησ με δωροπειταγες των 490 ευρω βγαινει γυρω στα 24 το μηνα αρα μια χαρα ειναι αφου ολοι παμε σουπερ μαρκετ και εχω και κοτσοβολο δωσεις αρα δεν με χαλαει το θεμα ειναι που θα την βρω 1
fazer2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ειστε ευχαριστημενοι απο την καλυψη της wind?(εμβελεια-ποιοτητα κλησεων) ειμαι εδω και χρονια στην κοσμοτε,ευχαριστημενος αλλα ακριβυνε πολυ το πακετο 1500 προς ολους. η wind μου εκανε πολυ καλη προσφορα + επιδοτηση και το σκεπτομαι να παω εκει. φοβαμαι ομως μην την πατησω απο χαλια σημα βοηθηστε!!!
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ειστε ευχαριστημενοι απο την καλυψη της wind?(εμβελεια-ποιοτητα κλησεων) ειμαι εδω και χρονια στην κοσμοτε,ευχαριστημενος αλλα ακριβυνε πολυ το πακετο 1500 προς ολους. η wind μου εκανε πολυ καλη προσφορα + επιδοτηση και το σκεπτομαι να παω εκει. φοβαμαι ομως μην την πατησω απο χαλια σημα βοηθηστε!!! ανάλογα την περιοχή πάρε μια κάρτα και δοκίμασε
fazer2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 βολο ειμαι.με την καρτα δεν το σκεφτηκα.μαλλον θα κανω μια δοκιμη. παλιοτερα ηξερα οτι ειχε θεμα με την καλυψη σηματος.τωρα λενε οτι αναβαθμιστηκε σαν την κοσμοτε. μου ειπε ακομα η πωλητρια (αυτο κι αν ειναι μπαρουφα)οτι λειτουργει οπως το δορυφορικο(οταν δεν εχει σημα ,παιρνει απο δορυφορο.χα χα χα!)
ziaba Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 το πες και μόνος ήταν πωλήτρια δηλ θα πει τα πάντα για πωλήσει
vairass Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Έχει μέτριο σήμα η wind, η Vodafone έχει αρκετά καλύτερο, έχω δικαρτο και σε κάποια σημεία κερδίζει η μία σε κάποια η άλλη. Γενικά στο ίντερνετ η Vodafone είναι πιο καλά.
fazer2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 αντοιστιχη αλλαγη απο κοσμοτε σε vodafone που εκανα πριν 2 χρονια αποδειχθηκε αποτυχια.με την vodafone ειχα ισχνο σημα και η συζυγος στην δουλεια της δεν ειχε καθολου.ευχτυχως το ακυρωσα σε μια εβδομαδα και ξαναγυρισα στην κοσμοτε και ηρεμησα. φοβαμαι μην την ξαναπατησω παλι για αυτο προβληματιζομαι...
mixalisss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 στο βολο ειχα καλυτερο σημε με κοσμοττε ειδικα στην αφυσσο εχουν ππερασει απο τα χερια μουκαι οι 3 για μενα καλυτερη η βονταφον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα