Leon90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) POWERLINE ΑΠΟ AMAZON.FR NETGEAR PLPW1000-100FRS Pack de 2 CPL 1000 Mbps Με χρήση του κωδικού "PLAY20" η τιμή διαμορφώνεται απο τα 85,11 στα 69,92 Ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά. Στην Ελλάδα βρίσκουμε το μοντέλο που δεν διαθέτει "Passthrough" στα 95.00 Ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος των μεταφορικών. Επίσης το Πλαίσιο το έχει στα 99.90 μαζί με τα μεταφορικά. Εν αναμονή απάντησης απο την Amazon για το θέμα της "διαφορετικής πρίζας τροφοδοσίας" ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2017 από Leon90
tomar26 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ασχέτως του αν είναι καλή προσφορά, δεν παίζουν αυτά στην Ελλάδα, με τους Γάλλους δεν έχουμε ίδιες πρίζες ηλεκτρικού, υπάρχει μέσα στην πρίζα ένα παλούκι, φαίνεται και στις φωτό του προϊόντος. 1
Leon90 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Όντως υπάρχουν φωτογραφίες με το εχτρα "παλούκι" που λές, αλλά αν προσέξεις δείχνει σε κάποιες φωτογραφίες και τις κλασίκες shuco πρίζες που χρησιμοποιούμε εμείς. Θα επικοινωνήσω με το suport να δούμε τι θα πούν. Υπάρχουν και ποιο φτινα tp link Σαν προσφορά φαίνεται καλή γιατί είναι 1000αρι powerline και όχι 500αρι. Τα πιο οικονομικά Tp-link που αναφέρεις είναι 500αρια (κατα πόσο όμως το 1000αρι θα έχει μεγαλύτερη πραγματική απόδοση απο το 500αρι αυτό εξαρτάτε απο πολλά πράγματα) και επίσης έχει δυνατό WIFI.
tomar26 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν βύσματα, π.χ. σε πολύπριζα ή σε καλώδια τροφοδοσίας που έχουν μια τρύπα στη θέση την αντίστοιχη του παλουκιού, ώστε να παίζουν οι συσκευές και στη Γαλλία. Αλλά γαλλική συσκευή σε σούκο πρίζα αν και θα μπει (εφόσον έχει τις εγκοπές που φαίνονται και στη φωτό του amazon, για να ταιριάζουν με τα εξογκώματα της schucko πρίζας) δεν θα παίρνει γείωση. Δεν ξέρω αν θα παίξει έτσι το powerline, ειδικά αν είναι τριφασικό. Το σίγουρο είναι πως δεν θα δίνει γείωση στις συσκευές που θα μπουν από πίσω μέσω του passthrough. Και ίσως και να χρειάζεται τη γείωση για να μην καταστραφεί. Υπάρχει και το ενδεχόμενο το amazon να στέλνει με ευρωπαϊκό βύσμα, ανάλογα τη χώρα αποστολής, όπως κάνουν οι Κινέζοι, αλλά αυτό δεν το ξέρω, ας απαντήσουν. 1
Leon90 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σωστός ! Πλέον αυτό παρατηρώ και εγώ ότι "πολύμπριζα " - "προεκτάσεις καλωδίων" κ.λ.π που κυκλοφορούν στην Ελλάδα , διαθέτουν αρσενικό φις "Schuko" με μια "εξτρα θύρα" λίγο πάνω απο τους ρευματοδέκτες. Ψάχνωντας λοιπόν βρήκα ότι αυτή η "εξτρα θύρα" παίζει το ρόλο της γείωσης οπότε αν η "Passthrough" πρίζα του συγκεκριμένου "Powerline" είναι "Γαλλικού τύπου" (που κατα πάσα πιθανότητα έτσι είναι) τότε ήμαστε μια χαρά γιατί όλο και κάποιο "πολύμπριζο" ή κάποια "προέκταση καλωδίου" με αρσενικό φις που διαθέτει αυτήν την "έξτρα θύρα" θα έχουμε στην κατόχή μας και έτσι όλες οι συσκευές θα συνεχίσουν να είναι προστατευμένες. Τώρα, αν και ο αρσενικός αντάπτορας του "Powerline" που συνδέεται στην πρίζα του τοίχου είναι "Γαλλικού τύπου" (δεν μου έχουν απαντήση ακόμα απο την "Amazon") τότε θα χρειασθεί να αγοράσουμε 2 αντάπτορες " FR to Schuko" για να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα με ασφάλεια. Όποτε το συνολικό κόστος των "Powerline" και των 2 ανταπτόρων ρευματός, διαμορφώνεται γύρω στα 85 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Απο ότι γράφει στην σελίδα του προϊόντος πρέπει να τελειώνει η συγκεκριμένη προσφορά απόψε. Αν έχω κάποια απάντηση απο την "Amazon" θα επανέλθω.
kallair Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 εχω παρει πολυμπριζο που εχει παρομοια "παλουκια". δεν ενοχλει πουθενα να ξερετε στο να μπει κανονικο βυσμα, οχι σουκο κ δεν εχει τυχει να εχω θεμα με σουκο μπριζα καποιας συσκευης. ολες μεχρι τωρα ειχαν τρυπα για το "παλουκι" αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα