Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mtsalla αν δεν κανω λαθος δε μενεις ελλαδα. Οποτε πως εκφραζεσαι στο πρωτο πληθυντικο?

Γραφω το παραπανω επειδη οπου σταθεις κανεις καυστικα σχολια για την Ελλαδα σα να επηρεαζουν και εσενα τα του τοπου.

Δημοσ.

Άθροισε τον πληθυσμό της Αφρικής και ξανασκέψου το.

Δεν λειτουργεί έτσι ο καπιταλισμός, λειτουργεί με υπερσυγκέντρωση πλούτου, απόλυτα φυσιολογικό.

Δημοσ.

Powerhouse αναπτυξης η Ελλαδα, οι ρυθμοι ιλιγγιωδεις.

Fasten your seatbelts ladies and gentlement, we're takin' off.

Tο δικο μου point ειναι η επελαση των ARM στο IT τα επομενα χρονια φιλε μου.

Το δικο σου, για ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω ποιο ειναι.

Αν θελεις πολιτικη τοποθετηση σε τεχνολογικο forum παντως, καλο ειναι να λαβεις υποψιν πως υπαρχουμε κ εμεις που δεν ειμαστε ουτε με τους απο δω, ουτε με τους απο κει, κ δεν χρειαζεται να το λεμε σε ολους καθε πεντε λεπτα για να μην εκραγουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε συ εννοείται πως το είπα στην πλάκα. Άλλο το κράτος κι άλλο η επιχείρηση. Απλά εδώ... Σκέφτεσαι ότι μια επιχείρηση με κάτι χιλιάδες άτομα έχει να διαθέσει για επενδύσεις το 30% του Ελληνικού ΑΕΠ (και μάλιστα σε μια υγιέστατη εταιρεία), και ένα κράτος 11 εκατομμυρίων ψάχνει πως θα πάρει 50 ευρώ από τις συντάξεις κάθε μήνα για να βγάλει το 0.5% του ποσού αυτού (100 δις). Θίγω λίγο και ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να έχει μια broadcom γιατί όλοι θέλουν ένα γραφείο και μια καρέκλα ουρανοκατέβατη χωρίς προσόντα.

Σίγουρα διαφωνώ. Είσαι εργάτης και τα λες αυτά; Άφησες την τσάπα, το κομπρεσέρ, την πενσα, η απλά εισαι και εσύ σε μια καρέκλα;

Τα προσόντα πάνε και έρχονται, ενίοτε πληρώνονται.

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις εξαγορές. Ο ιδιοκτήτης της μικρής εταιρίας που προφανος είναι άλογο αγώνων που κερδίζει γιατί να την πουλήσει; Σε 2-5-10χρονια θα έχει βγάλει καθαρό κέρδος τα ίδια λεφτά και μετά ότι παραπάνω βγει θα είναι προς ώφελος του. Γιατί το κάνουν;

Δημοσ.

Mtsalla αν δεν κανω λαθος δε μενεις ελλαδα. Οποτε πως εκφραζεσαι στο πρωτο πληθυντικο?

Γραφω το παραπανω επειδη οπου σταθεις κανεις καυστικα σχολια για την Ελλαδα σα να επηρεαζουν και εσενα τα του τοπου.

Στο εξωτερικο εμενα στο παρελθον (και σχετικα συντομα στο μελλον). Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο γνωστο στολιδι της Αττικης, την Αγ. Παρασκευη.

Tο δικο μου point ειναι η επελαση των ARM στο IT τα επομενα χρονια φιλε μου.

Το δικο σου, για ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω ποιο ειναι.

Αν θελεις πολιτικη τοποθετηση σε τεχνολογικο forum παντως, καλο ειναι να λαβεις υποψιν πως υπαρχουμε κ εμεις που δεν ειμαστε ουτε με τους απο δω, ουτε με τους απο κει, κ δεν χρειαζεται να το λεμε σε ολους καθε πεντε λεπτα για να μην εκραγουμε.

Το οτι η η χωρα δεν αναπτυσεται δεν ειναι αξιακη κριση ουτε πολιτικη τοποθετηση αλλα statement of fact. Για ARM core συμφωνω, αλλα δεν ξερω πως συνδεεται με το θεμα που ειναι αυτο

"H Broadcom εξετάζει τη περίπτωση εξαγοράς της Qualcomm σε μία συμφωνία που θα ξεπεράσει τα $100 δισεκατομμύρια"

Δημοσ.
Σίγουρα διαφωνώ. Είσαι εργάτης και τα λες αυτά; Άφησες την τσάπα, το κομπρεσέρ, την πενσα, η απλά εισαι και εσύ σε μια καρέκλα;

Τα προσόντα πάνε και έρχονται, ενίοτε πληρώνονται.

Οσο κλισέ είναι η δική μου απάντηση, αλλο τοσο είναι και η δική σου. Δεν εννοώ εμενα και εσένα. Εννοώ την κουλτούρα των οικογενειών, την κουλτούρα των 80s, την ΠΑΣΟΚαρα την παλιά ρε παιδι μου, πως να το περιγράψω. Δυστυχώς ο μέσος όρος εκεί κυμαίνεται. Ουδέποτε είπα ότι δεν υπάρχουν μυαλά και χέρια. Υπάρχουν και παραυπαρχουν. Δυστυχώς σαν κοινωνία όμως επικρατεί η λογική του βολεματος

Δημοσ.
https://qz.com/741078/a-company-that-doesnt-really-make-chips-dethroned-intel-with-super-savvy-business-moves/

Απλα το αφηνω εδω, συνεχιστε να γκρινιαζετε εσεις.

Επισης, αν δεν κανω λαθος, η qualcomm εχει παραγωγικο τμημα εδω (Ελλαδα).

Ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως ο υπολογιστής της Acorn εκείνη την εποχή ήταν μοναδικός.
Δημοσ.

Επειδη ολοι ζητε αθηνα και περιχωρα αν ζησετε και δουλεψετε σε τουριστικες περιοχες θα δειτε γιατι δεν υπαρχει αναπτυξη στην Ελλαδα ενω ερεχετε πακτωλος χρηματων καθε χρονο πανω απο 60 δισ εσοδα . Πρωτον οι εργαζομενοι στις περιοχες αυτες ειναι ξενοι Πολωνοι, Αλβανοι ,Βουλγαροι,Αγγλοι ,Σουηδοι, Γερμανοι κατα85% και το χρημα φευγει παλι πισω στο εξωτερικο. Δευτερον οι Ξενοδοχοι ειναι κατα 70% ξενες εταιρειες και συμβαινει το ιδιο σεναριο με το χρημα κανοντας τριγωνικες συνναλαγες και εικονικα εξοδα ανακαινησης καθε χρονο ωστε να μην πληρωνουν εφορεια. Τριτον καθε κυβερνηση που περασε και θα περναει δεν ασχοληται με τα δυσκολα εσοδα αλλα με τα πιο απλα φορους στους μισθωτους και συνταξιουχους. Κλπ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...