Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω να ρωτήσω κάτι.

Έχω τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.

Ενώ εν δυνάμει μπορεί να παίξει όλες τις ταινίες (ακόμα και 1080p αν του βάλεις δεν κάνει σπασίματα), στις ποιότητες πάνω από dvdrip δεν παίζει ήχο.

Υπάρχει περίπτωση να παίξει με κάποιο τρόπο;

Υπάρχει κάποιο firmware update για τον συγκεκριμένο δέκτη (λίγο που έψαξα net δεν βρήκα κάτ).

Αν δεν γίνεται να τα παίξει αυτός, υπάρχει κάποιος καλός ψηφιακός δέκτης που να έχει και καλό player;

Θα έφτιαχνα την τηλεόραση "smart" με κανένα raspberry, αλλά 1ον θέλω και τον αποκωδικοποιητή, 2ον δεν υπάρχει internet (σπίτι σε εξοχικό) και 3ον το χειρίζονται κυρίως γονείς, οπότε η εξοικίωση με την τεχνολογία δεν είναι στο καλύτερο σημείο.

Δημοσ.

Καλησπέρα αδερφέ μου,

χίλια ευχαριστώ για την απάντηση.
Ναι σε αυτόν τον δέκτη αναφέρομαι.

Όχι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων ή κακής σύνδεσης, γιατί αν βάλεις dvdrip ποιότητα παίζει μία χαρά....

Δημοσ.

Πιθανως δεν υποστηριζει αποκωδικοποιηση ηχου που περιεχει η ταινια που παιζεις.

Δοκιμασε καποια ταινια με ηχο dolby digital, αν εκει ακουσεις ηχο, τοτε δεν ειναι θεμα συνδεσμολογιας κλπ.

Το πιο πιθανο ειναι οι ταινιες που δοκιμαζεις να αναπαραγεις και δεν ακους, να εχουν ηχο DTS.

• Like 1
Δημοσ.

Για να δεις τι υποστηρίζει από ήχους κατέβασε το media info και φόρτωσε ένα αρχείο που παίζει τον ήχο (μάλλον avi με mp3 ήχο) και μερικά που δεν παίζει τον ήχο.

Σίγουρα δε θα παίζει dts αλλά το να παίζει full hd χωρίς ήχο, τουλάχιστον aac ή ac3 είναι χαζό. Γι αυτό βρες κάποια βίντεο με aac και ac3 ήχο και δες αν αυτά τα παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...