NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Φίλος ήταν να κάνει αγορά του S7 Edge. Αλλά τον πήραν τηλέφωνο από την κινητή του και του δίνουν μία επιδότηση και μαζί με την έκπτωση που υπάρχει το S8 του βγαίνει στα ίδια λεφτά. Ο προβληματισμός του είναι αν είναι οπτικά σε πλοήγηση, εφαρμογές, παρακολούθηση βίντεο η εικόνων η μακρόστενη οθόνη του S8. Φοβάται μην συμπιέζονται τα βίντεο από πάνω όταν έχει το κινητό οριζόντια η στα πλάγια σε μια εφαρμογή η το πληκτρολόγιο σε μηνύματα όταν γράφει είναι στενό στα κάθετα. Καθώς επίσης και το αποτύπωμα που είναι πίσω. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αυτήν την μετάβαση να μας πει γνώμες; Ευχαριστώ!!!
ziaba Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 έχεις ακούσει έκφρασή που λέει άλλος τον τρώει και δροσίζεται και άλλος τον τρώει και ζορίζεται....? εεεε το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να πάει να το δει από κοντά 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πήγε και μόνος και μαζί πήγαμε απλά δεν τα έχει πουθενά και τα 2 μαζί ώστε να τα δούμε δίπλα δίπλα και να συγκρίνουμε. Καθώς επίσης και πόσο να τα δεις; Και 1 τέταρτο να κάτσεις εκεί δεν αντιπροσωπεύει πιστεύω την καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2017 από NikosRocknRolla
Galnazar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Φίλος ήταν να κάνει αγορά του S7 Edge. Αλλά τον πήραν τηλέφωνο από την κινητή του και του δίνουν μία επιδότηση και μαζί με την έκπτωση που υπάρχει το S8 του βγαίνει στα ίδια λεφτά. Ο προβληματισμός του είναι αν είναι οπτικά σε πλοήγηση, εφαρμογές, παρακολούθηση βίντεο η εικόνων η μακρόστενη οθόνη του S8. Φοβάται μην συμπιέζονται τα βίντεο από πάνω όταν έχει το κινητό οριζόντια η στα πλάγια σε μια εφαρμογή η το πληκτρολόγιο σε μηνύματα όταν γράφει είναι στενό στα κάθετα. Καθώς επίσης και το αποτύπωμα που είναι πίσω. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει αυτήν την μετάβαση να μας πει γνώμες; Ευχαριστώ!!! Χρηστης s8 3 μηνες δεν εχω καποιο τετοιο θεμα που αναφερεις, ισως για το αποτυπωμα ναι.. αλλα το χρησημοποιω ελαχιστα εως καθολου. Οσο για βιντεο εχει επιλογη οταν ανοιγεις οποιοδηποτε βιντεο αν θες να ναι σε ολη την οθονη ή οχι. Τωρα για πληκτρολογιο εχεις ενα point, αλλα εγω προσωπικα μετα απο 2 βδομαδες χρηση αν θυμαμαι καλα το συνηθισα. Εγω θα προτεινα s8 μονο κ μονο για την υπεροχη οθονη του. Αν σε νοιαζει η αποδοση παντως δεν θα δεις τις τρελες διαφορες με s7 edge.
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Απλά μετά αν το πατήσει σε όλη την οθόνη να φαίνεται το βίντεο μήπως φαίνεται πιο μικρό και μαζεμένο σαν να το βλέπεις σε μια οθόνη 5.1-5.2 ιντσών και έχει συνηθίσει την 5.5 οθόνη που τα δείχνει ομοιόμορφα όλα. Η απόδοση δεν τον ενδιαφέρει απλά μόνο η πρακτικότητα της οθόνης λόγω σχήματος. Σε ευχαριστώ!
Galnazar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 βαλτο στο 1:30 και δες! ακριβως ετσι ειναι σε ολα τα βιντεο. Και αν ειναι μαζεμενο που λες (ελαχιστα βιντεο το κανουν αυτο) απλα δεν το βαζεις σε ολη την οθονη. Ισως το s8 plus να χει τετοιο θεμα με αρκετα βιντεο που ειναι ακομα πιο μακροστενο(δεν λεω τιποτα σιγουρο γιατι δεν το χω δουλεψει καθολου) , παντως το s8 ειναι εκει που πρεπει θεωρω.
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ωραία, ωραία! Ευχαριστώ πολύ θα του το δείξω μπας και βγάλει καμιά άκρη γιατί τελειώνουν και η εκπτώσεις! Σαν οθόνες έχω τόσο μεγάλη διαφορά σε ανάλυση, φωτεινότητα κλπ.;;;
Galnazar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Απ τις καλυτερες οθονες αν οχι οι καλυτερες.. ( μαζι με το note8 εννοειται). Γενικα ομως s7edge->s8 δεν αξιζει η αναβαθμιση αν θες τη γνωμη μου , αλλα απ τη στιγμη που ο φιλος σου εχει ευκαιρια να παρει s8 στα ιδια χρηματα εγω θα προτεινα να παει εκει .
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γενικά ναι οκ το ξέρω. Εννοούσα σε σχέση με το S7 edge αν η οθόνη του S8 έχει τόσο μεγάλη διαφορά!
Galnazar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ναι το καταλαβα μετα γι αυτο το εσβησα ε πανω κατω ιδιες ειναι.. λιγο καλυτερη του s8 βεβαια(πρεπει να χεις καλο ματι για να δεις διαφορα), τωρα απο specs τα εχει ολα αναλυτικα το gsmarena.
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ναι το καταλαβα μετα γι αυτο το εσβησα ε πανω κατω ιδιες ειναι.. λιγο καλυτερη του s8 βεβαια Ε πρόλαβα μπαμ μπαμ και απάντησα για αυτό! Καίγεται ο φίλος! Χαχαχαχαχχα! Ένα G4 έχει και θέλει να αλλάξει και για αυτό όλο το θέμα με το μέγεθος και το στενόμακρο σχήμα της οθόνης! Την παρακολουθεί την συζήτηση ας τα βάλει κάτω και ας αποφασίσει γιατί δεν μένει και πολύς χρόνος! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα