Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδία.

Έκανα αίτηση για Wind σήμερα το πρωί τηλεφωνικός και τα βρήκα όλα εντάξει μέχρι που η κοπελία μου είπε πως θέλει κάποιον λογαριασμό στο ονομά μου. Το είχα ξεχάσει οτι χρείαζεται αυτο. Στην ίδια είπα οτι μέχρι περάσει ο κουριερ θα τα βρω. 

Η κατάσταση έχει ως εξής. Μένω στο σπίτι της γιαγίας μου, η οποία γυναίκα δεν είναι πρόθυμη να ανοίξει λογαρισμό στο όνομα της. Έγω κάποιον λογαριασμό που να έρχεται σε αυτό το σπίτι στο όνομα μου δέν εχω. Τον τραπεζικό μου λογαριασμό έχω ανοίξει μόνο εδώ αλλα δέν ξέρω αν μπορώ να πάρω απο την τράπεζα κάποιο τέτοιο χαρτί.

Τι άλλη λύση υπάρχει? 

• Moderators
Δημοσ.

Λογαριασμό δεν χρειάζεται ντε και καλά να είναι στο όνομά σου αν δεν κάνω λάθος, για επιβεβαίωση ειναι της διεύθυνσης

• Like 1
Δημοσ.

Λογαριασμό δεν χρειάζεται ντε και καλά να είναι στο όνομά σου αν δεν κάνω λάθος, για επιβεβαίωση ειναι της διεύθυνσης

Φιλε και εγω ετσι πιστευα αλλα επεμενε η κοπελια τι να πω δεν ξερω. 

γτ δεν ρωτας σε αλλο παροχο;

Με βολευει υπεραπιστευτα με τιμες και σχετικα η Wind εδω που είμαι. 

Sorry για το double post. 

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε και εγω ετσι πιστευα αλλα επεμενε η κοπελια τι να πω δεν ξερω. 

Με βολευει υπεραπιστευτα με τιμες και σχετικα η Wind εδω που είμαι. 

Sorry για το double post. 

πριν κανα χρονο εγω πηγα της μανας μου μιας και στο ονομα της ηταν η ΔΕΗ δεν ειπαν τιποτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σορρυ για την καθυστερηση παιδια, τα βρηκα τελικα. Απλα εκανα την συνδεση ξανα μεσο εκρπροσωπου Wind τοπικου και οχι απο τηλεφωνο, και αυτη δεν χρειαζοταν τον λογαριασμο στο ονομα μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...