hara75gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Έχω παρατηρήσει, σε 2 διαφορετικές συσκευές(nexus 6, xiaomi mi a1), πως όταν γράφω κείμενο(όπως τώρα), μετά από 1-2 λεπτά, κολλάει τελείως ο chrome, και πρέπει να τον "σκοτώσω". Ενώ δουλεύει το πληκτρολόγιο(έχω δοκιμάσει Swype & gboard), δεν γράφει στην οθόνη αρχικά, και μετά μαυρίζει η σελίδα.Εννοείται, πως και συσκευές, και εφαρμογή, είναι στα latest updates. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό? Τι μπορώ να κάνω, εκτός του να μην τον χρησιμοποιώ, αφού για browsing με βολεύει αρκετά? Σημείωση: σε άλλον browser(Firefox), δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα
saruman123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να είναι κανένα bug του chrome. Αλλά για μένα είναι βαρύς σαν browser. Αφού λες ότι με το Firefox δεν έχεις θέμα αυτό θα είναι.
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα στον Chrome.
kokonelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Βαλε πιο παλια εκδοση.εχει προβλημα σε μερικα κινητα
hara75gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Bug είναι σίγουρα, αλλά σε κινητά powered by Google(nexus, mi a1), ο Google browser? Πλάκα έχουνε. Εννοείται ότι του έχω καθαρίσει cache, και επανεγκατάσταση του έχω κάνει. Μάλλον τον παρατάω, για την ώρα, και θα δοκιμάσω κάνα μελλοντικό update.
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Bug είναι σίγουρα, αλλά σε κινητά powered by Google(nexus, mi a1), ο Google browser? Πλάκα έχουνε. Εννοείται ότι του έχω καθαρίσει cache, και επανεγκατάσταση του έχω κάνει. Μάλλον τον παρατάω, για την ώρα, και θα δοκιμάσω κάνα μελλοντικό update. Δοκίμασε και τον chromium based "Brave Browser" είναι ολόιδιος με τον Chrome σε εμφάνιση αλλά έχει και adblock.
hara75gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασε και τον chromium based "Brave Browser" είναι ολόιδιος με τον Chrome σε εμφάνιση αλλά έχει και adblock.Ωραίος, δεν τον ήξερα, thanks. Μακάρι να μη φάει το ίδιο κόλλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα