panos0100 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σε σκέφτηκε η ford! http://www.insomnia.gr/topic/659513-h-ford-δημιούργησε-ένα-καπέλο-για-οδηγούς-φορτηγών-π/ Ιάσωνbitc πρέπει να βρεις παιχνίδι που σε τραβάει η να αλλάξεις ασχολία...εγώ σε καταλαβαίνω γιατί τα τελευταία χρόνια βαριέμαι εύκολα τα παιχνίδια. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω και πιστεύω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό και ίσως δεν το βαρεθώ είναι το vr. edit, που χάθηκες ρε συ Heybro; χαχαχαχαχααχα σωραιος εισαι ρε φιλε πολυ μ αρεσε το καπελακι Ιασων τι σ αρεσει να παιζεις ποιο πολυ; να ξεκινησουμε απο εκει πρωτα, και μετα να παμε στο κοματι του έξω παμε μια πρωτα στον υπολογιστη τι σ αρεσει να παιζεις τι ειδους παιχνιδια, επισης ποιο πολυ τι κανεις στον υπολογιστη οταν καθεσαι, εγω ας πουμε ειμαι ποιο πολυ στο ινσομνια μερα νυχτα και facebook αμα βαρεθω μετα παω στο παιχνιδι εσυ; 1
Qless Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Γειά σας.Ενώ έχω πολύ χρόνο και μ αρέσουν τα video games βάζω να παίξω ένα game παίζω 15 λεπτά και μετά το παρατάω και χαζέυω στο ίντερνετ και την τηλεόραση. Τι να κάνω για να παίζω περισσότερο ? Βασικά η ερώτηση ποία είναι ακριβώς ή μάλλον να το διατυπώσω αλλιώς υπάρχει κανένας κανόνας ή νόμος που να μας υπαγορεύει πώς θα περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας? Αν σου αρέσει το gaming ok αλλιώς τι ασχολείσαι ψάξε και βρες πιο χόμπι σου αρέσει και ασχολείσου για τον ελεύθερο χρόνο σου είτε indoor είτε outdoor έτσι απλά ΔΕΝ σημαίνει οτι επειδή κάτι το κάνουν όλοι πρέπει να το κάνεις και εσύ....εγω ας πούμε γουστάρω τα racing games και το flight simulator, είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία που σημαίνει ότι ήμουν έφηβος την εποχή του πρώτου doom μη σου πώ του wolfenstein, και τότε racing games έπαιζα και παίζω (4d sports driving, test drive 1,2,3, grand prix circuit κλπ) όπως σιχαινόμουν το doom τότε έτσι κάνω και τώρα αν έδινα σημασία στην άποψη του καθενός θα ήμουν (ιερόσυλος, παράξενος, κλπ κλπ) επειδή όλοι κάνουν ή γουστάρουν αυτό.... για να μην μακρηγορούμε βρες το game που σε ευχαριστεί και ασχολείσου αν δεν σου αρέσει κάτι μην ασχολείσαι με gaming τόσο απλά. Υ.Γ. Δεν υπάρχει δεν βρίσκω τι να κάνω με τον χρόνο μου......Μόνο βαρετοί χωρίς ενδιαφέροντα άνθρωποι υπάρχουν
babis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικη μου αποψη να βρεις το ειδος του παιχνιδιου που σε ενδιαφερει και να επικεντρωθεις σε αυτο...αν γουσταρεις ψαξιμο και πολλες ωρες καψιμο υπαρχουν τα rpg η action/rpg αν θες απλα να περασεις την ωρα σου εχεις απο αθλητικα παιχνιδια εως fps... Υγ:απο οσα αναφερεις νομιζω δεν εισαι τοσο gamer χωρις να το μειωνω αυτο...ολοι εχουμε πέρασει απο αυτο το σταδιο εγω πχ περσυ κολλησα με τα dark souls και βρηκα την υγεια μου...επισης αν και απαγορευετε παίζει ρολο αν τα αγοραζεις η στα χαριζει ο 'θειος'...οταν εχεις πληρωσει κατι το βλεπεις αλλιως... 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα το assassins creed syndicate και έπαιζα 5 ώρες σερί σήμερα και το απόλαυσα .τελικά το παν είναι η θέληση 1
V-a-c Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν πάρε κονσόλα , έτσι δε θα βλέπεις κ tv . Χωρίς πλάκα εγώ μόλις το γύρισα σε κονσόλα ( για διάφορους λόγους ) , έχω τερματίσει πολλά παιχνίδια κ χω ευχαριστηθεί gaming με το κιλό ! Anyway για να μην πυροδοτώ συζήτηση consoles vs pc , το κόβω εδώ. Οπως σου παν τα παιδιά ,όλοι μας έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και προς Θεού όχι παιχνίδια από τον "θείο" μακριά , τα ίδια έκανα κ γω μια περίοδο είχα καμιά 10ριά εγκατεστημένα κ έπαιζα 15 λεπτά από το καθένα κ τα παρατούσα..... Βρες τι είδους παιχνίδια σε ελκύουν κ απλά δώσε λίγο χρόνο να μπεις στο κλίμα και την ιστορία κ θα δεθείς σιγά σιγά .
Ιάσωνbitc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σε κονσόλα όμως φίλε δεν υπάρχει η μαγεία που μπορείς να βάλεις mods και cheats κτλ Προτιμώ σε pc μιας και εκτός απ αυτό έκανα μεγάλη αναβάθμιση με μητρική, κάρτα γραφικών ,επεξεργαστή τροφοδοτικό και ραμ
V-a-c Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σε κονσόλα όμως φίλε δεν υπάρχει η μαγεία που μπορείς να βάλεις mods και cheats κτλ Προτιμώ σε pc μιας και εκτός απ αυτό έκανα μεγάλη αναβάθμιση με μητρική, κάρτα γραφικών ,επεξεργαστή τροφοδοτικό και ραμ Χαριτολογώντας το γράψα πιο πολύ , σε μένα έπιασε , αν κ έχω μέρες που δεν έχω παίξει κάποιο game ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις