GIORGARAS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Γεια σας να σας ρωτήσω κάτι πως μπορώ να βάλω σε όσες σελίδες θέλω πάνω-πάνω ένα όνομα και από κάτω μια οριζόντια γραμμή ώστε να γίνεται να γράψει κάποιος από κάτω από την γράμμη. Έχω δει ας πούμε που γράφουν την επωνυμία της εταιρείας, μια γραμμή και από κάτω πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ.
wizard Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Θα πας στο μενού προβολή->Κεφαλίδες και υποσέλιδα. Θα γράψεις ό,τι θέλεις (π.χ. επωνυμία) και στη συνέχεια για να βάλεις τη γραμμή θα πατήσεις το Enter και θα επιλέξεις από τη βασική γραμμή εργαλείων, στο κουμπί που δείχνει τα περιγράμματα ενός πίνακα (εξωτερικό περίγραμμα, όλα τα περιγράμματα κ.ο.κ.) την οριζόντια γραμμή. Αφού τελειώσεις θα πατήσεις το κουμπί κλείσιμο από τη γραμμή εργαλείων Κεφαλίδες και Υποσέλιδα ή να κάνεις διπλό κλικ στο έγγραφο κάτω από την κεφαλίδα.
GIORGARAS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 φίλε ευχαριστώ πολύ αυτό ακριβώς έψαχνα!! και πάλι ευχαριστώ!!
Dvs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Υπάρχει τρόπος να εισάγω κάθετη γραμμή στο αριστερό μερος της σελίδας & σε όλες τις σελίδες αυτόματα? Δίνει επιλογή μονο για footer/header
accipio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Υπάρχει τρόπος να εισάγω κάθετη γραμμή στο αριστερό μερος της σελίδας & σε όλες τις σελίδες αυτόματα? Δίνει επιλογή μονο για footer/header Format -> Borders and Shading -> καρτέλα Page Border -> κλικ στο κουτάκι με την αριστερή γραμμή, στο πλαίσιο Preview. Μ' αυτό τον τρόπο μπαίνει γραμμή αριστερά σε όλο το ύψος της σελίδας (αν κατάλαβα καλά, αυτό θέλεις).
Dvs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Θέλω αυτή η γραμμή να μπαίνει σε όλες τις σελίδες (όπως γίνεται με την επικεφαλίδα)
GIORGARAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 αν επιλέξεις εφαρμογή σε όλο το κείμενο και όχι μόνο σε μια σελίδα?
Dvs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Το οποιο ειναι και η default επιλογή!! Δούλεψε!! thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.