alluros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας εχω αγορασει τα Sennheiser GAME ZERO τα εχω σχεδον 3 χροννια και εχει τελειωσει η εγγυηση απλα εχω ενα προβλημα εχω την εντυπωση οτι το αριστερο ακουστικο μου ακουγετε πιο χαμηλα σε σχεση με το δεξι.. μηπως εχει καει?>? η εχει χαθει η ενταση του?? Το ερωτημα μου εινε επειδη εχει τελειωσει η εγγυηση γνωριζετε αν υπαρχουν ειδικα μαγαζια που να διορθωνουν βλαβες?? σε ακουστικα ??? η να εχουν ανταλακτικα?>? επειδη στο ιντερνετ δεν εχω βρει μαγαζια που να κανουν επισκευες?? μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλώ?>?θελω να πω να μην πανε χαμενα τα ακουστικα μου><>>> αν ομως φτιαχνοντε και βρεθουν ανταλακτικα δεν εχω θεμα να πληρωσω απλα να υπαρχουνε μαγαζια με ακουστικα επισης οταν με παιρνει η κοπελα μου στο skype για να μιλησουμε εγω την ακουω και αυτη δεν με ακουει οποτε που μπορει να οφειλοντε ολα αυτα τα προβληματα?? μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω??
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Για αρχη δοκιμασε αλλα ακουστικα στο πισι σου η΄τα δικα σου σε αλλο πισι ωστε να σιγουρεψεις οτι φταινε αυτα η΄το πισι... 1
alluros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 συμφωνοι θα το κανω δηλαδη μπορει να φταιει και το πισι μου//
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 συμφωνοι θα το κανω δηλαδη μπορει να φταιει και το πισι μου// Σιγουρεύτηκες ή θα πρέπει να πας να κάνεις ακουόγραμμα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα