Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις ποσο θα μου κοστίσει μια αλλαγή δίσκου. Θέλω να βάλω ssd. Υπάρχει τρόπος να μην χάσω και την εγγύηση;

Δημοσ.

Αφού έχεις imac - και προφανώς δεν σε νοιάζει η φορητότητα - γιατί δεν βάζεις έναν SSD εξωτερικό να κάνεις δουλειά σου και ν' αφήσεις τον HDD του Imac όπως είναι ?? Για παράδειγμα, μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο

https://www.skroutz.gr/s/8557310/Samsung-Portable-SSD-T3-250GB.html 

Δημοσ.

Καλημερα σας,αυτο που αναφερετε με ενδιαφερει παρα πολυ. Αξιζει να βαλεις εξωτερικο για π.χ t5 250gb αντι να μπεις την διαδικασια αλλαγης εσωτερικου ssd σε imac διοτι.φοβαμαι να το κανω μονος μου ειναι 2016 μοντελο.σας ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημερα σας,αυτο που αναφερετε με ενδιαφερει παρα πολυ. Αξιζει να βαλεις εξωτερικο για π.χ t5 250gb αντι να μπεις την διαδικασια αλλαγης εσωτερικου ssd σε imac διοτι.φοβαμαι να το κανω μονος μου ειναι 2016 μοντελο.σας ευχαριστω

Εγώ στο iMac του πατέρα μου επειδή σερνόταν λόγω του 5400rpm εσωτερικού δίσκου, έβαλα έναν εξωτερικό SSD πάνω με USB 3.0 και εγκατέστησα το MacOS στον εξωτερικό, τώρα ο iMac πετάει από θέμα ταχύτητας. Αν δεν κάνω λάθος ο 2016 έχει και θύρες USB-C, αγόρασε λοιπόν τον SSD της Samsung με την USB-C θύρα και βάλε εκεί το ΛΣ.

Δημοσ.

Ευχαριατω πολυ για την γνωμη σου.το εκτιμω.ειναι imac late 2015 γι την ακριβεια.αν παρω τον σκληρο,χρειαζεται να παρω και κατι θηκες που μπαινει μεσα φια αυξηση της ταχυτητας;σπρευ που ρωταω αλλα εχω χαθει με ολα αυτα στο οικοσυστημα της apple.

Δημοσ.

Ευχαριατω πολυ για την γνωμη σου.το εκτιμω.ειναι imac late 2015 γι την ακριβεια.αν παρω τον σκληρο,χρειαζεται να παρω και κατι θηκες που μπαινει μεσα φια αυξηση της ταχυτητας;σπρευ που ρωταω αλλα εχω χαθει με ολα αυτα στο οικοσυστημα της apple.

Κοίτα να δεις θα πάρεις έναν SSD δίσκο και μία θήκη, εγώ προσωπικά έχω αυτή που πήρα από το Amazon γιατί ζω στο εξωτερικό, δες μήπως βρεις κάτι παρόμοιο από Ελλάδα, θήκη για SSD. Αν δε θες οπωσδήποτε αυτό από το Amazon, απότι είδα το στέλνουν και Ελλάδα

https://www.amazon.de/Optimiert-Inateck-festplatten-zus%C3%A4tzlichen-Werkzeuglose/dp/B00KW4T69A/ref=sr_1_3?ie=UTF8&keywords=ssd%20geh%C3%A4use%20usb%203.0&language=en_GB&qid=1510212643&sr=8-3

Δημοσ.

Εισαι κατοπιστικοτατος.χρειαζεται ομως δεν αρκει μονο ο σκληρος;σορρυ που σπαταλω ατον χρονο σου.

Όχι πρέπει να τον συνδέσεις σε SATA αντάπτορα που να βγάζει USB 3.0. Γιαυτό η θήκη.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα στις φωτογραφιες φαινεται πτι μπαινει κατευθειαν στον υπολογιστη μεσω καλωδιου..μαλλον εχω μεινει πολυ πολυ πισω

Απο την samsung γιατι ενδιαφερομαι για τον t5 250 gb

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα στις φωτογραφιες φαινεται πτι μπαινει κατευθειαν στον υπολογιστη μεσω καλωδιου..μαλλον εχω μεινει πολυ πολυ πισω

Απο την samsung γιατι ενδιαφερομαι για τον t5 250 gb

A τότε αλλάζει, νόμιζα εννοούσες μεμονωμένο σκληρό. Τότε δεν χρειάζεται παρά να αγοράσεις τον T5 έτοιμο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.χαρηκα για το μοιρασμα της τεχνογνωσιας σου.εξαιρετικο μελος.

Παρακαλώ. Δεν ξέρω βέβαια τι σκοπό έχεις, θες να εγκαταστήσεις το MacOS στον εξωτερικό για να μπουτάρει και γενικώς να λειτουργεί γρηγορότερα; ή απλά να αποθηκεύεις αρχεία; Στην πρώτη περίπτωση μπορείς να μπεις σε Recovery Mode και να εγκαταστήσεις το MacOS στον εξωτερικό. Μπορείς μάλιστα, αν έχεις κάποιον 2ο εξωτερικό δίσκο να τον βάλεις πάνω να  τον κάνεις φορμάτ για Time Machine να πάρεις μία κόπια του εσωτερικού δίσκου στον εξωτερικό και μετά αφού εγκαταστήσεις στον SSD το MacOS να κάνεις επαναφορά από τον 2ο εξωτερικό μέσω του Time Machine στον SSD ώστε να έχεις όλα τα αρχεία σου και τα προγράμματα σου όπως ήταν στον εξωτερικό και να μπουτάρεις από εκει.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο θελω να κανω γιατι με εκνευριζει να εχω δωσει τοσα λεφτα και να αργει να κολλαει..φαντασου εχω αλλαξει ram and ssd σε hp του 2008 και παει σφαιρα με w 10.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο θελω να κανω γιατι με εκνευριζει να εχω δωσει τοσα λεφτα και να αργει να κολλαει..φαντασου εχω αλλαξει ram and ssd σε hp του 2008 και παει σφαιρα με w 10.

Πρόσεχε όμως πρώτα θα βάλεις έναν εξωτερικό πάνω στον Mac (όχι τον t5) θα τον κάνεις φορματ μέσω του Τime machine και θα πάρεις ένα backup.

Στην συνέχεια θα βάλεις τον T5 πάνω, θα μπουτάρεις σε Recovery Mode και θα τον κάνεις format σε APFS. Μετά θα εγκαταστήσεις το MacOS στον δίσκο και τέλος αφού τελειώσει η εγκατάσταση, θα ξαναμπουτάρεις σε Recovery και θα κάνεις επαναφορά του Time Machine backup από τον εξωτερικό που χρησιμοποίησες για το Time Machine στον  T5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...