orck Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν αναβαθμιζω με τιποτα, καλυτερα τα Win98 παρα τον κατασκοπο. (ξερω αυτα ειναι θεωριες συνομοσιας και δεν γινονται) 1
alex1001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 μπα καλύτερο να περιμένω τα w11! και εκεί θα έχει άλλα παραθυράκια αναβάθμισης
fmarkos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος ώστε να κάνω αναβάθμηση?? Εχω τα 7. Πάει εδώ κατεβάσει πρόγραμμα κάνει εγκατάσταση. Μετά κάνει αναβάθμιση το πρόγραμμα.
panosveto12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εγω τα εβαλα σε 5 PC που ειχα και τρεχουν μια χαρα σε ολα. Το ξανα εκανα φορματ και παλι τζαμπα μου μπηκαν 1
Vasilius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 για να παιζεις online και τσακ το lag ,με οτι συνεπαγεται... Διότι το να συντηρείς παράλληλα δύο ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα κοστίζει διπλά με ότι αυτό συνεπάγεται. Με ένα σύστημα έχεις καλύτερη διαχείριση πόρων. Τώρα αυτό με το lag κτλ έχει να κάνει με το πόσο προσεκτικά κάνεις deploy κάτι . Για αυτό όσοι έχετε 10άρια μπορείτε να ορίσετε μια καθυστέρηση ενός μήνα στα updates. Επειδή δουλεύω σε εταιρία - κομμάτι ΙΤ , από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν τα 10άρια είναι το παραπάνω με τα updates. Άν σκάσει κάτι (π.χ update στο Office που έχει ως αποτέλεσμα δυσλειτουργία σε ένα Add in στο outlook ) τον πίνουν όλοι οι χρήστες . Για να αντιδράσει η MS περνά Χ χρόνος κτλ. 1
nemesiskp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 σε θυμάται απο το account που κάνεις login. Παντα κανω σε Local Account και οχι στης MS.Ακομα και σε 8,1 με ηλεκτρονικο κλειδι,μετα απο απλο φορματ καμια φορα δεν δεχοταν την ενεργοποιηση και ηθελε τηλεφωνικη.Στα 10 κανεις ενα restart και τσουπ,ετοιμος!
dimi5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 μπα καλύτερο να περιμένω τα w11! και εκεί θα έχει άλλα παραθυράκια αναβάθμισης δεν θα υπαρξουν w11 τα w10 θα ειναι τα τελευταια. 5
buuren Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 δεν θα υπαρξουν w11 τα w10 θα ειναι τα τελευταια. Για πες... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Για πες... Από ότι έχει ακουστεί μέχρι στιγμής θα είναι τα "τελευταία" και θα βγαίνουν 2 major updates το χρόνο με νέα features κι έτσι. Σε κάποια φάση φαντάζομαι ότι θα καταργηθεί το 10 και θα μείνει σκέτο Windows... 6
EddieObscurant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μόνο στην ιστοσελίδα της Αμερικής γράφει ότι η προσφορά λήγει στις 31/12/17. Στις αντίστοιχες ιστοσελίδες της Αγγλίας και της Ελλάδας δεν αναφέρουν κάποια ημερομηνία λήξης. Έχει ξαναγραφτεί εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-10/page-437?do=findComment&comment=56057282 το θέμα ειναι όμως ότι μόνο στης αμερικής δουλεύει το upgrade now. Στα άλλα δυο δεν κανει τπτ το κουμπακι αμα το πατήσεις (τουλάχιστον σε μένα) 1
anaxiopistos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κατέβασα το tool windows 10 upgrade 24074 από την ιστοσελίδα της Microsoft αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει μήνυμα λάθους. Έχω windows 8.1 home 1
aris25678 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Διότι το να συντηρείς παράλληλα δύο ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα κοστίζει διπλά με ότι αυτό συνεπάγεται. Με ένα σύστημα έχεις καλύτερη διαχείριση πόρων. Τώρα αυτό με το lag κτλ έχει να κάνει με το πόσο προσεκτικά κάνεις deploy κάτι . Για αυτό όσοι έχετε 10άρια μπορείτε να ορίσετε μια καθυστέρηση ενός μήνα στα updates. Επειδή δουλεύω σε εταιρία - κομμάτι ΙΤ , από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν τα 10άρια είναι το παραπάνω με τα updates. Άν σκάσει κάτι (π.χ update στο Office που έχει ως αποτέλεσμα δυσλειτουργία σε ένα Add in στο outlook ) τον πίνουν όλοι οι χρήστες . Για να αντιδράσει η MS περνά Χ χρόνος κτλ. όντως με τα update έχουν σοβαρο θέμα τα 10αρια. Εμενα οποτε σκάει νέο update δεν βλέπει με τίποτα τα scanner.
georgepppo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Εγω γιατι αισθανομαι οτι δεν θελω να αφησω ποτε μου τα 7? dx12 στα παιχνίδια, δεν είναι συμβατά τα καινούρια chip απο Inte/amd άρα θα πρέπει να μείνεις με το παλιό σου h/w όσο αυτό την παλέψει ακόμα, ασφάλεια (ναι παρακολουθούνε ναι μπλα μπλα ) αλλά έμπρακτα τα 10 θεωρούνται πιο ασφαλές λειτουργικό απο τα 7 σε σχέση με malware και τέτοια, είναι πιο γρήγορα με διαφορά και αν έχεις θέμα με συμβατότητες με παλιά παιχνίδια/προγράμματα ρε μαν με Vmware τρέχεις με 95+% απόδοση στη κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή. και εγώ τα 7 είχα μέχρι τον σεπτέμβρη αλλά έβαλα τα 10 να τα δουλέψω γιατί σε λίγο καιρό πάω για μαζική αναβάθμιση του γερνοντουπολογιστή μου που κλείνει επίσημα 8 χρόνια χωρίς αναβάθμιση μόνο ένα ssd πριν 2 μήνες άλλαξα.
Laggispower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πριν ενα τριημερο γυρισα σε Windows 7 λογω software με drivers που μου κρασαραν το πισι. Δεν θα ξανά αλλαξω λειτουργικό μεχρι να σταματησουν την υποστήριξη (βλ xp)
anaxiopistos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ωραίο άρθρο ΑΛΛΑ δεν παίζει η λύση για δωρεάν windows10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα