Προς το περιεχόμενο

Split ήχου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει ενα καλωδιο HDMI(6μ) το εχω μονημα απο το laptop στην Τηλεοραση.

Γινεται απο την τηλεοραση να εχω βαλει κατι αλο και να πεζει ο ηχος απο αυτο το αλο στην τηλεωραση και στο laptop να εχω βαλει κατι αλο και να μην ακουγετε στην τελεοραση;

Δημοσ.

Θέλεις να βλέπεις αγώνες streming από το λάπτοπ και να ακούς Ελληνική αναμετάδοση και όλα αυτά στην τηλεόραση, έτσι;

Αν είναι αυτό γιατί δεν τα κάνεις όλα από το λάπτοπ; Μπορείς να κόψεις τον ήχο από τον browser που στριμάρει και να ανοίξεις άλλον απ' όπου θα ακούς την αναμετάδοση.

Αν είναι κάτι άλλο πες τι θέλεις να κάνεις.

EDIT: Μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο vga και να συνδέσεις το λάπτοπ στην tv με αυτό (αν έχει η tv σου rgb in) και στην είσοδο ήχου της tv για την vga να συνδέσεις αυτό το... "κάτι άλλο"

Δημοσ.

Θέλεις να βλέπεις αγώνες streming από το λάπτοπ και να ακούς Ελληνική αναμετάδοση και όλα αυτά στην τηλεόραση, έτσι;

Αν είναι αυτό γιατί δεν τα κάνεις όλα από το λάπτοπ; Μπορείς να κόψεις τον ήχο από τον browser που στριμάρει και να ανοίξεις άλλον απ' όπου θα ακούς την αναμετάδοση.

Αν είναι κάτι άλλο πες τι θέλεις να κάνεις.

EDIT: Μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο vga και να συνδέσεις το λάπτοπ στην tv με αυτό (αν έχει η tv σου rgb in) και στην είσοδο ήχου της tv για την vga να συνδέσεις αυτό το... "κάτι άλλο"

Οχι, θελω στην τηλεοραση να βαλω ενα καναλι πχ πΟΤΕ να βλεπει ο πατερας μου και στο λαπτοπ να ειμαι youtube απο τα ακουστικα.

Δημοσ.

οτε από το Internet μέσω του λάπτοπ ή από τον αποκωδικοποιητή;

Δεν κατάλαβα το πρόβλημα! Αν παίζει από τον αποκωδικοποιητή το λάπτοπ που κολλάει;

Αν τον ΟΤΕ τον βάζεις από το laptop μέσω Internet στην tv και θέλεις ταυτόχρονα να ακούς Youtube τότε είναι λίγο μπέρδεμα.

Δημοσ.

οτε από το Internet μέσω του λάπτοπ ή από τον αποκωδικοποιητή;

Δεν κατάλαβα το πρόβλημα! Αν παίζει από τον αποκωδικοποιητή το λάπτοπ που κολλάει;

Αν τον ΟΤΕ τον βάζεις από το laptop μέσω Internet στην tv και θέλεις ταυτόχρονα να ακούς Youtube τότε είναι λίγο μπέρδεμα.

Το τελευταιο θελω, παραδειγμα σου εδωσα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν η εφαρμογή του έχει κάποια επιλογή για το ποια κάρτα ήχου να χρησιμοποιεί. Αν έχει τότε μπορείς να πάρεις μια κάρτα ήχου σε usb και να βάλεις αυτήν για κεντρική και την εφαρμογή να παίζει από την δεύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...