Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Επειδή τα Windows phones δυστυχώς πέθαναν, έρχεται η ώρα να αποχωριστώ το αγαπημένο μου Microsoft Lumia 640 LTE (το οποίο είναι μια χαρά μετά από σχεδόν 2 χρόνια, αλλά πλέον μου λείπουν εφαρμογές). Με πόνο καρδιάς λοιπόν τον επόμενο μήνα (με το δώρο Χριστουγέννων ) θα μεταβώ σε Android. Επί της παρούσης δεν είμαι πολύ ενημερωμένη και δεν έχω κάνει ακόμα έρευνα για το τι κυκλοφορεί, τι είναι καλό κλπ, οπότε θέλω τα φώτα σας! Σε budget υπολογίζω έως 200 ευρώ. Από χαρακτηριστικά, να μην κολλάει θεέ μου όπως το παλιό μου low-budget Android, καλή μπαταρία και κάμερα, οθόνη κοντά στις 5" και ένας αξιόλογος αποθηκευτικός χώρος. Από μάρκες δεν έχω θέμα αν και γενικά έχω μια καλή άποψη για τα Xiaomi και τα Huawei. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε ανάλογα με τις προτάσεις σας.
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δες το Xiaomi redmi 4X με πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπαταρία https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-4x-snapdragon-435-4gb64gb-rose-gold-elliniko-menou-doro-fidget-spinner/
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Επειδή τα Windows phones δυστυχώς πέθαναν, έρχεται η ώρα να αποχωριστώ το αγαπημένο μου Microsoft Lumia 640 LTE (το οποίο είναι μια χαρά μετά από σχεδόν 2 χρόνια, αλλά πλέον μου λείπουν εφαρμογές). Με πόνο καρδιάς λοιπόν τον επόμενο μήνα (με το δώρο Χριστουγέννων ) θα μεταβώ σε Android. Επί της παρούσης δεν είμαι πολύ ενημερωμένη και δεν έχω κάνει ακόμα έρευνα για το τι κυκλοφορεί, τι είναι καλό κλπ, οπότε θέλω τα φώτα σας! Σε budget υπολογίζω έως 200 ευρώ. Από χαρακτηριστικά, να μην κολλάει θεέ μου όπως το παλιό μου low-budget Android, καλή μπαταρία και κάμερα, οθόνη κοντά στις 5" και ένας αξιόλογος αποθηκευτικός χώρος. Από μάρκες δεν έχω θέμα αν και γενικά έχω μια καλή άποψη για τα Xiaomi και τα Huawei. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε ανάλογα με τις προτάσεις σας. https://www.germanos.gr/product/huawei-nova/20344439/ 1
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ο @ziaba@ σου έκανε μια καλή πρόταση. Με σχέση του redmi 4x έχει μικρότερη μπαταρία,1gb ram λιγότερο και αποθήκευτικο χώρο. Αν αυτά δεν σε πολύ ενδιαφέρουν το χτυπάς. 1
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ο @ziaba@ σου έκανε μια καλή πρόταση. Με σχέση του redmi 4x έχει μικρότερη μπαταρία,1gb ram λιγότερο και αποθήκευτικο χώρο. Αν αυτά δεν σε πολύ ενδιαφέρουν το χτυπάς. άλλα το νόβα έχει πιο εξελιγμένο (όχι μόνο δυνατότερο) επεξεργαστή ... μπορεί να χει λιγότερη ραμ άλλα είναι γρηγορότερη και το κυριότερο η κάμερα του είναι 2 κεφάλια ανώτερη απ αυτή του σίαομι που παίζει να ναι πιο σκ@τ@ και απ το λούμια που χει 1
nmamag Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Eιμαι εγω είμαι σε αναζητηση σε αυτην την κατηγορια τιμης +/- από Ελλαδα μαλλον ώστε αν κατι δεν παει καλα να εχω μια στοιχειώδη εγγυηση γιατι όλα τα skoutzomazgaza δίνουν από μονο τους ένα ετοs ( φαντάζομαι τα στέλνουν εξω για service) εχω επιλεξει τα από επισημους seller (germanos-kotso- κτλ) HUAWEI Nova ---200 € Xiaomi Redmi 4 Pro --- 200 € Xiaomi Redmi Note 4X- 230 € θελω να το κανω δωρο στο γιο μου (25 ετων) τωρα εχει ένα Samsung galaxy j5 το οποιο εχει παλιώσει πιο να επιλεξω 1
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Eιμαι εγω είμαι σε αναζητηση σε αυτην την κατηγορια τιμης +/- από Ελλαδα μαλλον ώστε αν κατι δεν παει καλα να εχω μια στοιχειώδη εγγυηση γιατι όλα τα skoutzomazgaza δίνουν από μονο τους ένα ετοs ( φαντάζομαι τα στέλνουν εξω για service) εχω επιλεξει τα από επισημους seller (germanos-kotso- κτλ) HUAWEI Nova ---200 € Xiaomi Redmi 4 Pro --- 200 € Xiaomi Redmi Note 4X- 230 € θελω να το κανω δωρο στο γιο μου (25 ετων) τωρα εχει ένα Samsung galaxy j5 το οποιο εχει παλιώσει πιο να επιλεξω ανοίξτε δικό σας θέμα συμπληρώνοντας την φόρμα
saruman123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 άλλα το νόβα έχει πιο εξελιγμένο (όχι μόνο δυνατότερο) επεξεργαστή ... μπορεί να χει λιγότερη ραμ άλλα είναι γρηγορότερη και το κυριότερο η κάμερα του είναι 2 κεφάλια ανώτερη απ αυτή του σίαομι που παίζει να ναι πιο σκ@τ@ και απ το λούμια που χειΌχι δεν κατάλαβες κάθε άλλο το Nova είναι καλύτερο από το 4x γι'αυτό ανέφερα αυτά που είπα.Όπως επίσης είπα να το χτυπήσει.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Για το Xiaomi Mi A1 τι λέτε; Μου το πρότειναν ως λίγο ακριβότερο αλλά καλό, δεν το έχω κοιτάξει όμως ακόμα.
saruman123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Για το Xiaomi Mi A1 τι λέτε; Μου το πρότειναν ως λίγο ακριβότερο αλλά καλό, δεν το έχω κοιτάξει όμως ακόμα.Με αυτά τα λεφτά παίρνεις άλλο ..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά πήρα το Xiaomi Redmi 4X και μέχρι στιγμής όλα τέλεια, και ήταν και πολύ οικονομικό. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα