~mxls~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 άπλα οι εταιρίες θέλουν να προσελκύσουν πελάτες σε φυσικά τους καταστήματά για να τος ψήσουν για κάνα συμβόλαιά και γενικά να γίνει κίνησή γενικά True.
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της wind και μου είπαν οτι το honor 8 υπάρχει στα 209 ως εκθεσιακό. Υπάρχει ρίσκο με την αγορά εκθεσιακού κινητού να ναι χαλασμένο;
StormGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της wind και μου είπαν οτι το honor 8 υπάρχει στα 209 ως εκθεσιακό. Υπάρχει ρίσκο με την αγορά εκθεσιακού κινητού να ναι χαλασμένο; Χαλασμενο δεν θα ειναι, αλλα μπορει λιγο ταλαιπωρημενο, ισως καμια γρατσουνια, η μπαταρια ισως λιγο πεσμενη κλπ κλπ... Οποτε η βρες την "προσφορα" σφραγισμενου στα 200... που εγω προσωπικα δεν διαβασα πουθενα κανενα να το εχει βρει εως τωρα, ή περιμενε την BF οπως και εγω
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο σε κατάστημα της wind και μου είπαν οτι το honor 8 υπάρχει στα 209 ως εκθεσιακό. Υπάρχει ρίσκο με την αγορά εκθεσιακού κινητού να ναι χαλασμένο; πηγαινε δες σε τι κατασταση ειναι
stelios18120 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ταλαιπωρημένο σίγουρα Όλη μέρα εκεί καμιά γρατζουνιά η χτύπημα θα έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα