Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας, ψαχνω κινητο και μπορω να διαθεσω μεχρι 350 ευρω. Σε αυτες τις τιμες κοντα εχω βρει διαφορα huawei και πολυ καλη εντυπωση μου χει κανει το p9. Εσεις τι προτεινετε;
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μεχρι 350 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):facebook, messenger κλπ, σερφαρισμα, κανα παιχνιδακι και καμια εφαρμογη αλλα ελαφριες οχι κατι τρομερο, φωτογραφιες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: αδιαφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι κατι συγκεκριμενο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι βασικο 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;δεν καταλαβαινω γιατι μιλαει 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι να μην πεφτει ευκολα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουριο
alada4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 https://www.germanos.gr/product/huawei-p9/20330989/ Με 3 χρόνια εγγύηση Το εχω λίγες μέρες.η κάμερα του αρκετά καλή σε καλές συνθήκες (σε χαμηλό φωτισμό έχει θόρυβο),η μπαταρία μου βγάζει μια με μιάμιση μέρα χρήσης .το εχει σε προσφορά ο Γερμανός,αν και έχει παίξει και χαμηλότερα .περίμενε μέχρι την bf μήπως και υπάρξει κάτι καλύτερο . 1
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 https://www.germanos.gr/product/huawei-p9/20330989/ Με 3 χρόνια εγγύηση Το εχω λίγες μέρες.η κάμερα του αρκετά καλή σε καλές συνθήκες (σε χαμηλό φωτισμό έχει θόρυβο),η μπαταρία μου βγάζει μια με μιάμιση μέρα χρήσης .το εχει σε προσφορά ο Γερμανός,αν και έχει παίξει και χαμηλότερα .περίμενε μέχρι την bf μήπως και υπάρξει κάτι καλύτερο . Ναι και γω την ειχα βρει αυτη την προσφορα και μου κεντρισε το ενδιαφερον γιατι για την ποιοτητα του p9 ειναι πολυ καλη. Bf λες να χει καμια καλυτερη ή να προλαβω αυτη μη τη χασω
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αν δεν βιάζεσαι περίμενέ bf το πολύ πολύ το παίρνεις απ το σκρούτζ το Ρ9
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 αν δεν βιάζεσαι περίμενέ bf το πολύ πολύ το παίρνεις απ το σκρούτζ το Ρ9Οχι οχι δε βιαζομαι οντως καλυτερα να περιμενω bf δεν μπορει κατι θα βγαλουν
alada4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι από Σκρουτζ δεν παρέχεται η εγγύηση 3 χρόνων ,αν σε ενδιαφέρει βέβαια.
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι από Σκρουτζ δεν παρέχεται η εγγύηση 3 χρόνων ,αν σε ενδιαφέρει βέβαια.Με ενδιαφερει και για αυτο περασε απο το μυαλο μου η σκεψη να παρω τωρα αυτην την προσφορα με τα 309 που χει την εγγυηση μην δεν εχει τιποτα αξιολογο στη bf τελειωσει κι αυτη η προσφορα και μεινω μπουκαλα. Αλλα δεν μπορει κατι θα εχει νομιζω
purejoss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα... αφού κάνεις τις απαραίτητες συγκρίσεις στο gsmarena και στo kimovil δες και το xiaomi M1A1.. στα 299
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα... αφού κάνεις τις απαραίτητες συγκρίσεις στο gsmarena και στo kimovil δες και το xiaomi M1A1.. στα 299Το τσεκαρα. Value for money επιλογη
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι από Σκρουτζ δεν παρέχεται η εγγύηση 3 χρόνων ,αν σε ενδιαφέρει βέβαια. κάνεις έγγραφή στην huawei από εφαρμογή στο κινητό έτσι έχεις VIP εγγύησή Το τσεκαρα. Value for money επιλογη δεν συγκρίνεται η συσκευή του κιλού με ναυαρχίδα της huawei
Kwstas Dostoglou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 δεν συγκρίνεται η συσκευή του κιλού με ναυαρχίδα της huaweiΓενικοτερα πιο πολυ σε huawei προσανατολιζομαι και γω. Τελος παντων με βλεπω να περιμενω μεχρι bf μπας και πεσει και κατω απο 300 το p9 ή μπας και πεσει στα 350 το honor 9 που ειναι και η καψουρα μου
alada4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει το χονορ 8 ,απο αύριο θα υπάρχει στην wind με την παλιά προσφορά 199€...με κάθε επιφύλαξη για το τελευταίο!
StormGr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αν σε ενδιαφέρει το χονορ 8 ,απο αύριο θα υπάρχει στην wind με την παλιά προσφορά 199€...με κάθε επιφύλαξη για το τελευταίο! Υπαρχει καπου σαν διαφημιση; Αν οντως ισχυει λεει πολυ νομιζω το honor 8 σε σχεση με οτιδηποτε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα