BeyondThisLife Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα Προσφατα χαλασε το ηδη παλιο κινητο μου και ψαχνομαι για ενα καινουργιο στην τιμη των 150ε.Κυριες χρησεις ειναι : κλησεις social media-youtube και προβολη ταινιων (να εχει μια αξιοπρεπη οθονη) με αναγκαια προυποθεση την υποστηριξη dual sim και προφανως να παρουσιαζει οσο το δυνατων λιγοτερα κολληματα.Υπαρχει δυνατοτητα αγορας και απο κινα καθως και απο σκρουτζομαγαζα.Τελος να αναφερω οτι μου εχει προταθει το παρακατω για το οποιο ειμαι αρκετα κοντα στην αγορα του.Εντουτις θα ηθελα να συλλεξω καποιες παραπανω αποψεις.Ευχαριστω εκ των προτερων. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html?rmmds=search
kostasSTi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο ακριβώς θα σου πρότεινα κι εγώ. Είναι εξαιρετική συσκευή σε αυτά τα χρήματα. Άσε που δεν αξίζει να το πάρεις τόσο απ'έξω και να ρισκάρεις τελωνείο+αναμονή, αφού εδώ έχει 147 το 16άρι και 164 το 32άρι.
mikele13- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο ακριβώς θα σου πρότεινα κι εγώ. Είναι εξαιρετική συσκευή σε αυτά τα χρήματα. Άσε που δεν αξίζει να το πάρεις τόσο απ'έξω και να ρισκάρεις τελωνείο+αναμονή, αφού εδώ έχει 147 το 16άρι και 164 το 32άρι. οι τιμες ειναι για τα 3gb Ram ενω το παλικαρι εγραψε για τα 4gb Ram εδω ειναι το σωστο... https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html παρτο απο ελλαδα μην περιμενεις απο εξωτερικο. Δωσε λιγα παραπανω απο 150 και ΔΕΝ θα το μετανοιωσεις. ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ.
BeyondThisLife Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αξιζει να κατσω με ενα νοκια με κουμπια μεχρι να πεσει η τιμη του Xiaomi mi a1 (στα κινεζικα site).
Kapoios Akuros Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα Επειδή είμαι αρκετά άσχετος με τα xiaomi Αξίζει να δώσω χρήματα για να πάρω κάποιο "επώνυμο κινεζικό" η να στραγγίσει στην samsung (j7 2016) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα