plan B Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Σε ενα λαπτοπ Dell Inspiron 5737 δυο μερες μετα το update γυρισε το Wi-Fi στο off και κολλησε εκει, με Ethernet μπαινει κανονικα στο internet, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν το εκανε αμεσως αλλα δυο μερες μετα. Καποια ιδεα, καποια ρυθμιση; Ευχαριστω.
Zaytsev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Θα σου κατέβασε κάποιον καινούριο driver που δε δουλεύει σωστά. Μπες στη Dell, κατέβασε τον τελευταίο και βάλε τον από πάνω.
plan B Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Θα σου κατέβασε κάποιον καινούριο driver που δε δουλεύει σωστά. Μπες στη Dell, κατέβασε τον τελευταίο και βάλε τον από πάνω. Το εκανα κι αυτο αλλα μια απο τα ιδια.
Zaytsev Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Το εκανα κι αυτο αλλα μια απο τα ιδια. Μήπως αυτός κάνει τη ζημιά τότε; Δοκίμασε μια προηγούμενη έκδοση. Έλεγξε και τον driver ποιός είναι ο Publisher. Dell ή MS ?
plan B Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μήπως αυτός κάνει τη ζημιά τότε; Δοκίμασε μια προηγούμενη έκδοση. Έλεγξε και τον driver ποιός είναι ο Publisher. Dell ή MS ? Ειχα το ιδιο προβλημα με το προηγουμενο μεγαλο update και μετα απο επικοινωνια με την Dell υστερα απο ενα μηνα μου στειλαν με mail τους drivers, το θεμα ειναι οτι ειναι πολυς ο ενας μηνας για να ξανα περιμενω γι αυτο ρωταω εδω στο forum μηπως υπαρχει καποια λυση γρηγορη,
plan B Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Βάλε αυτούς που είχαν στείλει τότε. Τους εβαλα κι αυτους αλλα δεν εγινε τιποτα, μαλλον θα περιμενω παλι μεχρι η Dell να φτιαξει οδηγους για το Fall update.
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασες να πας από διαχείριση συσκευών, να διαγράψεις το ασύρματο και να κάνεις επανεκκίνηση; 1
plan B Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασες να πας από διαχείριση συσκευών, να διαγράψεις το ασύρματο και να κάνεις επανεκκίνηση; Διαχειριση συσκευων>προσαρμογεις δικτυου>Dell wireless 1705 802,11/b/g/n (2.4GHZ)>προγραμμα οδηγησης>καταργηση εγκαταστασης...αυτο εννοεις να κανω;
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ναι. Κατέβασε όμως πρώτα τους drivers από την dell να τους έχεις έτοιμους.
plan B Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι. Κατέβασε όμως πρώτα τους drivers από την dell να τους έχεις έτοιμους. Λοιπον, το εκανα κι αυτο και δεν εγινε τιποτα, τελικα πηρα τη Dell τηλ. και μου εστειλαν ενα driver το οποιο ηταν για το προηγουμενο update αλλα και παλι τιποτα ετσι καταληξαμε στο να κανω επαναφορα προηγουμενης εκδοσης windows το οποιο και εκανα μεχρι να βγαλουν καποιο οδηγο για το Fall, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: αν αλαξω καρτα δικτυου θα λυθει το προβλημα;
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μπορείς να πάρεις μια σε εξωτερική σε usb αλλά το αν θα δουλεύει είναι πάλι ένα ρίσκο. Θα πρέπει να την δοκιμάσει κάποιος. EDIT: Τώρα με προβλημάτισες όμως γιατί έχω κι εγώ ένα dell 17ρ 5720 και πρέπει να έχουμε το ίδιο wireless. Είμαι ακόμα στην 1703 και σκεφτόμουν για φορμάτ να πάω στην 1709. Τώρα όμως θα το σκεφτώ καλύτερα και αν βγάλεις τελικά άκρη ρίξε ένα update info εδώ να ξέρω τι έγινε.
konstantin79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 καλημέρα. είχα το ίδιο πρόβλημα με dell Inspiron 3537 και με τα 2 τελευταία update. ενω έγιναν κανονικά μολις ολοκληρώθηκαν και έγινε και το πρωτο scan για τυχόν updates γυρισε στο off και τερμα. Θυμάμαι οτι είχα προσπαθήσει μέσα από το troubleshooter, πληκτρολόγιο κλπ αλλά δεν γύρναγε. Αυτό που όμως μου δούλεψε χωρίς να βγάλω κανέναν driver είναι οτι πήγα μέσα από το control panel-->δικτυο & ιντερνετ-->συνδεσεις δικτύου και βρήκα τον προσαρμογέα. Από εκει με δεξι κλικ δοκίμασα λίγο κάποιο απο τα πρωτα(ενεργοποίηση/απενεργοποιηση - διαγνωση κλπ) και στο τέλος εστρωσε. Σορρυ αλλά δεν θυμάμαι ακριβως. ξέρω οτι ειναι λιγο μπακαλικος ο τροπος αλλά αφου δουλεψε και 2 φορές.......
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εγώ με το creators δεν έχω πρόβημα αλλά τώρα που το αναφέρεις θυμάμαι ότι όταν έβαλα το anniversary είχα πάει στην διαχείριση συσκευών -> ιδιότητες στον ασύρματο προσαρμογέα, μετά στην καρτέλα Διαχείριση ενέργειας και απενεργοποίησα την επιλογή για απενεργοποίηση της συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας. Ας το κάνει ο plan b μήπως του στρώσει. Μετά επανεκκίνηση (όχι τερματισμό, είναι διαφορετικό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα