Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Έχω το router του τίτλου, με πάροχο την Wind. Γενικότερα δεν λες πως είμαι και ευχαριστημένος με τη wifi σύνδεση του, ούτε πως είναι και αρκετά σταθερή η γραμμή. 

Το βασικό μου ερώτημα ωστόσο είναι τα upload speeds του, καθώς είμαι μέλος σε private tracker, το να κρατήσω καλό ratio είναι καίριας σημασίας.

Αλλάζοντας router, θα δω αύξηση στο upload speed;

Δημοσ.

το zte ειναι χαλια αλλα δυσκολο να δεις αλλαγη στο upload speed που ειναι ενα megabit ετσι και αλλιως.το margin sto upload δεν το ριχνουν ολοι οι παροχοι .μετα μονο vdsl αν βαλεις(2,5 η 5mbit upload) η annex m που εχουν μερικες εταιρειες και δινει μεχρι 2 mbit upload.επισης μην τρελενεσαι.απο adsl γραμμη εχω φτασει τα 8.5 tb upload απλα αφηνα ενα λαπτοπ μονιμα να seedarei.

Δημοσ.

Το να κάνω τη σύνδεση μου static θα έχει θετικά αποτέλεσματα πιστεύεις ή να μη μπω καν στον κόπο; 

Το qbittorrent αυτόματα κάνει port-forward. Άμα το κάνω χειροκίνητα με static ip και port-forward θα seedάρω καλύτερα;

Δημοσ.

Το να κάνω τη σύνδεση μου static θα έχει θετικά αποτέλεσματα πιστεύεις ή να μη μπω καν στον κόπο;

Το qbittorrent αυτόματα κάνει port-forward. Άμα το κάνω χειροκίνητα με static ip και port-forward θα seedάρω καλύτερα;

δεν αλλαζει κατι με το να κανεις static απο τον παροχο.wan static λεμε οχι lan static για πορτ forward.το βασικο ειναι το port να ειναι ανοιχτο.τωρα αν θα το ανοιξεις με upnp η με dmz η με port forward δεν αλλαζει κατι.απλα για θεματα ασφαλειας προτιμω port forward παρα dmz η upnp.στο pc η βαζεις static η να δινει στο pc σου παντα την ιδια ip με βαση mac address.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...