Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα σας. κάτοχος σ7 edge εδώ και καιρό. μαζί με το κινητό σου δίνει i samsung έναν αντάπτορα από micro usb σε κανονικό usb. το ανταπτορακι αυτό το χρησιμοποιούσα ελάχιστα κυρίως για η συνδέσω κάνα flashaki μου (sandisk cruzer extreme 64gb) κτλ και θέλω να πω ότι λειτουργούσε ομαλά και με έναν σκληρό δίσκο που έβαζα. πηγαίνοντας τώρα στρατό αποφάσισα να πάρω το flashaki μαζί μου αλλά με έκπληξη διαπίστωσα ότι πλέον δεν λειτουργεί στο κινητό. το βάζω στο pc όλα κομπλέ βάζω τον σκληρό στο κινητό με τον αντάπτορα όλα κομπλέ αλλά με το flashaki δεν λέει καν να ανάψει το λαμπάκι του. είναι σαν να μην το έχω κουμπώσει καν. 

σε άλλο σ7 απλό φίλου που δοκίμασα παίζει το flashaki  με τον ίδιο δικό μου αντάπτορα κανονικά. το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο δικό μου κινητό.

έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό σβήστηκαν όλα και πάλι όμως όταν συνδέω το flashaki   με το κινητό είναι πάλι σαν να μην συνδέθηκε τίποτα.

ps1 δεν έχω άλλον αντάπτορα για να δοκιμάσω και με άλλον αλλα αφού λειτουργεί σε άλλο σ7 και με τον σκληρό μου δίσκο πάει να πει δεν έχει θέμα

ps2 σε κάποια φάση στο καλοκαίρι είχα θέματα με την οθόνη μου έβγαζε κάτι μαύρα και δεν μπορούσα να δω τίποτα το πήγα στην samsung και μου άλλαξαν σχεδόν όλο το κινητό εντός εγγύησης και έγινε σαν καινούριο.επίσης λόγο τις μαύρης οθόνης δεν μπορούσανε να κρατήσουνε backup και σβήστηκαν όλα τα αρχεία.  δεν θυμάμαι όμως αν το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από το service i όχι.

καμια λύση/ιδέα κανεις? ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

βρες άλλον αντάπτορα otg (ή αγόρασε 1€ κάνει) και δοκίμασε αν λειτουργεί, αν όχι στείλτε πίσω για επισκευή

Δημοσ.

Βάλε και ενα σχετικα καινουριο ποντίκι και αν δεν λειτουργει και δεν αναβει ουτε φως τοτε αλλαζεις καλώδιο. Αν ανάβει φως αλλά δεν εμφανιζεται κερσορας ξαναριχνεις το λειτουργικό με το πρόγραμμα odin. Υπάρχει τροπος να μην σβηστουν τα αρχεία σου αλλά περιλαμβανει εγκατάσταση custom recovery και είναι μεγάλη ιστορία.

(Υπάρχει και το ενδεχόμενο το κινητό να γνωρίζει άλλα Stick και το φλασακι να θέλει διαμορφωση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...