mindtrapper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μην ασχοληθείς καν με την προσφορά αν δεν μένεις UK. Δεν πρόκειται να την πάρεις ακόμα και αν πάρεις από μαγαζί που έχουν τώρα στην λίστα.
forgotten Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Απλά τα γυρίζω και τελείωσε η υπόθεση. Οπότε είτε παίρνω από άλλον που είναι στη λίστα ή πάω σε άλλη καλύτερη και ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ μητρική. Απλά είναι η κοροϊδία. στην τιμη που εδωσε η αμαζον τον επεξεργαστη δυσκολο βλεπω να βρεις αλλον... 1
non-serviam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Κανονικά εκτός UK αν μένεις σε χώρα που να ισχύει η προσφορά, όπως πχ. Γερμανία, τα δικαιούσαι. Τα γράφει όλα στους όρους. Αλλά έτσι και αλλιώς έχω διεύθυνση παράδοσης UK, οπότε δεν γίνεται να ρίξουν άκυρο.Η μητρική είναι το θέμα. Για micro ATX είναι πολύ μούφα της Asus και ακριβές επίσης. Πχ. δεν έχουν οι γύφτοι καν ψήκτρα στα VRM...
xristosp59 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ερωτηση, εγω απο το αμαζον μαζι με τον 1600 πηρα και mobo και ολο μαζι βγηκε 270, τελωνειο ειπαμε οχι, αλλα η παράδοση πως γίνετε? αν δεν ειμαι σπιτι οταν ερθει παει ελτα και το παιρνω απο εκει? η το αφηνουν εξω απο την πορτα? (aw gwad...)
dimoskoutr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το amazon τελευταία ακόμη και σε ακριβά πακέτα αν βάλεις τον φθηνότερο από τους δύο τρόπους αποστολής δεν δίνει tracking number και αν δεν σε βρουν σπίτι σου αφήνουν σημείωμα τα ΕΛΤΑ... Εγώ βέβαια τόσο ακριβά πράγματα θα τα έπαιρνα με τον ακριβό τρόπο αποστολής...
xristosp59 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το amazon τελευταία ακόμη και σε ακριβά πακέτα αν βάλεις τον φθηνότερο από τους δύο τρόπους αποστολής δεν δίνει tracking number και αν δεν σε βρουν σπίτι σου αφήνουν σημείωμα τα ΕΛΤΑ... Εγώ βέβαια τόσο ακριβά πράγματα θα τα έπαιρνα με τον ακριβό τρόπο αποστολής... νταξ οκ αρα ελτα αν γινει κατι κατα την μεταφορα και δεν δουλεουν δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου τα αλλαξουν?
pirmen56 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ψυχραιμία παίδες, δεν είναι και τόσο προσφορά η τιμή των 170€. Ελλάδα ήδη παίζει κάτω από τα 200€ σε φυσικά καταστήματα. Μαγαζιά στην πόρτα σου. Είναι η τιμή που διαμορφώνεται από την πίεση του ανταγωνισμού για να ισορροπήσει με τις επιδόσεις του και προβλέπω να δούμε περαιτέρω "διολίσθηση". https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html
DownUNDERground Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τί εννοείς δεν είναι και τόσο προσφορά; Μιλάμε για 15%+ περισσότερο. Κι επειδή λες "ήδη" υπονοώντας ότι θα πέσουν κι άλλο... Όταν στην Ελλάδα θα παίζει στα 170€, έξω πάλι οι προσφορές θα είναι 10 και 20% κάτω. Δεν αλλάζει κάτι. Άρα το θέμα πάντα καταλήγει τελικά στο κατά πόσο εξοικειωμένος είσαι με τις online αγορές έτσι ώστε να τις κάνεις χωρίς να αγχώνεσαι που έρχονται "από μακριά". Μόνο έτσι εξηγώ το "Μαγαζιά στην πόρτα σου" ως επιχείρημα για να προτιμήσω να πληρώσω περισσότερα για το ίδιο προϊόν.
gusdevelopers Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 off topic:ποια μητρικη προτεινετε για αυτον τον επεξεργαστη?
xristosp59 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 off topic:ποια μητρικη προτεινετε για αυτον τον επεξεργαστη? εξαρταται το budget σου αλλα δεν εχει και τοσο σημασια οσο εισαι σε atx και b350 η x370, η asus prime b350-plus ξερω ειναι πολυ καλη b350, εχω πηρα την asrock ab350 pro4 επειδη ηταν ασπρομαυρη 1
soik85 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ψυχραιμία παίδες, δεν είναι και τόσο προσφορά η τιμή των 170€. Ελλάδα ήδη παίζει κάτω από τα 200€ σε φυσικά καταστήματα. Μαγαζιά στην πόρτα σου. Είναι η τιμή που διαμορφώνεται από την πίεση του ανταγωνισμού για να ισορροπήσει με τις επιδόσεις του και προβλέπω να δούμε περαιτέρω "διολίσθηση". https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html 202-165= 38€ -23% , ναι ειναι προσφορα και μαλιστα σε επεξεργαστη τετοιας ποιοτητας. Η εξελιξη της τεχνολογιας ειναι ραγδαια οποτε στην δεδομενη χρονικη στιγμη αποτελει εξαιρετικη ευκαιρια. Επισης εκτος αθηνων φυσικο καταστημα με κατω απο 200€ δεν υπαρχει. 1
DaLioSHellas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά συγγνώμη κιόλας που ρωτάω, αλλά εμένα μου το εμφανίζει 196 λίρες... Plus δε μου επιτρέπει να το αποστείλω στην Ελλάδα. " There was a problem with some of the items in your order (see below for more information): Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. You can also see if this item is available for delivery to your address from another seller. AMD Ryzen 5 1600 Desktop CPU - AM4/Hex Core/GHz/16MB/65W AMD Ryzen 5 1600 Desktop CPU - AM4/Hex Core/GHz/16MB/65W £196.80 Quantity: 1 Sold by: next " Καλό θα ήταν σε κάθε προσφορά να βαζεται και τον τρόπο τέλεσης της. Σας ευχαριστώ.
xristosp59 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά συγγνώμη κιόλας που ρωτάω, αλλά εμένα μου το εμφανίζει 196 λίρες... Plus δε μου επιτρέπει να το αποστείλω στην Ελλάδα. " There was a problem with some of the items in your order (see below for more information): Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. You can also see if this item is available for delivery to your address from another seller. AMD Ryzen 5 1600 Desktop CPU - AM4/Hex Core/GHz/16MB/65W AMD Ryzen 5 1600 Desktop CPU - AM4/Hex Core/GHz/16MB/65W £196.80 Quantity: 1 Sold by: next " Καλό θα ήταν σε κάθε προσφορά να βαζεται και τον τρόπο τέλεσης της. Σας ευχαριστώ. η προσφορα εληξε την επομενη μερα, εγινε διαθέσιμη μονο για prime members και την μεθεπομενη εφυγε εντελώς
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα topic δε θα έπρεπε να κλείνουν μετά το πέρας των προσφορών προκειμένου να καθαρίζει ο τομέας και να αποφεύγονται τέτοιες περιπτώσεις όπως η δικιά μου; Συνηθως μπαινει ενα (τελος) στον τιτλο. επισης δε νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να δεις οτι τελειωσε η προσφορα
non-serviam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Sold by: nextΔεν το αγοράζεις από το Αμαζον ως πωλητή αλλά από τρίτο. Εξ ου και άλλη τιμή (αν ισχύει ακόμα η τιμή του θρεντ, δεν έχω δει)Επίσης αν ψάξεις στο φόρουμ (για να μην πω απλά googlaρε το) έχει οδηγό αγοράς από Αμαζον. Μην περιμένεις μασημένη τροφή. //edit: Όντως έληξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις