SilverVAR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να μας κάτσει?!?! https://www.reddit.com/r/Amd/comments/7bmhtp/update_my_ryzen_1600_ordered_from_amazon_uk_at/?sort=new 2
crashnburn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 αν της κορης μου της κατσει απο pentium g4600 που ηθελα στην αρχη, 8c 16t θα το βαλω το σκασμενο να παιξει λαχειο που δεν εχω παρει ποτε στην ζωη μου Μπορεί να μας κάτσει?!?! https://www.reddit.com/r/Amd/comments/7bmhtp/update_my_ryzen_1600_ordered_from_amazon_uk_at/?sort=new αρα ισως εχει στοκ απο την παπαρηγα την καλη το amazon ε ρε γλεντια 1
xristosp59 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Boi oh Boi Αν βγει 1700 ΚΑΙ με 165€ rip Intel 1
forgotten Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ονειρα κανουμε πολλοι, αλλα δεν προκειται να γινει με τοσο λιγο profit up r7 1700 κατω απο 250 να βρεθει ακομα και αν ιδρωσει κοκιννο αυτι και η microsoft χαρισμα cpu να δινει. 2
xristosp59 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Η όλη έκπτωση θα μπορούσε να έχει γίνει επειδή ξέρανε ότι αυτή η φουρνιά ήταν "προβληματική" οπότε δεν ξες, και δεν είπα να έχει 1700 μέσα, 1600 θα είναι απλά παίζει να μην του έκλεισαν 2 cores
Ntinaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ονειρα κανουμε πολλοι, αλλα δεν προκειται να γινει με τοσο λιγο profit up r7 1700 κατω απο 250 να βρεθει ακομα και αν ιδρωσει κοκιννο αυτι και η microsoft χαρισμα cpu να δινει. 5
crashnburn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 τιμη παραγγελιας 166 τιμη χρεωσης στο λογαριασμο τραπεζης 169,06 (172€ εβγαινε αν εκανε την μετατροπη το amazon) alpha bank οποτε φυσιkα κ συμφερει να πληρωνεις σε λιρες στο amazon.co.uk κ δεν ισχυουν αυτα που λεγονταν οτι ειτε σου κανει την μετατροπη απο λιρες σε ευρω το amazon ειτε η τραπεζα ειναι το ιδιο κ το αυτο 3
non-serviam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Έχει κρατήσει κανείς κανα screenshot με το Amazon μέσα στους προμηθευτές που μπορούσες να αγοράσεις για να πάρεις και τα παιχνίδια δώρο; Γιατί με ένα μαγικό τρόπο έχει εξαφανιστεί πλέον και το Amazon κάνει την πάπια τώρα.
soik85 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Έχει κρατήσει κανείς κανα screenshot με το Amazon μέσα στους προμηθευτές που μπορούσες να αγοράσεις για να πάρεις και τα παιχνίδια δώρο; Γιατί με ένα μαγικό τρόπο έχει εξαφανιστεί πλέον και το Amazon κάνει την πάπια τώρα. Προφανως εξαιτίας αυτού του όρου Participants need to be residents of a country in the Promotion area.
non-serviam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Προφανως εξαιτίας αυτού του όρου Participants need to be residents of a country in the Promotion area. Καμία σχέση. Εντελώς διαφορετικό το ένα πράγμα από το άλλο. Το ένα είναι ότι υπήρχε το Αμαζον στην λίστα με τους προμηθευτές, ενώ τώρα όχι, και αυτό που λες εσύ είναι το αν το δικαιούσαι με βάση το που μένεις.
forgotten Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καμία σχέση. Εντελώς διαφορετικό το ένα πράγμα από το άλλο. Το ένα είναι ότι υπήρχε το Αμαζον στην λίστα με τους προμηθευτές, ενώ τώρα όχι, και αυτό που λες εσύ είναι το αν το δικαιούσαι με βάση το που μένεις. καλη τυχη δεν θα βγαλεις ακρη και ιδιαιτερα με την asus που ενω επρεπε να μου δωσουν promo εκαναν καθαρα την παπια ...
non-serviam Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 καλη τυχη δεν θα βγαλεις ακρη και ιδιαιτερα με την asus που ενω επρεπε να μου δωσουν promo εκαναν καθαρα την παπια ... Απλά τα γυρίζω και τελείωσε η υπόθεση. Οπότε είτε παίρνω από άλλον που είναι στη λίστα ή πάω σε άλλη καλύτερη και ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ μητρική. Απλά είναι η κοροϊδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις