koystado Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 AMD Ryzen 5 1400 στις 110 λίρες για όποιον ενδιαφέρεται https://www.amazon.co.uk/dp/B06XKWT8J4/?tag=ho01f-21 1
marsele Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή τιμή αν και ήθελα να προλαβώ τον ryzen 5 1600 νομίζω ότι είναι αρκετά καλή προσφορά κι αυτή.Μια ερώτηση:τι είναι προτιμότερο να επιλέξουμε στο checkout του amazon την ισοτιμία που βγάζει μόνο του ή συμφέρει καλύτερα να επιλέξω την ισοτιμία να την κάνει η τράπεζα μου;;;;(Διαφέρει απο τράπεζα σε τράπεζα η ισοτιμία γιατι θα χρησιμοποιηθεί κάρτα από τράπεζα eurobank;)
jgeorgiou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 περίπου ίδιο βγαίνει , στην ουσία διαλέγεις ποιος θα καρπωθεί το κέρδος της μετατροπής. ποιος θέλεις να βγάλει αυτό το κέρδος?
DownUNDERground Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ΠΑΝΤΑ η τράπεζα φθηνότερα. Μόνο για πολύ μικρά ποσά δε συμφέρει η eurobank που έχει 2,5€ καπέλο μετατροπής. jgeorgiou φιλικά, παραπληροφορείς. 1
marsele Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ΠΑΝΤΑ η τράπεζα φθηνότερα. Μόνο για πολύ μικρά ποσά δε συμφέρει η eurobank που έχει 2,5€ καπέλο μετατροπής. jgeorgiou φιλικά, παραπληροφορείς. Άρα καλύτερα να διαλέξω την ισοτιμία να την κάνει η τράπεζα;;
jgeorgiou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σε ALPHABANK (DYNAMIC-AMEX) εμένα η τράπεζα μου χρέωσε σε παραγγελία των 1500ευρώ από το amazon.co.uk μερικά σεντς παραπάνω. θα ψάξω το pdf , μου χρέωσε 2% την μετατροπή η alphabank. Μπορείς να κάνεις το εξής , δοκιμάζεις την μετατροπή σε ευρώ της παραγγελίας του αμαζον και βλεπεις το τελικό ποσο πριν το final confirmation. Ρωτάς και την τραπεζα σου ποιο είναι το έξοδο και συγκρίνεις , έχω δει διαφορά ακόμη και στην ίδια τράπεζα από κάρτα σε κάρτα.
Ntinaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 περίπου ίδιο βγαίνει , στην ουσία διαλέγεις ποιος θα καρπωθεί το κέρδος της μετατροπής. ποιος θέλεις να βγάλει αυτό το κέρδος? ιδανικα κανεις. γι αυτο πληρωνεις με revolut
xristosp59 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 ιδανικα κανεις. γι αυτο πληρωνεις με revolut τι ειναι παλι αυτο το revolut?
terry308 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 τι ειναι παλι αυτο το revolut? http://lmgtfy.com/?q=revolutΑν δεν βοηθήσει, 3ο αποτέλεσμα : Revolut: Οδηγός επιβίωσης http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/ Μια καλη λύση για αγορές, αλλά με μειονέκτημα την αναμονή για το έμβασμα ειδικά αν πέφτει Σαββατοκύριακο ή αργία/ες
non-serviam Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μάλλον δεν ισχύει η προσφορά με τα παιχνίδια για εκτός χώρας παραγγελία. Δηλαδή, από Amazon.co.uk για Γερμανία ΔΕΝ ήρθε ο κωδικός που στέλνουν συνήθως σε email σε τέτοιες περιπτώσεις.
Vasilius Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εαν δειτε καλη προσφορα αντιστοιχη στα black fridays πειτε διοτι θα φτιαξω BUILT Φιλου.
xristosp59 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά οι τιμές των ram πάλι ανέβηκαν εχθές... Τι θα γίνει? Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανένα κατάστημα προσφορά σε ram Black Friday? Να περιμένω η να πάρω τώρα?
crashnburn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά οι τιμές των ram πάλι ανέβηκαν εχθές... Τι θα γίνει? Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανένα κατάστημα προσφορά σε ram Black Friday? Να περιμένω η να πάρω τώρα? εγω δεν θυμαμαι στην περσινη black friday να παιξανε ειδη αναβαθμισης αλλα παιζει να μην θυμαμαι καλα ,ας πουν κ οι αλλοι
BeepBeepImaJeep Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα θα υπάρχει κάποια έκπτωση την Cyber Monday 27 Νοεμβρίου άμα δεν γινει τίποτα την Black Friday αλλά λογικά θα είναι από κατάστημα εξωτερικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις