Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen 5 1600 170-175e [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή αν και ήθελα να προλαβώ τον ryzen 5 1600 νομίζω ότι είναι αρκετά καλή προσφορά κι αυτή.Μια ερώτηση:τι είναι προτιμότερο να επιλέξουμε στο checkout του amazon την ισοτιμία που βγάζει μόνο του ή συμφέρει καλύτερα να επιλέξω την ισοτιμία να την κάνει η τράπεζα μου;;;;(Διαφέρει απο τράπεζα σε τράπεζα η ισοτιμία γιατι θα χρησιμοποιηθεί κάρτα από τράπεζα eurobank;)

Δημοσ.

περίπου ίδιο βγαίνει , στην ουσία διαλέγεις ποιος θα καρπωθεί το κέρδος της μετατροπής.  

ποιος θέλεις να βγάλει αυτό το κέρδος?

Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ η τράπεζα φθηνότερα. Μόνο για πολύ μικρά ποσά δε συμφέρει η eurobank που έχει 2,5€ καπέλο μετατροπής.

jgeorgiou φιλικά, παραπληροφορείς.

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ η τράπεζα φθηνότερα. Μόνο για πολύ μικρά ποσά δε συμφέρει η eurobank που έχει 2,5€ καπέλο μετατροπής.

jgeorgiou φιλικά, παραπληροφορείς.

Άρα καλύτερα να διαλέξω την ισοτιμία να την κάνει η τράπεζα;;

Δημοσ.

Σε ALPHABANK (DYNAMIC-AMEX) εμένα η τράπεζα μου χρέωσε σε παραγγελία των 1500ευρώ από το amazon.co.uk μερικά σεντς παραπάνω. θα ψάξω το pdf , μου χρέωσε 2% την μετατροπή η alphabank.

Μπορείς να κάνεις το εξής , δοκιμάζεις την μετατροπή σε ευρώ της παραγγελίας του αμαζον και βλεπεις το τελικό ποσο πριν το final confirmation. Ρωτάς και την τραπεζα σου ποιο είναι το έξοδο και συγκρίνεις , έχω δει διαφορά ακόμη και στην ίδια τράπεζα από κάρτα σε κάρτα.

Δημοσ.

περίπου ίδιο βγαίνει , στην ουσία διαλέγεις ποιος θα καρπωθεί το κέρδος της μετατροπής.  

ποιος θέλεις να βγάλει αυτό το κέρδος?

ιδανικα κανεις.

γι αυτο πληρωνεις με revolut

Δημοσ.

τι ειναι παλι αυτο το revolut? -_-

http://lmgtfy.com/?q=revolut

Αν δεν βοηθήσει, 3ο αποτέλεσμα :

Revolut: Οδηγός επιβίωσης http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/

Μια καλη λύση για αγορές, αλλά με μειονέκτημα την αναμονή για το έμβασμα

ειδικά αν πέφτει Σαββατοκύριακο ή αργία/ες ;)

Δημοσ.

Μάλλον δεν ισχύει η προσφορά με τα παιχνίδια για εκτός χώρας παραγγελία. Δηλαδή, από Amazon.co.uk για Γερμανία ΔΕΝ ήρθε ο κωδικός που στέλνουν συνήθως σε email σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Παιδιά οι τιμές των ram πάλι ανέβηκαν εχθές... Τι θα γίνει? Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανένα κατάστημα προσφορά σε ram Black Friday? Να περιμένω η να πάρω τώρα?

Δημοσ.

Παιδιά οι τιμές των ram πάλι ανέβηκαν εχθές... Τι θα γίνει? Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανένα κατάστημα προσφορά σε ram Black Friday? Να περιμένω η να πάρω τώρα?

εγω δεν θυμαμαι στην περσινη black friday να παιξανε ειδη αναβαθμισης αλλα παιζει να μην θυμαμαι καλα ,ας πουν κ οι αλλοι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...