alex999 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 μιλούσα για desktop , για φορητά νομίζω ότι θα πετύχει τους στόχους της η amd γιατί οι οθόνες στα budget notebooks είναι συνηθως 768p ΥΓ Οταν αγοράζουμε από amazon.co.UK συνήθως μας παραδίδει η ιταλική amazon sarl στην Ελλαδα , μην σας προβληματίζει Συγγνώμη για το οφτοπικ, αλλά η amd δεν έχει μέχρι στιγμής βγάλει στην αγορά Ryzen APU για desktop oπότε μάλλον καπου μπερδεύεσαι. Τρελο vfm σε αυτη την τιμή ο 1600 παντως
tiniakos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι σαν παντελώς άσχετος. Θέλω να φτιάξω ένα desktop για επεξεργασία εικόνας και video 4k χωρίς να δώσω μια περιουσία. Ο επεξεργαστής της προσφορά με καλύπτει;
tiniakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ο αντίστοιχος δηλαδή σε επιδόσεις Intel ποιος είναι και πόσο έχει; Θόρυβο κάνει ο ανεμιστήρας του;. Το πρώτο desktop το 2001 είχε AMD επεξεργαστή ένα athlon αν θυμάμαι καλά και ζεσταίνονταν λίγο παραπάνω οπότε δούλευε και η ψύξη στο φουλ. Και για μητρική καθοδηγήστε με. Αν είδα υπάρχει σε προσφορά μια Asus;
dimoskoutr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 USB 3.0 κάρτα γραφικών! Κάτω από 10€. Με έχει καταβολέψει! Ώπα αυτό τι είναι; Δώσε link... Για να δω αν βολεύει σε όλα, δηλαδή μαζί με το κουτάκι μου λίγο χώρο, αν φτάνουν τα 90 watt psu που έχει το κουτάκι και για επεξεργαστή και για κάρτα, κλπ... Δώσε όμως link...
Ntinaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το αντιστοιχος ειναι σχετικο, ειναι καλυτερος απο σχεδον ολους τους mainstream intel σε multithreaded performance απο θερμοτητα ειναι αψογος, και το ανεμιστηρακι του ειναι κι αυτο αψογο και ησυχο.
JoannisV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ο αντίστοιχος δηλαδή σε επιδόσεις Intel ποιος είναι και πόσο έχει; Θόρυβο κάνει ο ανεμιστήρας του;. Το πρώτο desktop το 2001 είχε AMD επεξεργαστή ένα athlon αν θυμάμαι καλά και ζεσταίνονταν λίγο παραπάνω οπότε δούλευε και η ψύξη στο φουλ. Και για μητρική καθοδηγήστε με. Αν είδα υπάρχει σε προσφορά μια Asus; Η γενιά Ryzen δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με θερμοκρασίες και κατανάλωση, ίσα ίσα είναι τρομακτικά αποδοτικοί επεξεργαστές. Το stock cooler είναι μίλια ανώτερο από το σαραβαλάκι που δίνει η Intel, ωστόσο αν πρόκειται να κάνεις overclock (που θα σου πρότεινα καθώς οι Ryzen είναι overclock friendly και βλέπεις καλή διαφορά) καλό θα ήταν να πας σε aftermarket cooler (πχ. CM 212 evo) -ή απλά κάνεις μικρό overclock και μένεις όπως είσαι. Από εκεί κ πέρα, ο επεξεργαστής είναι τέρας για τα λεφτά του. Αντίστοιχοι της intel είναι ο i5 8400, i5 8600, έχω όμως την εντύπωση πως επειδή ο 1600 έχει SMT (2 threads ανά πυρήνα) ο Ryzen είναι αρκετά καλύτερος για την δουλειά που τον θες (επίσης τα mobo για τους intel αυτή την στιγμή κανουν 120ε+). Καλύτερα να κοιτάξεις τα κατάλληλα φόρουμ για παραπάνω πληροφορίες. Αν πρόκειται να κάνεις πολύ βαριά δουλεία, πιστεύω ότι στα 260-280ε ο Ryzen 7 1700 είναι καλύτερος, ωστόσο αυτή την στιγμή ο 1600 στα 165-170ε στο amazon δεν παύει να είναι φοβερή ευκαιρία (σχεδόν -20% της τιμής στην Ελλάδα). Tip, οι Ryzen αγαπάνε γρήγορες Ram οπότε αν καταλήξεις σε αυτούς κοίτα να βρεις με 2800Mhz κ άνω. 1
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κάπου διάβασα στο Reddit έναν Ισπανό που ήθελε να πάρει το deal Ryzen+Asus mobo και στους όρους που διάβασε λένε ότι τσεκάρουν και την διεύθυνση που έχουν γίνει shipped τα πράγματα και πρέπει και αυτή να είναι μέσα στις χώρες που καλύπτει το promo (UK μόνο; ). Άρα υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται για Ελλάδα ακόμα και αν αγοραστούν και τα δύο από Amazon.co.uk. Απλά το λέω να το προσέξετε όσοι ενδιαφέρεστε.
forgotten Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 αν ειναι προσφορα της asus ,ειχα παθει το εξης αγορασα gaming laptop που θεωρητικα εδιναν μαζι δωρο ακουστικα και βαλιτσα ,οταν πηγα να κανω claim μου εριξαν ενα ωραιοτατο ακυρο διοτι δεν κατοικουσα στην χωρα προσφορας και σταθηκε αδυνατο να συνενοηθω καλη τυχη ,ισως στα παιχνιδια να μην κανουν ετσι
marsele Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του ryzen 5 1600 και είδα την προσφορά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;Θα χρειαστεί να κάνω εγγραφή σαν prime member για να μπορέσω να αγοράσω στην τιμή προσφοράς;;; Υπάρχει κάποια δέσμευση για τα prime members ή κάνουμε εγγραφή και για το δοκιμαστικό στάδιο των 30 ημερών δεν πληρώνουμε κάτι;; Υ.Γ.:έχω ήδη ενεργό λογαριασμό στο amazon
Sirodeath Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του ryzen 5 1600 και είδα την προσφορά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;Θα χρειαστεί να κάνω εγγραφή σαν prime member για να μπορέσω να αγοράσω στην τιμή προσφοράς;;; Υπάρχει κάποια δέσμευση για τα prime members ή κάνουμε εγγραφή και για το δοκιμαστικό στάδιο των 30 ημερών δεν πληρώνουμε κάτι;; Υ.Γ.:έχω ήδη ενεργό λογαριασμό στο amazon Δεν νομιζω να υπαρχει δεσμευση. Εγω σημερα ενεργοποιησα τις 30 μερες δωρεαν και εκανα παραγγελια κανονικα αλλα να σταλθει γερμανια σε κατι φιλους και μου βγηκε στα 157. Βεβαια μπορεις να απενεργοποιησεις το prime οποτε θες αλλα επισης εχει και επιλογη απο τον λογαριασμο σου να σε ειδοποιησει 2 μερες πριν γινει η ανανεωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις