Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen 5 1600 170-175e [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ που χρεώνω πιστωτική την μετατροπή είτε την πληρώνω στο αγγλικό αμαζον , είτε στην πιστωτική αν διαλέξω λίρες. (το έχω δοκιμάσει σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΑΛΦΑ)

σε κάθε περίπτωση δεν το γλυτώνω. Αν κάποιος έχει άλλο τρόπο πληρωμής που δεν τον χρεώνει , τι να πω

Την μετατροπή κανείς δεν τη γλυτώνει προφανώς. Για τη διαφορά στην ισοτιμία με την οποία πληρώνεις μιλάνε. Όταν αφήνεις να την κάνει το σάιτ και όχι η τράπεζα ΠΑΝΤΑ πληρώνεις περισσότερα.

Δημοσ.

πάντως κατα την άποψη μου κακώς η AMD διαφημίζει APUS με "δυνατά" γραφικά

έπρεπε να δώσει όπως η ΙΝΤΕΛ , επαρκή γραφικά ενσωματωμένα που κάνουν για όλες τις χρήσεις (πλην 1080 gaming).

YG

Στην ΑΛΦΑΒΑΝΚ πιστωτική που το έχω πρόχειρο η διαφορά ήταν 0.2-0.3% σε σχέση με ΑΜΑΖΟΝ , εξαρτάται που θέλουμε να δώσουμε τα λεφτά μας , αυτό είναι "καθαρό" κέρδος γι'αυτούς και εμείς επιλέγουμε απλά ποιος θα το καρπωθεί. Δεν είναι κακή ιδέα να βγάζουν έξτρα λεφτά οι τράπεζες μας αντί του ξένου άμαζον. Ετσι και αλλιώς έχουμε ξοδέψει πολλά λεφτά (εμείς οι φορολογούμενοι) για να ορθοποδήσουν.

Δημοσ.

Γιατί κακώς, εξηγήσου φιλτατε... Εννοείς ότι δεν θα φτάσει τις προσδοκίες; Στα laptops πάντως ο r7 2700u σε γραφικά φτάνει την 1030 της nvidia... Δεν είναι άσχημα ε... Ίσα ίσα... Στο desktop που θα έχει και κάπου εκεί στα 65watt tdp πιθανόν να πιάσει σχετικά αξιοπρεπείς επιδόσεις σε 1080p... Μπορεί και όχι βέβαια... Αυτό που φαίνεται όμως από το mobile chip είναι ότι οι apus θα βγουν με σαφέστατα πιο ώριμη αρχιτεκτονική από τους ryzen... Και ίσως σε πιο ψηλά ρολόγια... Οπότε είμαστε αισιόδοξοι για τους ryzen της Άνοιξης...

Δημοσ.

Για το cobo πρέπει να ναι ίδιος seller μέσα στο amazon? Γιατί στην παραγγελία μου βγάζει τον επεξεργαστή Amazon EU S.a.r.L. και την mobo Bora-Computer GbR. Θα ισχύει η προσφορα με τα παιχνίδια?

Δημοσ.

μιλούσα για desktop , 

για φορητά νομίζω ότι θα πετύχει τους στόχους της η amd γιατί οι οθόνες στα budget notebooks είναι συνηθως 768p

ΥΓ

Οταν αγοράζουμε από amazon.co.UK συνήθως μας παραδίδει η ιταλική amazon sarl στην Ελλαδα , μην σας προβληματίζει

Δημοσ.

Οταν αγοράζουμε από amazon.co.UK συνήθως μας παραδίδει η ιταλική amazon sarl στην Ελλαδα , μην σας προβληματίζει

Κάτσε να σκασουν τα 12CU της VEGA στα DESKTOP και θα δούμε τι αξίζει και τι όχι.

Αλλά εγώ δεν περιμένω αυτό, περιμένω πακέτο RYZEN + HBM + VEGA/NAVI να κάνει πάρτι σε όλο το midrange . Λογικά με το που σκάσει η HBM 3.0 θα το έχουμε.

Τώρα για όσους θέλουν απλά εικόνα στην οθόνη, το να δεσμεύεις το 30-50% των τρανζίστορ ενός chip για αυτο, το θεωρώ σπατάλη. Καλύτερα να δώσουν στην ίδια τιμή παραπάνω cores και κάρτα θα βρω ακόμα και στα μεταχείρο για να βγάζει εικόνα...

Η GPU μέσα στην APU αξίζει όταν μιλάμε για ΣΥΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ που δουλεύει με HSA/HUMA για κόψιμο διπλαεγγραφών και για Compute. Ενα chip combo για όλα που δεν στερείται πουθενά και δεν θέλει εξωτερική βοήθεια.

Δημοσ.

Ρε ζηλεύω τρέλα που τσιμπάτε το θηριάκι στα 170 περίπου... Για το τι παίρνεις είναι τρελή προσφορά... Αν δεν έψαχνα cpu με integrated gpu και είχα χώρο για κάρτα στο htpc κουτάκι θα τον ξαναεπαιρνα ακόμη και για το htpc και ας είναι overkill... Θα κρατούσε πολλά χρόνια! Τυχεράκηδες :-)

USB 3.0 κάρτα γραφικών! Κάτω από 10€. Με έχει καταβολέψει!

Δημοσ.

Παντως οσοι ειστε για αναβαθμιση περιμεντε αν ειναι cyber monday. Θα παιχτουν καλες τιμες λογικα

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οσοι ειστε για αναβαθμιση περιμεντε αν ειναι cyber monday. Θα παιχτουν καλες τιμες λογικα

cybermonday? O.o ποτε ειναι αυτο και για ποια καταστηματα?

Δημοσ.

cyber monday μετα απο black friday 27 νοεμβρίου. Είναι για όλα τα online καταστήματα. Γενικά προβλέπεται πανικός αυτές τις μέρες! Και γω περιμένω έλεγα να τον χτυπήσω τώρα αλλά ας δώσω μια ευκαιρία στα δικά μας πρώτα!

Δημοσ.

cybermonday? O.o ποτε ειναι αυτο και για ποια καταστηματα?

Οπως σου ειπαν, στις 27 και ουσιαστικα για τα περισσοτερα site ξεκιναει απο την Παρασκευη και εχουν προσφορες. Δεν ειναι μονο ενα 24ωρο δηλαδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...