Zeitgeist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Με περιορισμένο χώρο στο σαλόνι, ξεκίνησα την αναζήτηση για μία Soundbar. Αρχικά κοιτούσα εως 350€, διαβάζοντας όμως κατέληξα (μάλλον- δεν ξέρω ακόμη) σ΄αυτήν την Samsung HW-K850 με Dolby Atmos στα 700 ευρώ. Αξίζει όμως σ΄αυτά τα λεφτά? Γιατί δεν κατάφερα ακόμη να βρω σε κάποιο κατάστημα στημένη μπαρα με ατμος ώστε να το ακούσω. Σε συνδυασμό με τους ασυρματούς Samsung WAM1500 τους οποίους βρήκα στα 100€ πιστεύω ωστόσο, ότι θα αποδίδει πολύ καλά στο χώρο μου. Αυτός είναι ο χώρος, τι λέτε?
heavyrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Τα θεωρω υπερβολικα πολλα λεφτα για soundbar. Καλυτερα να χτισεις ενα σοβαρο συστημα σιγα σιγα με αυτα τα λεφτα. Αν δεν εχεις τροπο να περασεις καλωδια ομως ειναι προβλημα...
Zeitgeist Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σύστημα είχα, πολύ καλό αλλά το πούλησα επειδή μετακόμισα και τώρα δεν υφίσταται δυνατότητα να βάλω λόγω περιορισμένου χώρου. Έτυχε να ακούσεις Soundbar με atmos?
heavyrain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν εχω ακουσει γενικα atmos,μονο "απλες" (εχω ομως στα σχεδια τον επομενο χρονο να γινω ατμιστης ), οι οποιες με εξεπληξαν πολυ θετικα για τον ηχο που βγαζουν στο χωρο αλλα και την κομψοτητα. Δεν θα εδινα πανω απο 300ευρω για μπαρα ομως. Αν ειναι με ενοικιο το σπιτι, δεν υπαρχει λογος (γνωμη μου) να δωσεις τοσα πολλα καθως δεν θα μενεις για παντα εκει (φανταζομαι). Στην τελικη ειναι τι θες εσυ να παρεις, ειναι υποκειμενικο, εγω θα εβαζα μια καλη ηχομπαρα και τελος. 1
xrhstosiak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 παρε την φτηνη μπαρα να κανεις την δουλεια σου αν ειναι να ανεβεις τοσο πηγαινε να ακουσεις τα Focal Bird Pack 2.1 σαφως καλυτερος ηχος απο τις ηχομπαρες
Zeitgeist Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 https://postimg.org/image/91twpvcg4r/
heros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 το atmos για να αποδοσει χρειάζεται είτε ηχεία στο ταβάνι είτε upwards firing ηχεία που συνήθως μπαινουν πάνω από τα ήδη υπάρχοντα και ''βλέπουν'' προς το ταβάνι...για να δίνουν την αίσθηση ήχου που έρχεται από ψηλά... Προφανώς το δεύτερο θα έχει χρησιμοποηθεί στην soundbar που λές και για αυτό και ή υψηλή τιμή... Η γνώμη είναι ότι αντι να δώσεις 700 σε μία υπερτιμημένη soundbar να στήσεις ένα συστηματάκι με μικρά ίσως και ασύρματα ηχεία ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΩΣΤΆ και όχι υποχρεωτικά όπως στην soundbar... To atmos είναι φοβερό, τό έστησα πέρσι με εναν pioneer σε διαταξη 7.4.1 με 4 atmos ηχεία στο ταβανι...
Zeitgeist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Την αγόρασα ήδη, μαζι με 2 δορυφόρους ασύρματους και είναι φοβερή. Εν αναμονή τώρα του Nvidia Shield TV που θα λειτουργήσει ως Media Center Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από Zeitgeist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα