Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσφατα πηγαν καπιοι φιλοι ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ και δν ειχαν τελευταια μοντελα κινητα και αντιμετωπησαν θεμα ενω βαλανε αμερικανικα νουμερα για να εχουν ιντερνετ.....δεν ειχαν GPS και τους ειπαν εκει οτι πρεπει να εχεις τελευταιο μοντελο iphone για να εχεις,,,ισχυει αυτο ξερει κανεις?Αν εχεις samsung παλι τελευταιο μοντελο χρειαζεσαι?Ευχαριστω οποιος ξερει ας πει!

Δημοσ.

Όχι είναι βλακεια δεν ισχύει. Εννοείται ότι έχεις. Το πρόβλημα μπορεί να είναι από τα ψηλά κτήρια που δυσκολεύουν την απόκτηση σήματος από αρκετούς δορυφόρους. Να τσεκάρεις αν έχεις 4g lte την συχνότητα της t mobile γιατί αλλιώς θα έχεις μόνο 2g.

Δημοσ.

Εγώ με honor 8 και t-mobile είχαμε μόνο 2g στην νέα Υόρκη. Μαϊάμι είχε και 3g.

Ο τσιν τσον le eco της γυναίκας είχε lte παντού.

Δημοσ.

Παιδια με μπερδεψατε(δεν φταιτε σεις σορρυ απλα δεν ειμαι γνωστης) ποια κινητα πιανουν παντου 4G ΜΕ GPS ΝΕΑ Υορκη και δεν εχεις θεμα ευχαριστω!Πως βλεπω ποια εχουν LTE?Ισχυει αν εχεις samsung galaxy s8 και iphone 7 και πανω εισαι οκ?χιλια ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια με μπερδεψατε(δεν φταιτε σεις σορρυ απλα δεν ειμαι γνωστης) ποια κινητα πιανουν παντου 4G ΜΕ GPS ΝΕΑ Υορκη και δεν εχεις θεμα ευχαριστω!Πως βλεπω ποια εχουν LTE?Ισχυει αν εχεις samsung galaxy s8 και iphone 7 και πανω εισαι οκ?χιλια ευχαριστω

Το θεμα ειναι στο σημειο εκει να υπαρχει αυτη η καλυψη το 4G και οχι να την προσφερει το κινητο στο new york λογο πολων ψηλων κτηριων ουρανοξιστες και δεν ξερω τι το σημα και το gps και ολα συσκολευονται λιγακι 

Δημοσ.

Υπαρχει καλυψη γτ παιρνεις αμερικανικη καρτα και εταιρεια που παρεχει 4G...Απλα απο οσο ξερω ειναι θεμα συσκευων δλδ να ειναι τελευταια μοντελα ποιο πανω λενε να εχει LTE αλλα δεν ξερω πως το βλεπω?Και πως μπορω να ξερω ποιες συσκευες δεν θα εχουν θεμα και θα πιανουν GPS+4G?ευχαριστω

Δημοσ.

Πολυ βοηθητικο site φιλε αν εισαι καλα karaLRS

Απλα κατι περιεργο το iphone 7 plus ποιανει 4G ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΩ ΤΟ iphone x δειχνει οχι πως γινεται αυτο αφου ειναι νεο μοντελο?Και το επομενο που ποιανει εινει το LEeco Le Max2(φαινεται να εχει τελεια χαρακτ/κα αλλα αγνωστη σχετικα μαρκα) και επισης το ιδιο συμβαινει και με το samsung galaxy note8...μηπως επειδη ειναι καινουρια μοντελα δεν εχει ανανεωθει??

Δημοσ.

Ειναι απλο φιλε μου,βρίσκεις τον παροχο που σε εξυπηρετεί και κοιτάς σε τι μπάντες εκπεμπει .Αν το κινητο σου τις υποστηριζει τοτε μπινγκο...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...