tolstoy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί να το κάνουν χειρότερο κι απ' τις ταινίες. Όλα είναι πιθανά.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Και το Survival Secret,το Survivor ηθελε να χτυπησει αλλα... ...έπαιξαν σε διαφορετικές σεζόν;
agerakel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 ελπιζω... να ναι κατι της προκοπης και οχι ενας βανδαλισμος του εργου με χαρακτηρες αναλογους αν οχι τους ιδιους.αν τυχον ισχυει ειναι οτι καλυτερο διαβασα τελευταια εδω μεσα
Eru Iluvatar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 These words destroy the harmony I made for all living things. Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
baiosss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. 1
chriskourou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μακάρι να γίνει, αλλά αν γίνει να γίνει με το σωστό σκηνοθέτη και την καθοδήγηση του C. Tolkien. Ο σωστός σκηνοθέτης είναι ο Peter Jackson ή o Guillermo del Toro αν και θα μου άρεσε μια συνεργασία των 2 με τον Christopher Nolan κυρίως για το sheppard tone.Το ξέρω ότι θα φανώ αιρετικός, αλλά το Χόμπιτ δεδομένου του περιεχομένου του βιβλίου, με εξαίρεση κάποια σημαντικά λάθη, όπως το ειδύλιο μεταξύ της Τόριελ και του Κιλι, οι παρουσίες προσώπων που δεν ήταν εν ζωή κτλ ήταν πολύ καλύτερο από ότι θα ήταν η πιστή αναπαράσταση του βιβλίου. Όχι καλύτερο. ΠΟΛΥ καλύτερο. Και αυτό γιατί ο Jackson, επέλεξε να εισάγει γεγονότα εκτός βιβλίου, όπως η πρώση του erebor, η μάχη της Moria και άλλα πολλά, τα οποία στο βιβλίο αναφέρονται απλά ή και καθόλου. Ανακρίβειες, το ίδιο σημαντικές, είχε και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών* όταν μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, αλλά ευτυχώς για την ταινία (ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ), τότε τα social media, απασχολούσαν το 1% του πληθυσμού και όλοι εσείς που κατακεραυνώνετε το Χομπιτ δεν είχατε μέσο έκφρασης. * σαφώς και η τριλογία του άρχοντα των δαχτυλιδιών είναι κατά πολύ ανώτερη από την τριλογία του Χόμπιτ, αλλά ακριβώς το ίδιο ισχύει και όσο αφορά τα βιβλία. 2
IT chef Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ποτέ ξανά ένα πληκτρολόγιο δεν είχε γράψει τα λόγια αυτής της γλώσσας εδώ στο Ινσόμνια.. kirileman, nzeppos, ThReSh and 31 others like this Την αγάπη μου σε όλους σας,και τον καθένα ξεχωριστά.. Άντε να ζήσουμε το όνειρο αδέρφια... Kαι για αυτούς που συγκρίνουνε το ΓΟΤ με το ΛΟΤΡ 1
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Lotr>GOT Χωρίς πολλά πολλά.- ssssshhh... μην το λες αυτο μπροστα στους GOT φανς. oι οποιοι θεωρουν το LOTR παιδικο και το GOT για ενηλικες... 2
agiohorion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας. Το GOT, που είναι η μεγαλύτερη και πιο επική σειρά, δεν φτάνει ούτε στο ένα δέκατο το μέγεθος της παραγωγής ανάλογων ταινιών. Σύγκρινε δηλαδή την πολιορκία του kings landing από τον Σταννις με της σκηνές μάχης από την " Τροία " ,την πολιορκία της Ιερουσαλήμ στο " βασιλειο των ουρανών " οι της μαχες στο LOTR. Να μη πω κιόλας και για την ηθοποιία των πρωταγωνιστών. John snow, Khaleesi και sansa ας πούμε δεν κάνουν για να παίξουν ούτε σε μαθητικό έργο. ποσο δικιο εχεις!!! 1
ELMastas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να γραφεί ... Kάποιος γεννημένος πριν το 1975, που είχε διαβάσει τα βιβλία τη δεκαετία του 80, και είχε παίξει το text adventure game της melbourne house στο spectrum ... να περιέγραφε τα συναισθήματά του , όταν είδε τις ταινίες πριν 16 χρόνια ... Ανήκω σε αυτήν την κατηγορία,διάβασα τα κλασσικά βιβλία απο την δασκάλα Αγγλικών μου στο φροντιστήριο πιτσιρίκος ακόμα το καλό είναι πως είχα ταλέντο στα Αγγλικά και επαφή αφού είχα συγγενείς στήν Αμερική και είχα πάει αρκετό καιρό μικρός,πρώτα πήρα το Hobbit και αφού είχα πάθει πλάκα επί κάνα 2 εβδομάδες μέχρι να το τελειώσω,μου έδωσε μετά το πακέτο του Lord of the Rings,αν και δεν ήθελε στήν αρχή αφού μου είπε οτι θα είναι πολύ δυσκολότερο στο διάβασμα και στο να καταλάβω τι γίνεται ιδιαίτερα αφού είμουν σε μικρή ηλικία,δεν χαμπάριαζα και την έπρηζα μέχρι που μου τα έφερε και έτσι τα διάβασα με την ησυχία μου μέσα στόν επόμενο 1μιση μήνα περίπου..Οτι και να πω είναι λίγο, έπλαθα κάθε βράδυ έναν κόσμο απο τις εικόνες που διάβαζα στο βιβλίο (είχε ελάχιστα σκίτσα μόνο θυμάμαι αλλά πολή καλά καθώς και τους κλασικούς Χάρτες . Αν και είχα κάποια πείρα με το D&D απο πιτσιρίκι απο φίλο εξ αμερικής τον Τζώρτζ,μετά απο το διάβασμα των βιβλίων καρακόλλησα με D&D επι χρόνια,φτιάχνοντας party και παίζοντας με παρέες. Επαιξα περίπου ως την μέση πρώτο Hobbit σε spectrum αλλά,ακόμα περισσότερο λίγα χρόνια μετά,την έκδοση σε Commodore 64 που σχεδίαζε εικόνες σχεδόν παντού Με αρκετά όμορφα Για την εποχή γραφικά και ήχο που άλλαζε κατά την διάρκεια του παιχνιδού ανάλογα με την τοποθεσία σου ! αυτό και κάποια χρόνια νωρίτερα το Haunted Castle και Twin Kingdom Valley (Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κανείς δεν θα το γνωρίζει)ήταν τα πρώτα Adventure που είχα ποτέ δει σε Home computer. Τώρα το να περιγράψω Τα συναισθήματα,αυτό είναι πολύ δύσκολο και πιθανώς να έπαιρνε αρκετές σελίδες,αν τα κατάφερνα να βρώ τα λόγια για να τα διατυπώσω,οπότε το αφήνω για την ώρα
Giorgos199999 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ποτέ ξανά ένα πληκτρολόγιο δεν είχε γράψει τα λόγια αυτής της γλώσσας εδώ στο Ινσόμνια.. Forgive me lord IT chef for the black speech of Mordor may yet be heard in every corner of the earth...the ring is alltogether evil
IT chef Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Forgive me lord IT chef for the black speech of Mordor may yet be heard in every corner of the earth...the ring is alltogether evil o άλλος εντωμεταξύ δεν απάντησε ξανά στο νήμα...παίζει να του κάηκε το πληκτρολόγιο.
Regulus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μια τριλογία της προκοπής είχαμε θα την απαυτώσουν κι αυτήν.
Nezakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Το Lord of the Rings βγήκε σε 3 ταινίες και πρέπει να μείνει για πάντα έτσι. Το Lord of the Rings και δεν είναι ταινία/σειρά να το κάνεις ό,τι θέλεις. Είναι συναίσθημα. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ. Να μείνει για πάντα έτσι. Αν αλλάξει κάτι, θα χαθεί η τελειότητά του. *Επίσης να μην πειράξουν ούτε το Silmarillion και να το αφήσουν για πάντα βιβλίο. Αν ποτέ το κάνουν ταινία ή σειρά, θα χαθεί όλη η μαγεία. Όλο το μεγαλείο. Δεν ξέρω αν η λέξη «μεγαλείο» αντικατοπτρίζει το μέγεθος του Tolkien.
sn0u Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για το συγκρότημα, γάμησε, δεν το ήξερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα