Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είναι σε άλλο pc, μια χαρά υπάρχει και χρησιμοποιείται καθημερινά. ;)

Ο κάτοχος είναι εξαιρετικά ευτυχής για αναβάθμιση του sandy Celeron που είχε. Αν και κακά τα ψέματα τη διαφορά την έκανε κυρίως ο ssd.

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δώστε φώτα και εδώ ρε παίδες, αν όχι amd τότε ποιον για htpc με integraded gpu;;; Ακόμη και τον i3 8100 σκέφτηκα για να ησυχάσω για χρόνια αλλά με τέτοιες τιμές στις μητρικές όχι ευχαριστώ... Κάποιον από τους pentium; Ακριβά δεν πήγαν; Celeron λιγάκι αδύναμοι;

Δημοσ.

Αν περιμένεις να βγούν οι φθηνές μητρικές Η310 και Β350 θα σε καλύψουν άνετα.

Αν βιάζεσαι... ουτε ΖΕΝ APU δεν έχουμε ακόμα.

Δημοσ.

Δώστε φώτα και εδώ ρε παίδες, αν όχι amd τότε ποιον για htpc με integraded gpu;;; Ακόμη και τον i3 8100 σκέφτηκα για να ησυχάσω για χρόνια αλλά με τέτοιες τιμές στις μητρικές όχι ευχαριστώ... Κάποιον από τους pentium; Ακριβά δεν πήγαν; Celeron λιγάκι αδύναμοι;

To HTPC γιατί δουλειά θα είναι ?

Αν είναι για ταινίες 4κ κ.λ.π. πάρε έναν pentium να τελειώνεις.

Αν είναι για κάτι παραπάνω περίμενε ZEN APU combo. 

Δεν παίζει κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μεταχείρο pentium ... :-D

Κάποιος θα τον στέλνει ...

Αν δεν θες 4K , τότε πάρε ένα APU, το μικρότερο με γραφικά και βάλε μετά ότι ZEN θες.

Δημοσ.

Πέρασε από το χέρι μου και Athlon και Ryzen.

Το Athlon ταβάνιαζε ακόμα και ανοίγοντας πχ μερικά chrome tabs, ενώ το Ryzen δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Καμία σχέση σαν επιδόσεις, δυστυχώς. Βέβαια έχει και διπλάσια τιμή. :-)

Το Athlon παρόλο που δεν το αναφέρει, overclockάρεται επίσης σε B350 μητρική. Η RAM του όμως όχι, μόνο μέχρι 2400.

Τώρα το έχω σε Α320 και ούτε all core boost setting δεν έχει. :-D

Τέλος, παρόλο που ο Ryzen 1200 αναφέρει 65W TDP, στο hwinfo ακόμα και με torture μέχρι 45W έχει δείξει. Ακόμα και με OC στα 3.7 με 1.2v μέχρι 59W έγραψε :-D :-D

Τον α8 τον επιλεγω για να τη βγαλω μεχρι να έρθουν οι ryzen 2. Ελπιζω απλα με 3000mhz ram να ανοιγει το pc εστω και στα 2400. Απ οτι εχω καταλαβει θα ανοιγει κανονικα. Απλα ρωτησα μπας καο εχει αντιμετωπισει κανεις τετοιο θεμα.

Δημοσ.

Μεταχείρο pentium ... :-D

Κάποιος θα τον στέλνει ...

Αν δεν θες 4K , τότε πάρε ένα APU, το μικρότερο με γραφικά και βάλε μετά ότι ZEN θες.

Το σκέφτηκα και αυτό με τους amd apus τους παλιούς, απλά υπάρχει το εξής ρε παίδες, οι mini-itx am4 μητρικές που υπάρχουν είναι σχεδόν στα ίδια χρήματα με τις αντίστοιχες z370 (άντε λίγο πιο κάτω 20 ευρώ)... Έτσι πάω και σε i3 8100... Μπλέξιμο όσο δεν φέρνει και η intel τις φθηνές της μητρικές... Όσο για την χρήση, all around, internet, ταινίες, office κλπ... Μην μου πείτε ότι και ένας pentium ή celeron με καλύπτει, το ξέρω... Απλά θέλω μια να το πάρω και να μην ασχολούμαι με αναβαθμίσεις για καιρό... Να με καλύπτει σε αυτά αρκετό καιρό (άντε όταν γίνει mainstream το 8k να το ξαναδώ)... Πολλά ζητάω ε...
  • Like 1
Δημοσ.

παρε τότε τον Ι3 8100 με Ζ370 που θα κρατάει τους 4 πυρήνες full-turbo 

επίσης , παζει Η264 , Η265 χαλαρά στην 4Κ tv και ταυτόχρονα κάνεις και άλλες χρήσεις στην οθόνη του (αν έχεις) σαν να τον έχεις σε αποκλειστική απασχόληση.

βέβαια το ζευγαράκι κάνει 250ευρουλάκια

• Like 1
Δημοσ.

Βρε ο 4600μια χαρά θα με καλύψει, εγώ είμαι περίεργος, δεν έχει πολλά χρήματα για την ισχύ που προσφέρει τώρα; :-) Το ένα μου βρωμάει, το άλλο μου μυρίζει..άσε που αν ρίξω πάνω κανέναν 8100 ή τίποτα αξιόλογο από τις καινούργιες  AMD apus θα μου πάει για πολύ περισσότερο από τον 4600 λογικά...ουφ επιλογές!!!!

Δημοσ.

κάνε το εξής , πάρε μια μητρική με ενσωματωμένο hdmi (gigabyte 58euros) και 4600.

αν σε 3-4 μήνες σου γυαλίσει καμιά AMD APU , πούλησε το ζευγαράκι (χάσε 20-30% από λεφτά που έδωσες για g4600/h110 mobo) και πάρε αυτό που σου αρέσει! η μνήμη είναι ίδια σε όλα (DDR4) και όλα τα άλλα υποσυστήματα παλιά.

Να ξέρείς ότι ένα οικονομικό ζευγαράκι Η110+G4600 πάντα θα έχει μεταπωλητική αξία γιατί και το 2018 θα είναι ένα άξιο 4Κ HTPC.

• Like 1
Δημοσ.

Θεούλη adtakhs με έχασες... τι είναι οι core h; Ryzen apus τους σκέφτομαι... και ο jgeorgiou έδωσε λογική πρόταση... βέβαια mini-itx μητρική νομίζω είναι λίγο πιο ακριβή από 58 ευρώ, μια asrock h110...η ατάκα να μην πάρεις τίποτα και στα καπάκια πάρε οποίον θες είναι όλα τα λεφτά ...αγανάκτησε ο άνθρωπος! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...