Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μερικες φορες εχω θεμα με τον ηχο ο οποιος ξεσυγχρονιζεται απο το βιντεο. Δεν συμβαινει παντα. Οταν συμβαινει επηρεαζει ολα τα βιντεο, ειτε βλεπω βιντεο στο youtube, ειτε βλεπω βιντεο απ το pot player πχ. Αν πατησω στοπ κ το ξανα ξακινησω απο κει που σταματησ παιζει κανονικα για λιγο κ σιγα σιγα βγαινει εκτος συγχρονισμου.

Με reboot στρωνει το θεμα αλλα δν ειναι στανταρ το ποτε θα το κανει κ το ποτε οχι. Μπορει για μερικες μερες να μη το κανει καθολου κ μετα να μ το κανει 2-3 φορες στη μερα.

Δοκιμασα να ξανα βαλω driver ηχου και καρτας γραφικων χωρις αποτελεσμα.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Health εχω 99% στον ssd και 100% στους 2 hdd που εχω.

Απο κλοκαρισμα ειμαι στα 1.34v 4.8ghz και 4.5 η 4.6 στο uncore, δεν θυμαμαι ακριβως. Οι μνημες ειναι στο xmp και το συστημα ειναι stable σε ibt χωρις θεματα. Ουτε μπλε οθονες ουτε τπτ.

Δημοσ.

δεν μπορώ να το εξηγήσω , οπότε πάμε σε υποθέσεις

α) format & clean install έκανες? (μάλλον έτσι θα σου λυθεί γιατί είναι software πρόβλημα)

β) αποσύνδεσε τους 2 δίσκους και δοκίμασε μόνο με τον SSD (πριν κάνεις format)

Δημοσ.

Οχι format δεν εκανα. Εκανα αλλαγη mobo cpu ram gpu κ bootare κανονικα το συστημα κ εδω κ 3 μηνες δουλευουν ολα κανονικα. Αυτο εμφανιστηκε τη τελευταια βδομαδα. Νομιζω μετα τα τελευταια driver της nvidia. Δεν νομιζω να εχει να κανει με τους σκληρους γιατι και στο youtube οταν βλεπω μπορει να το κανει.

Δημοσ.

μάλλον έχεις επικεντρώσει σωστά , μπορείς να κάνεις system restore? Να αφαιρέσεις τουs drivers και να τους ξαναβάλεις?

αν το είχες αναφέρει νωρίτερα δεν θα τρώγαμε τόσο χρόνο

Δημοσ.

Επανερχομαι μιας κ το προβλημα δεν λυθηκε τελικα...

Εχω παρατηρησει οτι το προβλημα εμφανιζεται συνηθως αφου πρωτα εχω παιξει pubg. Δεν μπορω να καταλαβω αν φταιει το συγκεκριμενο game η το steam γενικα γιατι απο steam παιζω μονο αυτο τον τελευταιο καιρο.

Δημοσ.

Τελικα εμφανιζεται μετα απο οποιοδηποτε game κ αν παιξω. Αλλα ανακαλυψα πως αν κλεισω το msi afterburner αφου εχω παιξει καποιο game το προβλημα δεν υπαρχει. Αν το ξανα ανοιξω εμφανιζεται παλι το desync. Δεν εχω desync ομως αν δεν εχω παιξει καποιο game απο οταν εχει γινει το boot αν τρεχει το afterburner. Λεω να δοκιμασω απεγκατασταση του after burner και να το ξανα περασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...