manios62 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα ... το πρόβλημα είναι το εξής ... όταν ανοίγω το φορητό δεν έχει WiFi ( πορτοκαλί θαυμαστικό στο εικονίδιο ) το πρόβλημα λύνεται μόλις κάνω επανεκίνηση , μετά λειτουργεί κανονικά Είναι το μοντέλο με τον Ν2840
dpolal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το έχω δεί να συμβαίνει σε 3 σχετικά παλιά λάπτοπ διαφορετικών κατασκευαστών που τους έκανα φορμάτ και πέρασα 10ρια. Είτε Home, είτε Pro το ίδιο γίνεται. Δυστυχώς δεν έχω βρεί λύση, μάλλον κάτι έχει να κάνει με τους drivers της κάρτας wifi. (το έψαξα και αυτό, ήταν διαφορετικά μοντέλα και στα 3 μηχανάκια αλλά όλες ήταν της Intel)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλε μου Ποσο καιρο το εχεις ? Απο την αρχη το ειχες αυτο το προβλημα? Παντος η hp απο οτι ειδα δεν εχει βγαλει ουτε driver ουτε νεο bios η firmware wifi lan. Απο οτι βλεπω δεν εχει intel module αλλα κατι απο τα παρακατω module( Realtek - Atheros-Broadcom). Τα βασικα τα εχεις κανει οπως format ??? αν εκανες και παλι εχεις προβλημα τοτε να πας να στο αλλαξουν σε εγγυηση ενα καρτακι απο κατω ειναι ( αν εχεις ακομα φυσικα). Τελος δεν ξερω αν ετσι ειναι και στο δικο σου αλλα στα 250 G1 και G2 εχει μια antenna και οσοι τα εχουν παρει κανουν παραπονα ειτε οτι χανουν το σημα ειτε οτι δεν εχουν μεγιστη ποιοτητα σηματος με το router τους ( ιδικα αν παρεμβαλετε τοιχος ) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
manios62 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 οντως στην καρτα εχει 1 μονο καλωδιο για κεραια , ισως φταιει αυτο .. το πηρα πριν λιγες μερες στα χερια μου και του εκανα φορματ απο το recovery του δισκου .... ισως κατι δεν εγινε σωστα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα